Nepostojeći penal? Unibet Vas ipak nagrađuje i za ovaj promašaj!

    Unibet offer

    Vjerojatno Vam se puno puta dogodilo da ste pali tiket samo zahvaljujući jednoj promašenoj okladi, i to je uvijek deprimirajuće za igrača. Ono što još više umije deprimirati jeste gubitan tiket uslijed pogrešne sučeve odluke i dosuđenog nepostojećeg penala koji često zna biti fatalan za Vaš tiket.

    Ovo je jedan od glavnih razloga zašto je Unibet ove sezone za sve svoje igrače uveo mogućnost naplate promašaja uslijed pogrešne sučeve odluke i nepravedno dosuđenog jedanaesterca tijekom meča.

    Ukoliko ste pali tiket zahvaljujući pogrešnoj procjeni suca i dosuđenom nepostojećem penalu tijekom regularnih 90 minuta igre, Unibet Vam vraća uloženi novac i računa dobitak, tako da je Vaš gubitak anuliran i Vi možete nastaviti sa klađenjem u jednoj od najboljih svjetskih kladionica. Jedinstvena naplata promašaja koju Unibet pruža svim svojim korisnicima od ove sezone je praktički i ostvariva.

    Naplati promašaj uz specijalnu Unibet ponudu

    Da biste uopće imali mogućnost korišćenja ovakve vrste oklade, bitno je da se Vaša oklada odnosi na jedan od četiri tipa igre za koje Unibet naplaćuje ovu vrstu promašaja. Vaš gubitni tiket možete naplatiti jedino ako ste ga sastavili prije odigravanja utakmice, a ova pogodnost važi samo za rezultat meča koji je na snazi u regularnom dijelu utakmice. Promašaj ne možete naplatiti ukoliko je penal dosuđen u nekom od produžetka meča.

    Tipovi oklade koji dolaze u obzir uslijed dosuđenog nepostojećeg penala su:

    Oklada koja se odnosi na strijelca prvog ili poslijednjeg gola na meču važi samo za one igrače koji su postigli prvi ili posljednji pogodak na utakmici. Ukoliko je to bio auto-gol, oklada naplate promašaja se ne računa.

    Oklada koja se odnosi na točan rezultat meča važi samo za onaj rezultat kojim je utakmica završena, dok se točan rezultat na poluvrijemenu ne uzima u obzir kad je naplata promašaja u pitanju.

    Naplati gubitan tiket u vrijednosti i do 100 eura

    Bez obzira je li Vaša oklada u singlu ili je riječ o kombinovanom tiketu, Unibet Vam omogućuje naplatu gubitnog tiketa u oba slučaja.

    Ako želite naplatiti svoj promašaj, Vi to možete učiniti čak i u iznosu od maksimalnih 100 eura, ili u ekvivalentnoj svoti novca u nekoj drugoj valuti. Minimalan iznos kojim možete sudjelovati u naplati svog promašaja je jedan euro, dok se svote koje su manje od jednog ili veće od 100 eura ne računaju za Vašu naplatu.

    Premda ova vrsta oklade važi samo za mečeve koji se igraju u Ligi prvaka, počev od utakmica u skupinama, kao i za mečeve engleske Premijer lige, Unibet svojim igračima nudi razne druge vrste promocija i za ostala najkvalitetnija europska natjecanja. Još su u ponudi i mogućnosti specijalnih vrsta igara za mečeve španjolske La Lige, talijanske Serie A, Bundeslige i francuske Ligue 1, a igračima je također uvijek dostupan i uživo prijenos svih najkvalitetnijih svjetskih nogometnih liga.

    Ako zadovoljavate sve kriterije koje Unibet propisuje u svom pravilniku, a pritom ste jedan od onih igrača koje je oborio nepravedno dosuđen penal u regularnom dijelu meča, Vaš gubitak postaje dobitak koji ćete moći imati na svom računu u roku od 48 časova.

    Čak i kada pomislite da je nemoguće izvrdati surovoj kladioničarskoj realnosti, Unibet Vas razuvjerava i nagrađuje čak i za očigledan promašaj. Uz jedinstvenu ovosezonsku ponudu naplate promašaja koju ova kladionica pruža svojim igračima, Vaš nepostojeći penal doista to i postaje.