Ne propustite Super Bowl-aški parti na TonyBetu!

    Američki nogomet jedan je od najpopularnijih sportova u svijetu. U Hrvatskoj ne broji niti tisuću fanova, ali zato u svijetu gledanost glavnog događaja, SuperBowl, broji preko milijardu njih pred malim ekranima. Podaci govore da je finalna utakmica između New England Patriots i Seatle Seahawksa još 2015. godine, u prvim sekundama popraćena sa 114.4 milijuna pogleda samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Ne znamo niti jedan sportski događaj u Europi koji bi se održao po takvim ponekad ekstremnim uvjetima, sa toliko mnogobrojnom gorućom masom i još vatrenijim i srčanijim igračima.
    Zašto vam ovo govorimo? 

    Super Bowl sinonim je za još jednu stvar – milijarde zarađenih novaca. Što preko karata, reklama, rekvizita, toliko i preko novaca s kojim se ljudi klade na svog favorita. 

    Ovogodišnje NFL finale spremilo nam je dva potpuno različita tima – sraz godina iskustva i energične mladosti, neprikosnovenog Toma Bradyja i buduće mlade zvijezde Aarona Donalda i Jarred Goffa, onih koji će možda nakon ovoga finala sići sa velike scene i onih koji se na nju tek penju. 

    Los Angeles Ramsi i New England Patriotsi pokazat će nam u noći sa subote na nedjelju koja će od te dvije ekipe pokupiti NFL naslov, a velika je to prilika za sve ljubitelje ovog sporta ili ova dvije momčadi da testiraju svoju sreću i sportsko znanje. U to ime pripremili smo nezaobilaznu ponudu. 

    TonyBet poziva vas na Super Bowl-aški parti. Registrirajte se u TonyBetu i uložite okladu od €20 na pobjedu vašeg favorita. Ukoliko vaša izabrana ekipa izgubi, nema brige – vaš ulog će se vratiti kao FREE BET u istom iznosu! Ne propustite ovu priliku i pridružite se partiju!

    Za one koji se klade prvi put, proći ćemo kroz nekoliko pravila: