Napravite račun u 1Xbet kladionici i osvojite do €100 u petak

    Poznato je da svi ljubitelji kladionice najviše vole da se klade vikendom jer je tada najopširnija ponuda. Zamislite da vam vikend počne s dodatnih €100 na računu koje možete iskoristiti kladeći se na svoje omiljene klubove. To je i više nego izvedivo sa 1xBet, koji vam nudi sjajne promocije svakog tjedna.  

    Promocija sretni petak

    Ova sjajna ponuda počinje u petak 01.02.2019. od 0:00 i traje sve do kraja dana. Sve sto trebate uraditi je otvoriti račun na oficijalnoj stranici 1xbeta i uplatiti minimalni polog od €1. Nakon toga dobit ćete bonus od 100% do sume od €100. Svakako, prvo je potrebno pronaći bonus i aktivirati ga. To ćete učiniti tako što ćete ući u „Moj Račun“ i aktivirati polje „Sudjeluj u bonus ponudama“. Također, morate imati na umu da bonus smijete iskoristi unutar 24 časa nakon aktivacije, i to na oklade čiji zbirni koeficijent prelazi 1.40.

    Smatramo da je ovo doista velikodušan bonus koji možete iskoristiti da duplicirate postojeće oklade ili možda odigrate nešto za što niste imali dovoljno novca prilikom uplate. Bez obzira na to u kom kutu planete se nalazite, možete sudjelovati u ponudi Sretni petak i pokupiti sjajne novčane nagrade. Također, aktiviranjem ove promocije dobivate mogućnost sudjelovanja u nevjerojatnoj igri „Akcija Srijeda X2“.

    Akcija Srijeda X2

    Petak nije jedini dan u tjednu kada vam 1XBet nudi fenomenalne promocije. Naime, ako napravite novi račun i sudjelujete u igri „Sretni petak”, 1XBet će Vas i svake srijede nagraditi sjajnim bonusom. Osim što morate aktivirati bonus „Sretni petak”, potrebno je i da odigrate bilo kojih 5 oklada u utorak 04.02.2019. i srijedu 05.02.2019. a da vam pritom pojedinačni koeficijent parova s listića prelazi 1.40. Također, uplata ta dva listića mora biti jednaka bonusu koji ste ostvarili u petak. Primjerice, ako ste u petak uplatili €50 depozita i tako ostvarili pravo na dodatnih €50, potrebno je da i u utorak i srijedu odigrate 2 listića, a da vam pritom ukupna uplata bude u iznosu od €50.

    Vrlo je važno da ne podižete nikakva sredstva u periodu 01.02.2019-06.02.2019., inače bonus neće biti dodijeljen na vaš račun. Ovaj fantastični bonus vrijedi samo od 01.02.2019-06.02.2019., tako da bi trebali što prije otvoriti račun na 1XBet i aktivirati promociju „Sretni petak”. Naravno kao i uvijek, imate pravo samo na jedan aktivni bonus, tako da provjerite da li vam je u trenutku aktivacije bonusa „Akcija srijeda” aktiviran neki drugi bonus. Otvorite nalog u 1XBet, ispratite upute, i možete dobiti do €100 sljedeće srijede. Registrirajte se već danas i dobitak je svakako vaš, jer svaki korisnik pobjeđuje!

    Promocija „Sretan dan”

    Napravite račun u 1XBet kladionici i možda ćete baš Vi biti sretni dobitnik 500 promo bodova koje operater dijeli svakoga dana! Ova promocija funkcionira tako što operater izvlači 100 sretnih dobitnika svakoga dana. Da bi sudjelovali u promociji, morate uplatiti listić s bilo kakvim okladama prije nego što počne izvlačenje. Kada odigrate okladu, vaš pin korisničkog računa će ući u sustav za izvlačenje promo kodova. Izvlačenje je svakog dana u 20:00, a rezultate možete naći na promo stranici nakon završetka izvlačenja.