Naplati gubitni listić i osvoji €10 sa Unibetom

    Jedna od najvećih svjetskih kladiteljskih kuća potrudila se da Vaš gubitni listić ipak ne bude totalni gubitak. Unibet je za sve svoje igrače spremio sjajnu promociju uz pomoć koje dobijate dodatnih €10 za Vašu besplatnu okladu!

    Ukoliko Vas je i ovoga puta oborio samo jedan meč na Vašem nogometnom tiketu, Unibet Vam daje mogućnost da ipak ne izgubite sve, te za ovaj scenarij dobijate €10 za Vaše naredne besplatne oklade.

    Ukoliko je Vaš nogometni listić gubitan, a pritom ste pali na samo jedan par, Unibet Vas nagrađuje utješnom nagradom, i to u vidu €10 koje možete iskoristiti za svoj novi listić! Napravite nogometni listić sa minimum četiri para i budite u prilici da ipak naplatite svoj promašaj!

    Naplati promašaj i osvoji €10!

    Unibet je i ovoga puta spremio sjajnu kladiteljsku promociju za sve svoje igrače, a ova nogometna ponuda je specijalno interesantna jer Vas nagrađuje za gubitni listić! Ukoliko ste pali tiket za samo jedan promašeni par, Unibet Vam uplaćuje €10 na Vaš račun, a ovu svotu možete iskoristiti za Vaše sljedeće listiće.

    Ovu jedinstvenu Unibetovu promociju može ostvariti svako tko uplati svoje nogometne listiće između ponedjeljka i nedjelje, a treba napomenuti da se live oklade ne računaju za ovaj bonus. Jedini praktički uvjet koji igrač mora ostvariti jeste da njegov listić sadrži minimum 4 nogometna para, i to s ukupnom minimalnom kvotom 5, a minimalni iznos za uplatu tiketa je €10. Igrač može uplatiti ekvivalentnu svotu novca i u drugim valutama.

    Ukoliko je Vaš nogometni tiket zadovoljio ove kriterije, a pali ste zahvaljujući samo jednom paru, Unibet će Vas nagraditi sa utješnih €10 koje možete iskoristiti za Vaše naredne besplatne oklade. Isto tako treba naglasiti da Vašu okladu ne možete naplatiti ukoliko ste promašili dva ili više para.

    Naplati svoj gubitni listić svakog tjedna

    Ovu jedinstvenu Unibetovu promociju svaki od igrača može iskoristiti svakog tjedna, a jedini uvjet je da svoj promašeni tiket može naplatiti samo jednom tijekom tjedna. Ako se ustanovi da ste Vaš nogometni tiket pali na jedan par, Vaša nagrada u visini od €10 bit će na Vašem računu već prvog sljedećeg ponedjeljka, i to najkasnije do 19 časova.

    Isto tako treba naglasiti da za ovu vrstu bonusa možete odigrati nogometne mečeve iz svih ponuđenih liga i kupova, a također treba obratit pažnju i na to da Vaš novac bude uplaćen sa Vašeg glavnog računa. Uplate koje napravite putem Bonus računa neće se razmatrati prilikom aktiviranja ove promocije.

    Ukoliko je jedan od parova na Vašem tiketu odgođen, Vaša oklada se također neće razmatrati za sudjelovanje u bonusu, a isto tako nisu dozvoljene ni sistemske ni multi oklade na Vaših minimalnih 4 para.

    Unibet također zadržava pravo da ovu promociju svakog trenutka promjeni ili stopira. Ova kladiteljska kuća zadržava pravo da poništi aktiviranje bonusa ako ustanovi bilo kakvu zloupotrebu uvjeta i pravila korištenja od strane igrača. Ukoliko odluči sudjelovati u ovoj promociji, igrač potvrđuje da se slaže sa općim pravilima i uvjetima koje ova kladiteljska kuća propisuje, a koje korisnik može pročitati na samom sajtu.