Melbet bonus: 100% na prvi depozit bonus do 100 eura

    2020 06 24 09 28 55 Special offers and bonuses

    Melbet je poznat po svojim nevjerojatnim uslugama kada je u pitanju sportsko klađenje. Imaju niz sportskih događaja na koje se možete kladiti. Od trenutka uspostave platforme, ova kladionica je pokazala velik napredak u pogledu pružanja usluga svjetske klase svojim igračima. Svakodnevno ćete pronaći više od 200 sportskih događaja na koje se možete kladiti. Uz to, nove korisnike kao i vjerne klijente očekuje niz bonusa i promocija koje su jako velikodušne.

    100% na prvi depozit bonus do 100 eura od prvaka WBC-a Oleksandra Gvozdika

    Kada igrate na Melbet-u, budite sigurni da ćete dobiti prvi nevjerojatni bonus dobrodošlice koji će vam donijeti mogućnost da zaradite 100% do 100 € bonusa nakon uplate prvog depozita. Postoji nekoliko uvjeta koje morate ispuniti kako bi se kvalificirali.

    2020 06 24 09 27 27 Online sportsko klađenje kladite se na sportove u kladionici MELbet

    melbet

    Prvo je da igrač ima pravo samo na jedan bonus. Da biste se kvalificirali na bonus, potrebno je uplatiti minimalni polog od 1 €. Bonus će biti dodan na vaš račun odmah nakon što uplatite prvi polog. Kada su u pitanju zahtjevi oklade, također postoje bitni pojmovi. Trebat ćete pet puta prevrtjeti bonus u zbirnim okladama. Svaka od ovih oklada mora imati tri događaja ili više. Treće od ovih oklada u akumulatoru moraju imati kvotu 1,4 ili više. Zahtjevi oklade ispunit ćete se samo kada su sve oklade koje napravite s bonusom podmirene.

    Ako želite izvršiti povlačenje, obavezno ispunite sve uvjete bonusa. Ako želite izvršiti povlačenje bez ispunjavanja uvjeta oklade ili prijenos novca u kasino, bonusi i dobitci bit će izgubljeni. Ne možete iskoristiti ovu ponudu zajedno s drugom. Bonus može preuzeti samo jedna osoba u domaćinstvu. Kad odlučite potvrditi svoj identitet, morate se pridržavati njihovih zahtjeva. Ako to ne učinite, oni mogu opozvati bonus ili poništiti vašu zaradu.

    Uložite 10 eura, a besplatna oklada će biti 30 evra

    Na ovaj bonus dobit ćete besplatnu okladu u iznosu od 30 eura, gdje 20 trebate koristiti na web stranici, a 10 eura za klađenje putem mobilne aplikacije. Da biste dobili besplatnu opkladu, morate uplatiti depozit od najmanje 10 eura i staviti ulog jednak depozitu na događaj koji ima kvotu najmanje 1,5.

    Ovu kvalificiranu okladu trebate postaviti u roku od 30 dana od uplate vašeg pologa. Ako uplatite depozit putem Neteller-a ili Skrill-a, nećete biti kvalificirani za besplatnu okladu. Imajte na umu da je ponuda ograničena na jednu obitelj, IP adresu, osobu, e-poštu, podatke o plaćanju i uređaj.

    Slično drugim bonusima o kojima smo gore raspravljali, ovaj bonus ne možete koristiti zajedno s drugim promocijama. Melbet također zadržava pravo da povrati ili odbije sve besplatne oklade i dobitke u slučajevima kada je besplatna oklada pogrešno pripisana ili zloupotreba igrača otkrivena. Ova ponuda dostupna je samo novim igračima na Melbet-u.

    Besplatna oklada od 20 € na web stranici

    Zahtjev za klađenje na bonus za  web stranicu je da triput okrenete bonus u zbirnim okladama. Te oklade moraju imati četiri ili više događaja, a svaki od njih mora imati kvotu od 1,4 ili više. Iznos koji ste osvojili s ulogom ne smije biti veći od besplatne oklade. Ova besplatna oklada ne može se dijelimice koristiti; treba je koristiti u potpunosti i prije isteka sedam dana od datuma izdavanja.

    10 € besplatna oklada na mobitelu

    MELbet ima mobilnu aplikaciju kompatibilnu s iOS i Android. Ovu besplatnu okladu treba koristiti putem mobilne aplikacije. Oklada se mora uplaćivati ​​tri puta u akumulatorskim okladama. Svaki akumulator mora imati četiri događaja ili više s kvotom 1,4 ili više na svakom. Iznos koji dobijete besplatnom okladom ne smije prelaziti vrijednost primljenog bonusa. Obavezno isplatite u roku od sedam dana od trenutka kada ga primite.

    Sportski bonusi za postojeće igrače

    Uz bonuse za dobrodošlicu, MELbet nudi i različite promocije za postojeće korisnike.

    Zbirna oklada dana

    To je nova vrsta klađenja koja je pokrenuta. S ovim ćete imati nekoliko akumulacijskih oklada postavljenih na najuzbudljivije sportske događaje tijekom dana. Svakog dana će stručnjaci na MELbetu dolaziti do najvjerojatnijih rezultata s dobro istraženim kvotama. Ako uspijete odabrati akumulator dana, vaši će se izgledi povećati za 10%. Što se tiče ove oklade, klađenje mora biti samo kroz primarni račun. Imajte na umu da se sadržaj akumulatora ne može mijenjati.

    100% povrat novca na zbirne oklade

    To je izvrsna vijest za one koji vole ići na akumulacijske oklade. Dobit ćete povrat novca ako jedna od oklada u akumulatoru izgubi. Da biste se kvalificirali za povrat novca, morate napraviti zbirne oklade sa sedam ili više oklada. Zbirne oklade uključuju i oklade na sportske događaje sa koeficijentom od 1,7 ili više. Ako ste postavili takav akumulator, a vaša oklada gubi, iznos će vam biti vraćen. Ako imate sva predviđanja ispravno, vaš akumulator će pobijediti. Ova ponuda odnosi se na oklade prije početka meča i utakmice uživo. Vaša oklada ne ispunjava uvjete za povrat ako se jedna od oklade u akumulatoru otkaže.

    Program vjernosti

    Program vjernosti dostupan je svim igračima na Melbet-u. Da biste počeli uživati ​​u prednostima programa vjernosti, stavite oklade na svoje omiljene sportske događaje, zaradite bonus nagrade i pričekajte da se akumuliraju kako bi ih pretvorili u novac. Osvojeni bodovi ovisit će o ulogu i broju rezultata u okladi. Bodovi se izračunavaju na temelju uloga, pomnoženo s brojem rezultata, podijeljenim s tri. Minimalni ulog za dobivanje bonus bodova je 1 €. Program vjernosti pokriva sve pojedinačne, sistemske oklade i zbirne oklade. Bonusni bodovi prikupljaju se samo nakon što su se oklade riješile.

    Kada je riječ o dodjeljivanju bodova, maksimalni broj rezultata u akumulatoru i sistemskoj okladi bit će šest. Za bonus bodove za zbirne oklade i sustave koji imaju više od šest događaja, oni će se izračunavati množiteljem od šest. Moguće je da provjerite koliko imate bonus bodova i saznate kako ih pretvoriti u odjeljku “Moj račun”, a zatim u MELbet Club. Kada odlučite iskoristiti svoje bodove, broj bonus bodova podijelit će se s 200, a rezultat će se pripisati na računu za valutu vašeg računa.

    Osim bonusa za sportsko klađenje Melbet vas nagrađuje i sjajnim promocijama u Casinu te brzo klik na gumb i ugrabite neki od sljedećih bonusa koje nismo istakli u ovom tekstu: