Matchbook – Registrirajte se i zgrabite atraktivne bonuse

    Matchbook je kladiteljska tvrtka osnovana 2004. Godine, a trenutačno se smatra jednom od vodećih kladiteljskih tvrtki. To su postigli svojom primamljivom ponudom visokih koeficijenata na velikom broju sportskih događaja, velikodušnim bonusima, kao i niskom stopom poreza na klađenje.

    Doživite klađenje na najbolji mogući način koristeći sve prednosti koje vam ova kladiteljska tvrtka omogućava. Ako ste i vi jedan od korisnika njihovih usluga ili to želite postati, u prilici ste pokupiti sjajne bonuse dobrodošlice kao i bonuse poput onog o kome ćemo vam bliže reći u ovom članku.

    To je bonus koji će vam umanjiti porez na dobit u vrednosti od 1.5% ako se okladite na utrke konja. Ponuda je i više nego fantastična. Vaše je samo da ispratite odgovarajuće upute i da uživate u klađenju na svoje omiljene tipove.

    Smanjite porez na dobitne listiće za 1.5% kladeći se na utrke konja

    Kao što smo već imali prilike napomenuti, Matchbook vam je pružio jednu sjajnu ponudu koja će povećati dobitak na vašim listićima. Ovoga leta u prilici ste smanjiti porez na svoje izlazne listiće ako se okladite na utrke konja. Sve što trebate uraditi je:

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

    Kako ovaj bonus zapravo funkcionira?

    Ako se želite okladiti na neku utrku konja u periodu od 2. srpnja, Matchbook je pripremio za vas iznimno sjajnu ponudu. Vaše je samo da ispratite zadane uvjete i da vaš listić sa okladama na utrke konja ima minimalni koeficijent 2.00. Ako vaš listić bude dobitan, porez na vaš dobitak bi smanjio upravo ovaj bonus, i to iznosu od 1.5% od vašeg dobitka.

    Primjerice, uplatili ste £100 sa koeficijentom 2.00 na neku od ponuđenih igara na utrke konja i vaš listić je dobitan. Vaš konačni dobitak je £198.50 funti ako ste iskoristili ovaj bonus.

    Uvjeti za osvajanje ovog bonusa uopće nisu rigorozni, tako da je samo potrebno ispratiti zadane korake i vaš bonus će se sigurno aktivirati. Međutim, vodite računa da nemate više korisničkih računa kod ovog bookmakera, jer u tom slučaju nećete biti u mogućnosti da iskoristite ovaj bonus. Također, ako vaš novac podižete nekim od e-novčanika kao što su Skrill i Neteller ili kreditnim karticama, jednom tjedno vam neće biti naplaćena provizija za podizanje dobitka.

    Bonus dobrodošlice – Osvojite £10 Free bet-a

    Ako postanete novi član Matchbook kladionice u razdoblju 20. ožujka do 30. lipnja, stičete pravo na osvajanje sjajnog bonusa dobrodošlice. Sve što je potrebno je da uplatite prvi depozit za vrijeme trajanja promo perioda. Čak iako vaš listić bude nedobitan, ovaj bookmaker će vas nagraditi iznosom do £10 u free bet kreditima. Ova promocija vrijedi samo za prve uplate listića. Platna metoda je vrlo bitna za dobijanje ovog bonusa. Ako svoj depozit uplaćujete preko Skrilla, Netellera i Paysafecarda, nećete sudjelovati u ovoj sjajnoj promociji.

    Nažalost, ovaj bonus nije dostupan igračima u Hrvatskoj, i za sada ga naši državljani ne mogu iskoristiti. Očekujemo da će se ovaj problem korištenja bonusa za naše državljane riješiti u što kraćem mogućem roku, imajući u vidu da je Matchbook veoma popularan među Hrvatskim igračima i da ovom operateru nikako ne ide u korist da onemogući našim igračima da učestvuju u aktivnim promocijama, pogotovu kada se radi o bonusu dobrodošlice.