Matchbook – Metode za isplatu novca

    Ova kladiteljska kuća sasvim siguno ne spada u red onih koje omogućavaju isplatu novca pomoću svih postojećih metoda, ali sve dostupne metode za isplatu depozita u Matchbooku doista jesu pouzdane, te zbog toga igrači u velikoj mjeri koriste usluge upravo ove online kladionice.

    Matchbook je jedna od najpoznatijih exhange kladiteljskih kuća, a uz Betfair vjerojatno i najpopularnija, a klađenje po principu razmjene koeficijenata ovu online kladionicu svrstava u red najznačajnijih u svijetu.

    Metode za isplatu depozita u Matchbooku

    Kao što smo već rekli, ovu kladiteljsku kuću ne odlikuje kvantitet kada su u pitanju vrste metoda pomoću kojih možete povući novac sa svog kladiteljskog računa, a sve dostupne metode u Matchbooku zacijelo jesu i one najpozudanije i najučestalije u svijetu klađenja.

    Metode pomoću kojih možete podići novac sa svog kladiteljskog naloga su:

     

     

     

     

    Vrijeme za koje će Vaš novac biti isplaćen na Vaš račun, kao i to da li će Vas određena metoda dodatno koštati prilikom izvršenja transakcije, ovisi o tome koju metodu izaberete.

    Isplata novca putem bankovnog računa

    Vaš zarađeni kladiteljski novac možete prenjeti i na Vaš bankovni račun, a jedino što trebate uraditi jeste da povežete Vaš bankovni račun sa svojim kladiteljskim nalogom u Matchbooku.

    Ono na što treba obratiti pažnju prilikom odabira ove metode za isplatu depozita jeste da Vaš depozit ne sme biti manji od €500, kao i to da ovaj iznos može biti oporezan sa čak €35. Ovo je zacijelo jedan od glavnih razloga zašto samo određeni broj ljudi bira upravo ovu metodu, a eventualna visina iznosa koji morate platiti i svojoj banci ovisi o tome u kojoj banci imate otvoren račun.

    Ako se odlučite za ovu metodu trebate znati i to da je za isplatu Vašeg depozita dozvoljen samo jedan bankovni račun, i to na dnevnoj razini, kao i to da će Vaš transfer biti obrađen u roku od 24 sata. Na Vaš zarađeni novac možete čekati od 3 do 5 radnih dana.

    Isplata depozita putem kreditnih i debitnih kartica

    Još jedna popularna metoda za isplatu novca u Matchbooku jeste i putem vaše debitne ili kreditne kartice. Matchbook svojim korisnicima omogućuje podizanje novca putem Visa ili Mastercard servisa, a vrsta kartice koju možete koristiti ovisi o tome iz koje države dolazite.

    Ono što odlikuje ovu metodu za isplatu sredstava jeste Matchbookov closed loop policy. To znači da Vaš novac morate podići karticom kojom ste prethodno uplatili svoj depozit. Ako ste primjerice uplatili svoj depozit u iznosu od €50 na kladiteljski nalog putem svoje kreditne kartice, isti taj iznos možete povući jedino uz pomoć Vaše kreditne kartice.

    Također treba naglasiti da maksimalni iznos novca koji možete podići sa Vašeg naloga ovisi i o visini depozita koji ste prethodno uplatili određenom karticom, te da igrač ne može podići iznos novca koji je manji od uplaćenog depozita. Isto tako treba napomenuti da korisnicima u Hvratskoj još uvijek nije dostupna isplata novca putem Mastercard servisa, te da se nadamo da je ovo jedna od stvari na kojima će ova kladiteljska kuća dodatno poraditi u budućnosti.

    Isplata putem e-Walleta i Paysafecarda

    Svoj novac u Matchbooku možete podići i putem svog e-Walleta, kao i uz pomoć Paysafecard servisa. Elektronski novčanici koje možete koristiti za Vašu isplatu u ovoj kladiteljskoj kući jesu Skrill i Neteller, a koji god od ovih metoda da izaberete, Vaš transfer novca bit će procesuiran u roku od 6 sati.