Kreiraj nalog u Unibetu i osvoji €25!

    Jedna od najpoznatijih svjetskih kladiteljskih kuća i ovoga puta je za svoje nove igrače spremila fantastičan poklon. Ukoliko se registrirate na sajt Unibeta, ova kladionica će Vas nagraditi sa €25, što je zacijelo lijep kladiteljski poklon za sve ljubitelje kladiteljskih listića!

    Ovu jedinstvenu kladiteljsku promociju može ostvariti svako tko se odluči registrirati na sajt ove kladiteljske kuće, a pored ovog, igrač može ostvariti i čitav niz drugih bonusa koje bira prilikom samog registriranja. Napravite svoj kladiteljski nalog u Unibetu i odigrajte svoje prve tikete ovim jedinstvenim novčanim vaučerom.

    Bonus dobrodošlice za besplatne oklade

    Još jedna sjajna promocija dolazi nam iz ove svjetski renomirane kladiteljske kuće, a ovoga puta Unibet je rešio ohrabriti sve svoje nove korisnike. Ako do sada niste uspijeli kreirati nalog na sajtu ove kladionice, ovo je zacijelo pravi momenat da to učinite i tako ostvarite bonus u iznosu od €25!

    Ovaj bonus dobrodošlice može ostvariti svatko tko popuni formular sa podacima kojim potvrđuje svoj identitet i kreira kladiteljski nalog, a pored ovog, svaki korisnik također može birati i između još nekoliko različitih vrsta bonusa dobrodošlice.

    Ipak, ukoliko ste jedan od onih igrača koji preferira klasične kladiteljske oklade i općenito se volite kladiti na sportske događaje, ova jedinstvena Unibetova promocija zacijelo je Vaš idealni odabir. Bonus dobrodošlice u iznosu od €25 Unibet Vam uplaćuje na Vaš nalog odmah po kreiranju i potvrđivanju Vašeg kladiteljskog profila.

    Kreirajte nalog u 4 koraka i osvojite bonus

    Sve što igrač treba uraditi da bi ostvario ovaj kladiteljski bonus dobrodošlice jeste da kreira svoj korisnički nalog. Ovo je zacijelo jedan od najjednostavnijih postupaka koji ćete morati napraviti na ovom sajtu, a Vaš nalog možete kreirati u svega četiri koraka.

    Prilikom registriranja na sajt ove kladiteljske kuće od Vas će se tražiti sljedeći podaci:

    Nakon ovog početnog koraka, Unibet će od Vas zatražiti i niz drugih podataka koji se tiču utvrđivanja Vašeg identiteta. U narednim koracima birat ćete u kojoj valuti se želite kladiti, koji način uplate preferirate, kao i slične odrednice prilikom kreiranja naloga, a nakon svih ispunjenih stavki birate i koju vrstu bonusa dobrodošlice želite ostvariti.

    Ipak, ovaj bonus dobrodošlice ne možete ostvariti ukoliko je Vaša adresa boravka Hrvatska, te se ova kladiteljska promocija odnosi samo na naše igrače koji se nalaze u dijaspori. No, izuzev toga, ovaj kladiteljski poklon također možete dobiti ukoliko dolazite iz nekog od sljedećih regiona:

    Naposlijetku treba reći i to da Unibet zadržava pravo da ovu promociju izmjeni, stopira ili poništi ako utvrdi da postoji bilo kakva zloupotreba općih uvjeta i pravila korištenja ove kladiteljske kuće od strane igrača. Ukoliko se odluči registrirati i sudjelovati u ostvarivanju ovog bonusa dobrodošlice, igrač prihvaća opća pravila i uvjete ove kladionice, a ista može pročitati na sajtu Unibeta.