Kladite se na kriket sa Unibetom i ostvarite sjajne bonuse

    Ako tražite kladiteljsku tvrtku sa velikim renomeom u svijetu online sportskog klađenja, onda je Unibet naša preporuka. Ovaj bookmaker je za vrlo kratko vrijeme dospio na sam vrh popisa najboljih pružatelja kladiteljskih usluga. U prilog tome govore fantastični bonusi koje ovaj bookmaker nudi, sjajni koeficijenti, pouzdane i brze transakcije vašeg novca i povrh svega vrhunski dizajn njihove stranice koja vam omogućava da sa lakoćom pretražujete omiljene kvote.

    Ako se pitate zašto je ovaj bookmaker tako popularan među korisnicima, evo i odgovora – on svojim korisnicima redovito nudi sjajne bonuse na razne sportske događaje. S obzirom da je u tijeku Svjetsko prvenstvo u kriketu, možete zgrabiti fantastične nagrade poput £25.000 koje će podijeliti 100 kladitelja, ili sjajnih £5 free beta ako odigrate 4 listića za uplatu od £5. Zvuči sjajno zar ne? Hajdemo detaljno pogledati o kakvim bonusima je ovdje riječ.

    Unibet Klađenje

    Unibet Klađenje

    Odigrajte listić na kriket i osvojite i do £25.000 bonusa

    Ako ste vjerni gledatelj kriketa i uživate u okladama, Unibet je odlučio nagraditi prvih 100 kladitelja koji se nađu u tablici. Budite među prvih 100 kladitelja koji će podijeliti £25.000 bonusa. Da biste sudjelovati u ovom sjajnom bonusu, potrebno je da ispratite sljedeće upute:

    Uvjeti za korištenje ovog bonusa

    Kako ovaj bonus zapravo funkcionira?

    Sve što je potrebno je da u razdoblju od 28. svibnja do 14. srpnja odigrate listić za kriket sa minimalnom kvotom 1.40. Najpre trebate označiti da želite sudjelovati u ovoj promociji. Ako to ne uradite, vaš listić neće biti uračunat u tablicu sa ukupnim brojem bodova. Također, listići koji sadrže neke druge utakmice sem kriketa neće sudjelovati u ovoj promociji, kao ni listići koji su iskoristili opciju „cashed in“. Kako biste sudjelovali u promociji, vaš listić mora biti dobitan.

    Za svaki dobitan listić dobijate određeni broj bodova. Ako, primjerice, sastavite listić od 3 oklade sa kombiniranom kvotom od 5.50 i uplatite taj listić za £10, bodovi će vam biti dodijeljeni prema sljedećojj šemi: 10x3x5.5=165 bodova. Kladitelji će prema broju bodova biti rangirani u tablici, a prvih 100 će podijeliti nagradu u iznosu od £25.000, i to prema sljedećoj šemi: 1. nagrada £5.000, 2. nagrada £2.500, 3. nagrada £2.000, 4. nagrada £1.500, 5. nagrada £1000, 6–10 £500, 11–50 £250, 51–100 £50.

    Ako se slučajno dogodi da dva igrača dijele isti broj poena u tablici, pobjednik će biti igrač sa najvećim brojem dobivenih oklada. Ako dva igrača imaju isti broj dobivenih oklada, onda će se gledati najveća pobjednička kvota.

    Sastavi 4 listića za £5 i osvoji £5 Free Beta

    Sastavi 4 listića uživo na neke od utakmica Svjetskog prvenstva u kriketu u iznosu od £5 i u prilici si da osvojiš £5 Free beta. Uvjeti su i više nego jednostavni. Nije potrebno da označite da želite sudjelovati u ovom bonusu. Računaće se samo pojedinačne oklade sa minimalnom kvotom od 1.4. Ako uzmete „cashed in“, nećete sudjelovati u ovoj promociji. Također, listići moraju biti uplaćeni za pravi novac. Ovaj free bet moći ćete da iskoristite u razdoblju od tjedan dana.