Kladi se na pobjednika svjetskog prvenstva i osvoji dodatnih £10!

    William Hill važi za jednu od najrespektabilnijih kladiteljskih kuća u svijetu, a ova tvrtka svakako se izdvaja po svojim kvalitetnim uslugama kada je u pitanju kladiteljska ponuda za igrače.

    Osim tradicionalno bogate kladiteljske ponude za gotovo sve sportove koje možete naći na kladiteljskom tržištu, kao i visokih koeficijenata koje ova kuća daje, William Hill također odlikuje raznovrsna ponuda promocija i bonusa, a ove nevjerojatne pogodnosti prepoznaje sve veći broj igrača širom svijeta.

    U susret predstojećem svjetskom nogometnom prvenstvu za žene koje će se ovog lipnja i srpnja održati u Francuskoj, William Hill je za svoje igrače spremio još jedan lijepi bonus koji može ostvariti svatko tko se jednom okladi na ovo natjecanje.

    Tipuj na pobjednika prvenstva i osvoji £10 za besplatnu okladu

    William Hill je spremio lijep bonus za svakog tko se odlučiti okladiti na predstojeće svjetsko prvenstvo za žene, a sve što trebate uraditi da biste ostvarili ovaj bonus jeste da odigrate svoj listić u vrijednosti od £10 na neku od utakmica ovog natjecanja.

    Pravila su vrlo jednostavna – ako uplatite svoj listić od £10 u okviru specijala koji je William Hill spremio za pobjednika prvenstva, bit ćete u mogućnosti da osvojite dodatnih £10 za Vašu besplatnu okladu unutar ovog natjecanja. Vašu okladu u iznosu od £10, ili £5 ukoliko preferirate each way oklade, možete kreirati na sljedeći način:

    Kliknite na link koji će Vas odvjesti na kladiteljsku ponudu za pobjednika svjetskog prvenstva
    Položite Vašu okladu u iznosu od £5 ili £10 (ako tipujete na pobjednika i plasman ekipe u isto vrijeme)
    Jednom kada natjecanje otpočne, otvorite kladiteljsku ponudu za svjetsko prvenstvo i raspolagat ćete Vašom besplatnom okladom

    William Hill je za ovu promociju spremio sjajne kvote kada je u pitanju tipovanje na pobjednika svjetskog prvenstva, a najmanji koeficijent za pobjednika prvenstva daje se reprezentaciji Francuske (4.33), dok su Amerikanke drugi favorit ove kladiteljske kuće sa kvotom 4.50.

    Besplatna oklada na Vašem nalogu uoči početka prvenstva

    Treba napomenuti da ovu kladiteljsku promociju možete ostvariti isključivo putem web stranice ove kladiteljske kuće, te da se ovaj bonus računa samo ako je Vaša oklada napravljena unutar specijala Pobjednik svjetskog prvenstva (Tournament Winner).

    Također treba naglasiti da za ovaj bonus možete kreirati samo singl okladu, te da multi i kombinirane oklade ne sudjeluju u ovoj promociji. Vaš William Hill Winner Tournament bonus isto tako zahtjeva ispunjenje sljedećih kriterija:

    Koeficijent za Vašu singl okladu ne smije biti manji od 1.50
    Vašu okladu morate napraviti isključivo depozitom sa Vašeg glavnog naloga
    Možete kreirati samo jednu okladu po nalogu
    Ovu besplatnu okladu možete iskoristiti tijekom sedam dana
    Oklade kreirane u okviru drugih kladiteljskih ponuda ne ulaze u ovaj bonus (Enhanced Odds, Flash Odds primjerice)

    Ovaj bonus možete ostvariti sve do 20 časova 7. lipnja 2019. godine, kada se ovo kladiteljsko tržište zatvara uoči početka samog prvenstva.

    Sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    William Hill također je spremio sjajan bonus dobrodošlice za sve igrače koji uplate £10 za svoj kladiteljski listić i registriraju se uz pomoć promo koda koji mogu naći na ovoj stranici. Ovu promociju isto tako mogu ostvariti samo oni igrači koji se oklade unutar sportskog odjeljka na samom sajtu, a jedan od uvjeta je i taj da koeficijenti za ovu okladu ne budu manji od 1.50.

    Ako uplatite £10 za svoj listić, ova kladiteljska kuća nagradit će Vas sa tri besplatne oklade u iznosu od po £10, a ovaj bonus dobrodošlice možete aktvirati prilikom registriranja putem ovog linka.

    Ipak, treba reći da ovaj bonus dobrodošlice ne mogu ostvariti igrači kojima je mjesto stanovanja Hrvatska, te da ovu promociju mogu iskoristiti samo naši igrači koji se nalaze u inozemstvu, točnije u Ujedjinjenom Kraljevstvu ili Republici Irskoj.