Isplata novca u 22betuIsplata novca u 22betu

    Ova kladiteljska kuća u usponu je lider u online klađenju kada su u pitanju mogućnosti za uplatu i isplatu sredstava na kladiteljski nalog. Osim što pruža izvrsnu kladiteljsku ponudu, kao i veliki broj mogućnosti kada je riječ o vrstama i tipovima oklada, 22bet se također može pohvaliti apsolutno najbogatijim asortimanom kada govorimo o metodama za uplatu i isplatu depozita.

    Ako želite uplatiti svoj depozit u ovoj kladiteljskoj kući, Vi to možete učiniti na neki od 218 ponuđenih načina, koliko podržava ova ruska kladieljska tvrtka, a ako želite podići novac sa svog kladiteljskog računa, isto tako imate ogroman broj mogućnosti i metoda za transfer Vašeg depozita.

    Metode za isplatu depozita u 22betu

    22bet sasvim sigurno možemo svrstati u jednu od najbrže rastućih kladiteljskih tvrtki u svijetu online klađenja, a ovaj porast popularnosti i zainteresiranost igrača zacijelo možemo pripisati kvalitetnoj i bogatoj usluzi kada su u pitanju metode za uplatu i isplatu depozita.

    22bet website

    22bet website

    Ako se odlučite kladiti u ovoj kladiteljskoj kući, svakako Vam neće faliti opcija kada je riječ o podizanju novca sa Vašeg kladiteljskog naloga. Vaš novac u 22betu možete podići putem velikog broja servisa, a sve ove transfere novca možemo svrstati u sljedeće metode:

    Isplata putem kreditnih i debitnih kartica

    Ova metoda za isplatu novca svakako spada u jednu od najpopularnijih kada je u pitanju ova kladiteljska kuća. Vaš depozit u 22betu možete podići i putem svoje platne kartice, a ova kladionica omogućuje podizanje novca uz pomoć Visa, Mastercard, Maestro i China UnionPay servisa.

    [bookie-table anbieter_id=”46532″]

    Ako se odlučite za Visa, Mastercard ili Maestro karticu, minimalni iznos koji možete podići iznosi $1.50, dok je za China UnionPay minimalna svota za transfer novca 100 kineskih jena.

    Isplata putem e-Walleta

    Ovo je još jedna popularna metoda za isplatu sredstava u ovoj kladiteljskoj kući, a ujedno i najbogatija kada je u pitanju izbor elektronskih novčanika za transfer depozita. Vaš novac u 22betu možete podići putem više od 20 različitih e-Walleta, a zacijelo najpopularniji dostupni servisi su:

    Osim ovih, postoji i čitav niz drugih e-Walleta za isplatu depozita, a sve ove servise možete pronaći na sajtu same kladionice. Minimalni iznos koji možete podići ovim putem za sve elektronske novčanike je $1.50 ili 100 rubalja.

    Isplata bankovnim transferom i kriptovalutama

    22bet također nudi veliki broj mogućnosti kada je u pitanju isplata putem bankovnog transfera, a ovaj prijenos sredstava u ovoj kladiteljskoj kući možete izvršiti putem 11 različitih servisa. Najpoznatiji servisi za bankovni transfer novca u 22betu su: Rapid Transfer, CitiBank, Help2Pay, Jaiz Bank, kao i mnogi drugi.

    Ono po čemu se ova online kladionica u usponu izdvaja od svoje konkurencije jeste i još jedna, sasvim nova mogućnost za isplatu depozita. Ako želite podići svoj novac u 22betu a pritom koristite usluge kriptovaluta, ova kladiteljska kuća pruža Vam i ovu metodu za transfer depozita. Razmjenu sredstava ovim putem možete izvršiti sa preko 20 različitih kriptovaluta, a neke od njih su Litecoin, Bitcoin, Bytecoin, Monero, Digibyte, Bit Shares, kao i mnoge druge koje možete pronaći na sajtu kladionice.

    Naposlijetku treba napomenuti da Vašu isplatu novca možete izvršiti jedino putem metoda pomoću kojih ste uplatili Vaš depozit. 22bet također ne preporuča korisnicima transfer novca sa jednog servisa na drugi, kao i uplatu i isplatu sredstava bez kreiranja makar i jedne oklade.

    [button-anbieter-flex target=”https://www.sportskokladenje24.com/recommends/22bet/” buttontext=”Sada se kladiti” anbietername=”22Bet” bgcolor=”#064147″ fontcolor=”#1093a2″]