Igrajte sa 1XBet kladionicom i osvojite put na Maldive za 2 osobe!

    1xbet website

    1xbet.com/hr

    Trenutačno postoji pregršt sjajnih ponuda i promocija na kladioničarskom tržištu, jer je to jedan od načina na koji se najbolji bookmakeri bore s konkurencijom. Nakon što smo vidjeli toliko izvanrednih bonusa dobrodošlice i velikodušnih cash back promocija, mislili smo da nas ništa više ne može iznenaditi – dok nismo naišli na jednu nestvarnu ponudu koja je trenutačno aktualna u 1XBet kladionici.

    Naime, radi se o promociji koja može odvesti Vas i vašu voljenu osobu na Maldive! Sigurno mislite da je šansa da baš vi budete sretni dobitnik izuzetno mala, ali čak i da ne dobijete glavnu nagradu, to ne znači da ne možete pokupiti neki drugi fenomenalni poklon koji slijedi brojnim dobitnicima. Čak i da vam promaknu ove spektakularne nagrade, vrijedi igrati sa 1XBet kladionicom, s obzirom na to da ovaj bookmaker nudi ogroman raspon oklada i velike koeficijente.

    Listić za ljeto

    Kako biste sudjelovali u ovoj nagradnoj igri, potrebno je da posjedujete račun u 1XBet kladionici. Otvaranje računa traje kratko, a dozvoljeni su brojni metodi plaćanja, i što je najbolje – sve promocije su dostupne u našoj zemlji! Kada se uspješno registrirate i prijavite na vaš račun, vrijeme je da počnete sa pisanjem listića ne bi li ušli u izbor kandidata za glavnu nagradu.

    Pri tome, ulog na vašim listićima mora biti najmanje €7 i oklade na hokej nisu dozvoljene. Svi listići (minimalnog uloga  €7) koji su uplaćeni u periodu od 25. siječnja do 6. ožujka 2019. godine ulaze u igru. Hajdemo sada pogledati koje sve nagrade očekuju sretne dobitnike.

    Osim glavnih nagrada, korisnike 1XBet kladionice očekuju i brojne druge nagrade u vidu bonus bodova koji mogu biti iskorišteni za pisanje listića.

    Svaki put kada odigrate listić minimalnog iznosa od €7, dobit ćete jedan listić za lutriju, s tim što broj kupona koji dobivate eksponencijalno raste s visinom uplate.

    Uvjeti korištenja bonusa

    1xbetPrvo i osnovno je da otvorite račun (ako već ne posjedujete isti) i da pišete listiće minimalnog iznosa od €7. Sudjelovanje u nagradnoj igri je besplatno i možete prikupiti neograničen broj listića. Ponuda traje do 6. ožujka 2019. godine, a izvlačenje će biti održano 7. ožujka 2019. godine u 18:00 časova po moskovskom vremenu. Sretni dobitnici bit će nasumično odabrani, tako da nema privilegiranih listića i svi imaju podjednake šanse da ulove ovu izvanrednu nagradu.

    Naravno, ne bi bilo fer prema drugim igračima da neki od dobitnika glavnih nagrada pokupe i druge, malo vrednije nagrade, tako da oni nisu u konkurenciji za ostale nagrade. Kladite se sa 1XBet kladionicom i odletite na Maldive ovog ljeta!