Igrajte s Matchbook kladionicom i iskoristite sjajne bonuse!

    Bliži se vikend i novo nogometno ludilo! Čeka nas pregršt sjajnih derbija i uzbudljivih utakmica, tako da je krajnje vrijeme da počnete s pripremama i otvorite račun u nekoj od svjetski priznatih kladionica. Naša preporuka danas je Matchbook kladionica koja je već uveliko poznata u kladioničarskim krugovima po najboljim kvotama i sjajnim live bet ponudama. Ovaj Britanski bookmaker vam trenutačno nudi vrijednu sign-up ponudu u iznosu od £10, kao i druge fenomenalne promocije.

    Nažalost, nisu sve ponude s Matchbook sajta dostupne Hrvatskim kladioničarima, ali ćemo ih svakako spomenuti jer možda neko od vas ima rođaka ili prijatelja koji živi u Londonu. Svakako pročitajte naš članak do kraja kako bi naučili sve što vam je potrebno da pokupite ove izvanredne nagrade.

    matchbook_welcome_offer

    1.5% Net Win – Horse Racing

    Bliži se Cheltenham festival, jedan od najvećih sportskih događaja u Britaniji i svakako najvažniji događaj za ljubitelje utrka konja. Pripremite se na vrijeme i aktivirajte bonus koji vam omogućuje da ne plaćate veliki porez na vaše dobitne listiće. Ova ponuda vam možda na prvi pogled ne djeluje toliko impresivno, ali vjerujte da je ovo zbilja velikodušna promocija s obzirom na to da Britanski bookmakeri uzimaju ogroman porez prilikom svakog vašeg dobitka.

    Aktiviranjem ovog bonusa, skoro cijela zarada ide vama i ne morate podijeliti vaš teško zarađeni novac ni sa kim. Primjerice, ako je dobitak na vašem listiću £100, £98.50 ide vama, a simboličnih £1.50 zadržava operater. Naravno, ova promocija vrijedi samo za oklade na utrke konja. Za vrijeme festivala je ponuda za utrke konja zbilja nevjerojatna, tako da ćete tijekom ta četiri dana trajanja manifestacije moći da zaradite brdo novca, i ono što je najbolje, skoro sve ide u vaš džep! Igrajte u Matchbook kladionici i pripremite se za ludilo koje uskoro počinje u Cheltenhamu!

    Free £10 Bet sign up offer

    Ova ponuda omogućuje novim korisnicima da ostvare utješnu nagradu u iznosu od £10. Naime sve što je potrebno učiniti da biste ostvarili ovaj bonus je da otvorite račun, uplatite inicijalni depozit i okladite se na bilo koji sport. Ako promašite okladu, Matchbook će vam uplatiti bonus do £10. Naravno, postoji mogućnost da ćete morati pričekati do 72 časa da vam novac stigne na račun, ali što da se radi, morate biti malo strpljivi.

    Nakon što otvorite račun, i uplatite inicijalni depozit, imat ćete 10 dana da izvršite prvu okladu prije nego vam istekne bonus. Ova promocija će trajati do kraja veljače, tako da bi bilo lijepo da uskoro počnete s postupkom otvaranja novog računa. Također, vodite računa da vam prva uplata ne ide preko Skrilla, Netellera, ili PaySafe kartice, jer nećete moći aktivirati bonus.

    Nažalost, Hrvatska je jedna od zemalja kojima je zabranjeno sudjelovanje u ovoj ponudi. Možete pokušati sa VPN programom koji može da vam promijeni IP adresu, ili eventualno naći nekog u inozemstvu tko bi možda mogao da vam učini uslugu. Neki Britanski bookmakeri imaju pomalo čudan način poslovanja, ali mi ne možemo ništa da uradimo povodom toga. Na nama je da vas obavijestimo o ponudama, a vi sami procijenite jesu li ove ponude vrijedne tolikog truda.