Expekt – Sjajna aplikacija dostupna svima

    Konkurencija na kladioničarskom tržištu je toliko žestoka da bukvalno nijanse odlučuju o tome tko je najbolji operater u svijetu online klađenja. Iz tih razloga, svim elitnim priređivačima online sportskog klađenja je iznimno važno da mogu pružiti mogućnost klađenja svojim igračima u svakom trenutku i na bilo kom mjestu – a to postižu kreiranjem sjajnih aplikacija za mobilno klađenje.

    Logično, Expekt kao jedan od renomiranih operatera sudjeluje u tom „natjecanju“ ima svoju aplikaciju za mobilno klađenje, i mirne savjesti možemo reći da je vrhunske kvalitete. Naš tim je testirao Expekt mobilnu aplikaciju, i u našem vodiču ćemo govoriti o svim bitnijim svojstvima ove aplikacije.

    Opći dojam

    Na prvi pogled, ova aplikacija izgleda veoma atraktivno. Slično kao i kod desktop verzije, boja pozadine je narančasta sa primjesama crne/svijetlo sive. Čim otvorite sajt preko mobilne aplikacije, ugledat ćete dva glavna sektora – za sportsko klađenje i kazino. U našem članku, mi ćemo govoriti o sektoru za sportsko klađenje.

    Prije nego što uđete u dio sajta na kojem se nalaze ponude za klađenje, potrebno je otvoriti račun. To možete učiniti i preko Expekt mobilne aplikacije. Ukoliko ste već otvorili račun, onda je vrijeme da se prijavite. Kada to učinite, primijetit ćete da su mečevi iz live-bet ponude posebno naglašeni na vrhu stranice. Pored svakog meča se naravno nalazi popis sa svim igrama iz ove ponude, kao i koeficijenti koji idu uz njih. Moramo napomenuti da prilikom istraživanja ove aplikacije nismo naletjeli ni na kakvu vrstu problema i da je sve funkcioniralo perfektno. Aplikacija je dostupna i korisnicima iPhone i Android uređaja.

    Instalacija Expekt mobilne aplikacije

    Expekt mobilna aplikacija je zapravo vrlo zahvalna jer ne morate preuzimati aplikaciju posebno posvećenu mobilnim uređajima. Možete jednostavno unjeti adresu stranice Expekt kladionice u svoj browser i bit ćete momentalno preusmjereni na mobilnu verziju platforme.

    Expekt app

    Expekt mobilne aplikacije

    Ako želite da preuzmete aplikaciju, to možete učiniti ili preko App Store-a ako ste iPhone korisnik, ili na zvaničnom sajtu Expekt kladionice. Instalacija traje vrlo brzo i procedura je i više nego prosta. Što se tiče Android verzije ove aplikacije, možda ćete morati promijeniti neke postavke vezane za odobravanje pristupa samoj aplikaciji – pronađite na Vašem mobilnom uređaju Settings – Security – Unkown Sources i kliknite na Allow ne bi li odobrili pristup aplikaciji.

    Zanimljiva svojstva aplikacije

    Tim koji je radio na izradi Expekt mobilne aplikacije se zbilja potrudio da ubaci sva važnija svojstva za klađenje, kao i neka dodatna koja pružaju igračima više mogućnosti za klađenje, a samim tim i veće šanse za dobitak.

    Sistemski zahtjevi i kompatibilnost

    Što se tiče kompatibilnosti, nemate o čemu brinuti. Mobilna verzija platforme je vrlo dobro optimizirana za sve uređaje, tako da možete pristupiti sajtu sa bilo kog browsera. Sve što je potrebno je pristojna internet konekcija.

    Što se tiče odgovarajuće mobilne aplikacije – ovdje morate voditi računa o kompatibilnosti. Naime, iOS verzija aplikacije radi samo na uređajima na kojima je instaliran iOS 10 ili noviji software. Na telefonu morate imati najmanje 106 MB slobodnog prostora da biste instalirali ovu verziju aplikacije. Android verzija Expekt mobilne aplikacije je kompatibilna samo sa Android 5.0 ili novijim operativnim sustavima, i potrebno je uređaj ima najmanje 30 MB slobodnog prostora za instalaciju.