Expekt Multi+, osvojite i do 100% bonusa!

    Expekt

    Još jedna sjajna promocija dolazi nam iz Expekta, a ovoga puta ova kladiteljska kuća Vas nagrađuje za Vaše oklade sa pet ili više parova na listiću!

    Ako pogodite tiket na kome imate pet ili više parova, Expekt će Vas nagraditi bonusom čija visina ovisi isključivo od Vas! Jedini uvjet za sudjelovanje u ovom dugoročnom bonusu jeste taj da Vaša oklada sadrži minimum 5 pogođenih parova, a da svaki od odigranih parova također ima i minimalnu kvotu od 1.20.

    Osvoji bonus i u visini od 100%!

    Expekt je ponovno spremio fantastičan kladiteljski bonus za sve svoje igrače. Ovoga puta riječ je o multi okladi, gdje se od igrača jedino zahtjeva da napravi dobitan listić, i to sa minimum pet odigranih mečeva.

    Svaki put kada u ponudi ove kladiteljske kuće naiđete na promociju sa nazivom Multi+, znajte da je riječ o bonusu koji dobijate za Vaš dobitni tiket. Ono što je također sjajno u vezi ove ponude jeste to što visina Vašeg bonusa ovisi isključivo od Vas, odnosno od broja parova koji ste pogodili na Vašem tiketu.

    Ako odigrate Vaš Multi+ listić sa pet parova, Vaš bonus iznosit će 5% od ukupne svote Vašeg dobitnog tiketa. Ako, pak, odigrate tiket sa 6 pogođenih parova, Vaš bonus bit će 10%, pa tako analogno tome imamo i sljedeće visine bonusa.

    Ako Vaša multi oklada sadrži 16 i više pogođenih parova, Expekt će Vas nagraditi bonusom od 100% za Vaš dobitni tiket!

    Maksimalni iznos Multi+ bonusa iznosi €10,000

    Ovu vrstu bonusa igrač može ostvariti kladeći se samo unutar nekoliko sportova, stoga ovaj bonus ne možete iskoristiti za određene mečeve i nedozvoljene sportove. No, ako ste pak ljubitelj nogometa, tenisa, hokeja na ledu i američke i europske košarke, zacijelo možete sudjelovati u promociji, s obzirom da su ovo sportovi na koje se možete okladiti unutar Multi+ bonusa.

    Oklade koje ipak nije moguće odigrati unutar ovih sportova su:

    Ako riješite sudjelovati u promociji, nije na odmet reći i to da je maksimalna visina bonusa basnoslovnih €10,000 ili ekvivalentni iznos u drugoj valuti. Također treba napomenuti i to da sistemske oklade nisu dozvoljene za sudjelovanje u ovome bonusu, kao i to da se i Vaše odgođene utakmice mogu računati u konačnici (ako imate 5 pogođenih parova i 1 odgođen, Vaš bonus bit će recipročan visini pogođenih parova).

    Treba naglasiti i da Expekt zadržava pravo da ovu promociju izmjeni, stopira, poništi ili odbije ako utvrdi da igrač krši odredbe i uvjete korištenja koji su propisani na samom sajtu.