Expekt – Brze i sigurne metode za uplatu depozita

    Expekt je tvrtka koja pruža kladioničarske usluge još od davne 1999, i od tada su se razvili u jednog od vodećih operatera na tržištu. Sjajne opcije za klađenje, velikodušni bonusi i izvanredni koeficijenti – sve ovo čini Expekt jednom od poželjnijih destinacija za online sportsko klađenje.

    Kao i svaki drugi prvoklasni operater, Expekt svojim korisnicima nudi mnoštvo opcija za uplaćivanje depozita. Ove opcije su dostupne u skoro svim zemljama svijeta i ono što je posebno primamljivo u vezi ove kladionice su minimalni i maksimalni iznos za uplatu depozita. Naime, minimalni iznos za uplatu depozita je svega €1, dok prilikom jedne transakcije možete uplatiti čak €10.000 na vaš Expekt račun!

    Zapravo, taj maksimalni limit je fleksibilan i, ako ste „high roller“, vi možete zatražiti odobrenje od korisničke službe da vam poveća limit za uplaćivanje depozita. Ljubazni agenti koji rade u korisničkoj službi će vam vjerojatno tražiti neki dokaz o vašem identitetu, ali generalno svi zahtjevi ovakve vrste se odobravaju.

    Sada je vrijeme da vidimo koje su najpopularnije metode za uplatu novca na Expekt račun.

    Visa/Master Card

    Ovo je svakako jedna od najpopularnijih metoda za uplaćivanje depozita u svim online kladionicama. Jedan od razloga zbog kojeg igrači koriste ovu metodu je svakako pouzdanost i učinkovitost transakcija – ove platne platforme su zaštićene najnovijim enkripcionim tehnologijama, tako da je šansa za malverzaciju bilo kakve vrste vašim podacima skoro jednaka nuli.

    Ono što je svakako veliki minus su provizije; naime, prilikom uplate depozita preko Visa i Master Card-a sa računa će vam biti skinuto dodatnih 2% od ukupnog depozita. Iako naravno ovdje ne govorimo o nekim nestvarnim sumama, ponovo je ovo veliki minus s obzirom na to da neki drugi platni provajderi ne naplaćuju nikakvu proviziju za uplatu depozita na račun Expekt kladionice. Sve uplate depozita putem Visa/Master Card-a su trenutačne, a procedura je sljedeća:

    1. Prijavite se na vaš Expekt račun i pronađite opciju za depozit.
    2. Pronađite Visa/Master card na listi ponuđenih platnih opcija i unesite podatke o računu.
    3. Unesite željeni iznos za depozit i potvrdite transakciju.
    4. Odmah po potvrdi transakcije, vaša sredstva će biti prebačena na vaš Expekt račun.

    Generalno, procedura za sve naredne metode je slična, s tim što ćete možda morati da ispratite jedan ili dva dodatna koraka prilikom uplate depozita preko elektroničkih novčanika kao što su Skrill i Neteller.

    Skrill/Neteller

    Skrill i Neteller su najviše korišteni elektronički novčanici u cijeloj online kladioničarskoj industriji. Ovi e-novčanici su svoju reputaciju stekli na temelju nevjerojatne brzine ne samo depozita novca na račun kladionica, već i njegovog povlačenja. Inače, ova dva pružatelja platnih usluga su na skoro istoj razini poslovanja, ali kada govorimo konkretno o Expekt kladionici, moramo naglasiti da je Skrill u blagoj prednosti iz razloga što prilikom uplate depozita preko Skrilla ne morate plaćati nikakve provizije, dok Neteller uzima 2%.

    Sam proces depozita je trenutačan kod oba provajdera, dok je minimalni iznos za depozit €1. Procedura uplate depozita preko Skrilal/Netellera je skoro identična kao kod uplate preko Visa/Master Carda.

    Druge metode za uplatu depozita

    Osim već pomenutih, postoji još nekoliko opcija za uplatu depozita na vaš Expekt račun. Tu spadaju nešto manje popularne metode (makar u Hrvatskoj) kao što su Paysafecard, SOFORT, Uberweisung, i EntroPay. Ni za jednu od ovih metoda se ne plaća provizija, a ona generalna pravila koja se tiču iznosa minimalnog depozita se odnose i na ove metode. Dok su uplate depozita preko Uberweisung-a i Paysafecard-a trenutačne, transakcije ovakvog tipa preko SOFORT-a i EntroPay-a traju nešto duže (3–8 dana).