Dobijte do 100 eura za “Sretni petak” u kladionici 1xBet

    Ruska kladionica 1xBet do sada nas je već navikla na brojne i raznovrsne promocije, a tako će biti i ovoga petka kada možete dobiti do 100 eura za besplatne oklade. Ova ponuda traje samo u petak 8. ožujka od 00:00 pa do 23:59 istoga dana.

    Sve što trebate je prijaviti se na vaš kladiteljski nalog na službenoj stranici 1XBet-a i uplatiti na vaš račun bilo koji iznos veći od jednog eura i na vaš račun dobit ćete duplo više od uplaćenog iznosa. Ovaj bonus je dostupan korisnicima iz svih krajeva svijeta pa tako i Hrvatske što nas posebno raduje, pogotovo ako znamo da kod nekih drugih kladionica postojeće promocije ne vrijede za igrače iz naše zemlje. Ukoliko još uvijek niste korisnik ove kladionice i nemate otvoren kladiteljski nalog to možete učiniti odmah klikom na poveznicu ispod ovog teksta i također ćete moći sudjelovati u ovoj ponudi. Bonus je nazvan „Sretni petak“, a dodjeljuje se samo onim korisnicima koji imaju potpuno ispunjene profile i potrebne podatke u njima.

    Sretni petak 1XBet

    Svaki igrač ima pravo samo na jedan bonus, a kladionica 1XBet dodjeljuje novac 100 % u vrijednosti uplate u rasponu od 1 do 100 eura. Kao i svaka promocija kod bilo koje druge svjetske kladionice, i ova ima svoje uvjete koje morate ispuniti kako bi zaradili novac. 1XBet traži od vas da nakon što dobijete bonus, unutar naredna 24 sata odigrate tri zbirne oklada s iznosom bonusa. Svaka zbirna oklada mora sadržavati tri ili više događaja na listiću. Najmanje tri događaja na listiću moraju imati najmanji koeficijent od 1,40, a ukoliko igrate samo tri događaja, sva tri moraju imati tečaj od 1,40 ili veći. Kada sastavite željeni listić, unesite iznos uloga pa nakon toga odaberite Bonus račun i stisnite gumb „Odigraj okladu“. Ukoliko ne ispunite ove, po nama ne toliko teške, uvjete bonus će vam biti nevažeći. Prije nego ispunite uvjete nije moguće vršiti podizanja sredstava.

    1XBet postoji i bazira svoje poslovanje na internetu od 2011. godine. Iako je relativno mlada, ova tvrtka ima više od 400 tisuća online korisnika iz cijeloga svijeta. Kladionica je poznata po klađenju uživo za koje su uvijek osigrane dobre kvote i mogućnosti za klađenje, ali i po prijenosima sportskih događaja. Ovdje možete gledati do četiri različita sportska prijenosa u jednom trenutku, a podržani su i streamovi u visokoj razlučivosti. Web stranica 1Xbeta može se pregledavati na 52 svjetska jezika, među kojima je i hrvatski jezik što olakšava cjelokupan proces registracije, postavljanja oklada, prijenosa novca, korištenja posebnih ponuda i bonusa te svih onih drugih segmenata koji čine online klađenje na kasino igre ili sportske događaje.