Bonus dobrodošlice u Betssonu i do 125%!

    Betsson Bonus

    Jedna od najvećih svjetskih kladiteljskih kuća za sve nove igrače spremila je još jednu fantastičnu promociju, a ovoga puta Betsson Vas nagrađuje bonusom za Vašu registraciju! Ova svjetski renomirana kladionica omogućila je svim novim korisnicima aktiviranje čak dva bonusa prilikom registracije, a na Vama je samo da se igrate!

    Ukoliko želite osvojiti bonus u iznosu i do 125%, registrirajte se u Betssonu, uplatite svoj depozit i ostvarite čak dva bonusa igranjem svojih tiketa! Sve što trebate uraditi jeste da uđete na sajt ove kladiteljske kuće, kreirate svoj nalog u polju predviđenom za to i izaberete bonus za Vaš depozit! Okladite se na bilo koji sport sa svojim prvim depozitom i osvojite maksimalni bonus za Vašu uplatu!

    Uplati depozit od €75 i osvoji dodatnih €150!

    Ukoliko odlučite kladiti se u jednoj od najvećih svjetskih kladionica, Betsson je za Vas spremio sjajnu promotivnu akciju kojom Vas nagrađuje prilikom registracije na njihov sajt. Ova kladiteljska kuća nagrađuje sve svoje nove korisnike, a jedino što igrač treba uraditi jeste da kreira svoj nalog i položi svoj prvi depozit za koji će dobiti bonus u visini iznosa depozita.

    Betsson website

    Betsson website

    Minimalna visina depozita kojom možete sudjelovati u ostvarivanju ovog bonusa je €10, dok je maksimalni iznos Vašeg bonusa za Vaš prvi uplaćeni depozit €75. Jednom kada odigrate svoje tikete sa Vašim prvim depozitom, dobit ćete mail ove kladiteljske kuće u kojem će Vam Betsson objasniti kako možete ostvariti bonus i za svoj drugi depozit!

    Ukoliko Vaš drugi uplaćeni depozit iznosi €50, Vi ćete biti nagrađeni bonusom u iznosu od 100%, što znači da ćete za uplaćenih €50 dobiti bonus u visini od €100 za vaše tikete! Drugim riječima, za Vaša prva dva uplaćena depozita, Betsson Vas nagrađuje bonusom u maksimalnom iznosu od čak 125%! Ovu fantastičnu kladiteljsku promociju možete aktivirati u svakom trenutku.

    Pretvori bonus u realni novac!

    Betsson također omogućava svojim igračima da ove bonuse konvertiraju u realni novac, te da nakon odigranih 10 listića sa minimalnom kvotom od 1.50 mogu podići novac sa svog bonus računa.

    Igrači također trebaju znati da Betsson na uvažava sistemske oklade za ovu vrstu bonusa dobrodošlice, kao i to da Vaš prvi depozit morate iskoristiti isključivo za ovu promociju ukoliko želite ostvariti bonus. Bonus dobrodošlice za sve nove igrače možete ostvariti unutar 30 dana od uplate depozita. Ukoliko prekoračite period od 30 dana predviđen za aktiviranje promocije, nećete moći konvertirati bonus.

    Također treba napomenuti da ovaj bonus ne možete ostvariti sa IP adrese u Hrvatskoj, te da je ova promocija u prvom redu namijenjena svim novim igračima koji se nalaze u dijaspori. Ovaj bonus dobrodošlice u Betssonu također ne možete ostvariti ukoliko je Vaš depozit uplaćen putem Skrilla ili Netellera.

    Betsson zadržava pravo da od igrača zatraži dodatnu dokumentaciju kojom bi potvrdili identitet korisnika u slučaju nepredviđenih okolnosti, a ovi podaci zaštićeni su općim uvjetima i pravilima korištenja koje možete vidjeti na samom sajtu. Ova kladiteljska kuća također zadržava pravo da ovu promocijju izmjeni, stopira ili poništi ako uoči nepravilnosti prilikom korištenja njihovih usluga od strane igrača.