Big Bet World – Uplata depozita

    Big Bet WorldOva kladitelsjka kuća se po svojim uslugama ne može usporediti sa nekim najvećim online kladionicama poput William Hilla ili Betfaira, ali možemo reći da se usluge koje Big Bet World pruža svojim korisnicima sasvim sigurno ne razlikuju previše od ovih kladiteljskih giganata.

    Kada je riječ o kladiteljskoj ponudi, kao i o metodama za uplatu i isplatu depozita u ovoj online kladionici, Big Bet World svojim igračima nudi i više nego pristojnu ponudu. Osim mogućnosti oklade na gotovo svaki sport, ova kladionica pruža tek nekoliko metoda za uplatu i isplatu kladiteljskog novca, ali su svi postojeći načini za transfer Vašeg novca i više nego pouzdani, što prepoznaje i sve veći broj igrača u svijetu.

    Metode za uplatu depozita u Big Bet Worldu

    Načini na koje igrač može uplatiti svoja kladiteljska sredstva u Big Bet Worldu možemo grupisati u nekoliko osnovnih metoda za uplatu novca, a to su:

    Svi ovi metodi pojednako su efikasni kada je u pitanju kvaliteta usluga koje pružaju, a ono što raduje jeste činjenica da su dostupni i za sve korisnike iz Hrvatske.

    bigbetworld_live

    bigbetworld live

    Uplata putem bankovnog računa

    Svoj novac na svoj kladiteljski nalog u Big Bet Worldu igrač može uplatiti i putem svog bankovnog računa, a sve što je potrebno jeste da poveže svoj bankovni račun sa svojim kladiteljskim nalogom. Ono zbog čega je ova metoda ipak manje popularna kod korisnika jeste činjenica da se na transfer novca čeka između 2 i 5 radnih dana, koliko je potrebno da novac bude proknjižen. Minimalna visina depozita koji možete uplatiti ovim putem iznosi 50 eura.

    Uplata putem kreditnih i debitnih kartica

    Jedna od najpopularnijih metoda za uplatu novca u Big Bet Worldu jeste i putem kreditne i debitne kartice, a ova kladiteljska kuća podržava uplate igrača Visa ili Mastercard karticama. Jedini uvjet koji igrač mora ispoštovati da bi uplatio novac na svoj kladiteljski nalog ovim putem jeste da visina uplaćenog depozita iznosi minimalnih 10 eura. Novac uplaćen ovim putem postaje vidljiv na kladiteljskom nalogu istog trenutka kada se transakcija obavi.

    Uplata putem e-Walleta

    Ovo je još jedna popularna metoda za uplatu depozita u Big Bet Worldu. Svoj novac u ovoj kladionici možete uplaliti putem svog Skrill i Neteller elektroničkog novčanika, a minimalni iznos za uplatu depozita također je 10 eura.

    Online banking uplata

    Metoda koja je zacijelo sve više u usponu kod igrača širom svijeta jeste i uplata novca putem nekog od online sustava za plaćanje putem interneta. Big Bet World također omogućava svojim korisnicima i ovaj vid uplate, a svoju online banking uplatu u ovoj kladiteljskoj kući možete obaviti putem Paysafe kartice ili Klarna banke za online usluge. Minimalna uplata koju možete obaviti ovim putem također iznosi 10 eura.

    Naposlijetku treba reći i to da se maksimalna suma novca koju možete uplatiti putem navedenih metoda razlikuje u odnosu na odabrani način, ali ovisno o tome koju metodu izaberete, imat ćete mogućnost transfera od 1.000 do čak 20.000 eura.

    Treba napomenuti i da je igrač zaštićen ma koji metod za uplatu da koristi, stoga ne postoji mogućnost da bude oštećen od strane nekog trećeg lica. Big Bet World koristi najnovije sustave i standarde za online bankarsku sigurnost, stoga je klađenje u ovoj kladionici i više nego bezbjedno i pouzdano.