Big Bet World – Metode za podizanje novca

    Big Bet WorldOva kladiteljska kuća je pogodna za sve igrače koji se žele okladiti u Hrvatskoj, a mogućnost klađenja u kunama sasvim sigurno je olakšavajuća za veliki broj hrvatskih igrača.

    Kada je riječ o načinima na koje igrači mogu podići svoj zarađeni novac kod Big Bet Worlda, treba reći da je ova ponuda i više nego dobra, te da tako igrači mogu podići svoj novac u ovoj online kladionici putem nekoliko vrsta metoda za transfer novca.

    Metode za podizanje novca u Big Bet Worldu

    Postoji nekoliko različitih načina na koje igrač može podići svoj zarađeni novac u ovoj kladiteljskoj kući, a sve ove načine možemo svrstati u nekoliko osnovnih metoda dostupnih korisnicima širom svijeta, a to su:

    Sve ove metode za isplatu novca podjednako su dobre kada je u pitanju kvaliteta usluga i efikasnost samih servisa za plaćanje, a vrijeme za koje je moguće prebaciti novac na Vaš račun ovisi o tome koji način za plaćanje izaberete.big bet world

    Isplata putem bankovnog računa

    Ova metoda za podizanje novca sasvim siguno ne spada među najpopularnije, ali zacijelo je dobar i pouzdan izbor. Ako želite povući svoja kladiteljska sredstva ovim putem, sve što je potrebno jeste da povežete Vaš bankovni račun sa Vašim kladiteljskim nalogom, a novac će biti na Vašem računu u periodu između 2 i 5 radnih dana. Vaša sredstva ovim putem možete prebaciti i u kunama, a minimalni iznos koji možete prebaciti u ovoj valuti iznosi 500 kuna.

    Isplata putem kreditnih i debitnih kartica

    Ovo je zacijelo popularnija metoda za podizanje novca u Big Bet Worldu, a Vaš depozit ovim putem možete prebaciti pomoću svoje Visa ili Mastercard kartice. Minimalni iznos koji možete povući ovim karticama iznosi 10 eura, a ovisno o tome koju valutu koristite, ovaj iznos može ići i do maksimalnih 10.000 eura. Ako želite povući svoj novac ovim putem ,sasvim sigurno trebate znati da će Vaš isplaćeni depozit biti vidljiv na Vašem računu u periodu od maksimalnih 7 radnih dana, koiko je potrebno da novac bude proknjižen.

    Isplata putem e-Walleta

    Big Bet World također omogućava podizanje novca putem nekog od elektroničkih novčanika, a e-Walleti dostupni za transfer novca u ovoj kladiteljskoj kući jesu Skrill i Neteller. Isplatu novca koju inicirate ovim putem moći ćete realizirati istog trenutka kada se transakcija obavi, tako da će Vam Vaša sredstva biti dostupna gotovo istog trenutka po izvršenju transakcije. Minimalni iznos novca koji možete podići ovim putem također iznosi 10 eura.

    Isplata putem online bankinga

    Ovo je još jedna od popularnih metoda za isplatu depozita u Big Bet Worldu, a Vaša sredstva ovim putem možete podići koristeći neki od online sustava za plaćanje na internetu. Online banking servisi putem kojih možete podići svoj novac u ovoj kladiteljskoj kući jesu Paysafe kartica ili Klarna banka za online usluge.

    Ono što ovu online kladionicu sasvim sigurno izdvaja od konkurencije jeste činjenica da Big Bet World ne naplaćuje nikakve dodatne troškove prilikom transfera novca i upravo to jeste razlog zbog kojeg veliki broj igrača sve više koristi usluge ove kladiteljske kuće u usponu.