Betway – Sjajna aplikacija za mobilno klađenje

    Betway AppBetway je jedna od elitnih svjetskih kladionica sa preko 15.000 različitih igara u ponudi. Osim opsežne ponude i sjajnih koeficijenata, Betway svojim nudi korisnicima i sjajnu aplikaciju za mobilno klađenje koju mogu skinuti sa Betway mobilnog sajta ili preko Google App Store/Apple Store-a.

    Bez obzira na to da li ste fan nogometa, košarke, tenisa ili kriketa, Betway ima sve ove sportove u ponudi. Ako mislite da je ovo skromna ponuda, moći ćete da igrate hokej na ledu, američki nogomet, UFC i mnoge druge sportove, i to sve preko sjajne aplikacije za mobilno klađenje.

    Betway Aplikacija

    Iako možda nema isti sažetak kao neki bookmakeri sa većom tradicijom u kladioničarskoj industriji, Betway se brzo probio u sam vrh najboljih svjetskih operatera i tu planira da se zadrži vrlo dugo. Što se tiče mobilne aplikacije, i tu je Betway pokazao kladioničarskom tržištu da s pravom pripada najužem krugu elite.

    Korisnici usluga Betway kladionice mogu skinuti:

    Kao što vidite, fleksibilnost mobilnih usluga Betway kladionice je na impozantnoj razini.

    Poboljšanja Betway mobilne aplikacije

    Prvobitna Betway mobilna aplikacija je bila prava katastrofa, i korisnici su je s pravom izbjegavali koristiti. Međutim, nakon implementacije najnovijih poboljšanja, mobilna aplikacija Betway kladionice je postala jedna od najboljih ovoga tipa.

    Betway App

    Betway App

    Osim što radi iznimno brzo, ova aplikacija je stabilna, što može biti od velikog značaja, pogotovu prilikom sastavljanja listića na neke od utakmica iz live-bet ponude. Nećete imati nikakvog problema da se uhodate jer je dizajn jednostavan, ali učinkovit. Sve igre iz ponude možete naći bez ikakvog problema, i to u veoma kratkom roku.

    Jedna od sjajnih opcija ove aplikacije je mogućnost praćenja sportova uživo preko streaming provajdera. Prema tome, bez obzira na to gdje se nalazite, možete pratiti vaše omiljene sportove u svakom trenutku.

    Dok neki drugi operateri možda ne pridaju toliku pažnju sigurnosnim mjerama, možete biti uvjereni da sa Betway kladionicom to nije slučaj. Svi vaši osobni podaci su potpuno zaštićeni i možete se pouzdati da je vaš novac u sigurnim rukama. Također, Betway nudi širok asortiman pouzdanih metoda za prijenos novca na Vaš račun.

    Ako naletite na neku vrstu problema, možete kontaktirati Betway korisničku službu izravno sa vaše mobilne aplikacije, putem maila, live chat-a, ili telefona.

    Instalacija Betway aplikacije

    Ako ste korisnik iPhone uređaja, možete skinuti aplikaciju sa App Store-a i instalirati je izravno na vaš uređaj.

    Betway mobilne aplikacije

    Betway mobilne aplikacije

    Ako koristite neki od Android uređaja, morat ćete skinuti aplikaciju izravno sa sajta Betway kladionice zbog toga što je Google nedavno promijenio politiku prema aplikacijama koje imaju veze sa klađenjem. Međutim, i pored toga bez problema možete skinuti aplikaciju sa glavnog sajta Betway-a, s tim što samo trebate pronaći opciju „allow downloads from unknown sources“ na vašem uređaju.

    Što misle korisnici?

    Ova aplikacija ima sjajnih 4 zvjezdica (od maksimalnih 5) na Google Play Store-u, a još bolje je ocijenjena na Apple App Store-u, gdje ima nevjerojatnih 4,5 zvjezdica (također od 5 maksimalnih).

    Ako pogledamo recenzije korisnika, možemo vidjeti da je većina komentara pozitivna i da igrači smatraju da je aplikacija vrlo brza i laka za korištenje.

    Jedna od manjih primjedbi koje smo primijetili je to što aplikacija ponekad ima problema sa učitavanjem određenih igara. Ali s obzirom da je sve ostalo u perfektnom stanju, uvjereni smo da je ovo problem koji će Betway vrlo brzo riješiti. Sve u svemu, ako tražite aplikaciju za mobilno klađenje koja je pouzdana, stabilna, i intuitivna, nećete pogriješiti ukoliko odaberete Betway mobilnu aplikaciju.