Betway – Registrirajte se i postanite korisnik sjajnih bonusa

    Ako tragate za kladiteljskom kućom koja je iznimno popularna među kladioničarskim svijetom i koja će vam omogućiti najbolje iskustvo što se tiče online sportskog klađenja, vrijeme je da se bliže upoznate za Betway-om. Ova kladiteljska kuća ponudiće vam širok spektar ponuda za klađenje na brojne sportske događaje, sjajne koeficijente, iznimno velikodušne bonuse, a prije svega sjajan ugođaj u pogledu samog doživljaja klađenja.

    Za ovaj iznimno dobar kladiteljski ugođaj pobrinuli su se fantastični bonusi koje je Betway pripremio za vas. Pored bonusa dobrodošlice, možete se radovati i drugim bonusima koje vam je ovaj bookmaker omogućio.

    Zapitajte se što biste sve mogli odigrati kada bi vam neki bookmaker pružio dodatni novac za igranje vaših omiljenih oklada? Ako vam ova misao djeluje nevjerojatno dobro, onda je pravo vrijeme da se pridružite Betway tvrtki i sami se uvjerite u to koje sve bonuse je ovaj bookmaker pripremio za vas. Pored odličnog bonusa dobrodošlice, čeka vas i sjajan bonus za kombinirane oklade. Pročitajte tekst do kraja da biste vidjeli o kakvim bonusima je zapravo riječ!

    Uvećajte dobitak na svom kombiniranom listiću

    Betway vam pruža šansu da povećate dobitak na svojim listićima. Uključite se u osvajanje „Enhanced combo wins“ bonusa i sa svakom narednom utakmicom povećajte svoj dobitak.

    ● Kliknite na link koji će vas odvesti do stranice Betway kladionice
    ● Uđite na svoj račun i sastavite listić sa minimum 2 događaja (najmanja kvota na svaki tip 1.2)
    ● Ako pogodite sve tipove na listiću, dobićete dodatnu gotovinu koja je određena na temelju broja utakmica koje ste odigrali na listiću (što veći broj utakmica na listiću, veći je procenat bonusa)

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

    ● Bonus je dostupan za oklade odigrane prije početka nekog događaja i vrijedi za natjecanja u svim sportovima
    ● Najmanja kvota na svaki tip je 1.2
    ● Vaš dobitak će se uvećavati ovisno o broju tipova, primjerice 2 tipa – 2%, 3 tipa – 3%, 4 tipa – 4%, 5 tipova – 10%, 6 tipova – 10%, 7 tipova – 15%, 8 tipova – 20%, 9 tipova – 25%, 10 tipova – 30%, 11 tipova – 35%, 12 tipova – 40%, 13 tipova – 45%, 14 tipova – 50%, 15 tipova – 55%, 16 tipova – 60%
    ● Dobitak će zajedno sa pridodatim bonusom biti uplaćen na vaš račun
    ● Ako ste listić uplatili free betom ili ste pak iskoristili „cashed in“, nećete dobiti ovaj bonus
    ● Pojedinačne oklade, odnosno oklade koje sadrže samo jedan tip na listiću, također neće sudjelovatii u ovoj promociji
    ● Ako je neka utakmica otkazana, Betaway će je ukloniti sa liste ukupnog broja tipova za dobijanje bonusa

    Kako možete doći do ovog iznimno velikodušnog bonusa?

    Stvar je vrlo prosta. Ako ste registrirani korisnik Betway kladionice, prilikom igranja svakog listića sa dva ili više tipova, u prilici ste da osvojite „Enhanced combo wins“ bonus. Da pojasnimo. Ako ste uplatiti listić sa dvije ili više utakmice bilo kog natjecanja i on bude dobitan, vašem dobitku bit će dodat novac koji ovisi o broju tipova koje ste odigrali. Ako ste primjerice odigrali dvije utakmice na vašem listiću i taj listić je postao dobitan, vašem dobitku će biti dodat bonus u iznosu od 2% od dobitka. Tako da će na kraju vaš sveukupni dobitak iznositi dobitak + 2% od dobitka.

    U ovoj promociji sudjelovaće svi listići koji su uplaćeni prije održavanja utakmica, kao i listići čiji tipovi budu imali kvote preko 1.2. U promociji neće sudjelovati listići koji su uplaćeni free betom, kao i oni listići na kojima ste iskoristili „Cashed in“ opciju. Iskoristite ovaj sjajan bonus i uvećajte svoj dobitak do 60%.
    Iskoristite bonus dobrodošlice Betway je odlučila nagraditi i svoje nove korisnike sjajnim bonusom dobrodošlice. Kako biste bili u prilici da koristite ovaj bonus, morate u potpunosti ispoštovati sve uvjete koje vam ovaj bookmaker postavlja. Bonus dobrodošlice se zapravo sastoji iz tri dela i svaki od njih će vam doneti deo obećane zarade.

    Kako biste se kvalificirali i pokupili ovaj sjajan bonus dobrodošlice, iznos uplaćen za vaš prvi listić mora biti $10 ili više, pri čemu ćete otključati vaš prvi free bet u iznosu od $10. Nakon toga uplatite vaš drugi listić u iznosu od $10 ili više i bit ćete u prilici da otključate vaš drugi free bet u iznosu od $20. Na isti način uplatite i vaš treći listić u minimalnom iznosu od $20 i otključajte free bet u iznosu od $30.
    Kako biste bili dio ove promocije, vaši listići moraju ispuniti sljedeće uvjete:
    ● Jedan tip na vašem listiću mora imati kvotu 1.5 ili više
    ● Kod listića koji sadrže više od jednog tipa, takozvana kombinirana oklada mora posjedovati najmanje jedan tip sa kvotom 1.5
    ● Kod sistemskih listića morate imati najmanje jedan izbor tipa za kvotom 1.5

    Promocija vrijedi 14 dana od dana registriranja. Ako nakon dodijele free beta on ne bude iskorišten u roku od 7 dana, Betway zadržava prava povući ga sa vašeg računa.