Betway – Osigurajte dvije besplatne oklade u vrijednosti od $10 svakog tjedna

    Betway je kladiteljska tvrtka osnovana od strane najvećih ljubitelja online sportskog klađenja. Ako želite spoj velike ponude natjecateljskih sportova, velikodušnih koeficijenata, sjajnih bonusa i prije svega najviše standarde online sportskog klađenja, onda je Betway sve što želite. Od svog osnivanja, Betway ima samo jedan cilj — omogućiti vam najbolji doživljaj online sportskog klađenja.

    Kako bi ostvarili svoj cilj, Betway je svojim korisnicima pružio mogućnost osvajanja sjajnih bonusa poput bonusa dobrodošlice i bonusa koji vam pruža mogućnost besplatne oklade od $10 svakog tjedna.

    Kada vam neki bookmaker pruža ovako sjajne bonuse, kao što je ovaj bonus za članove freebet cluba, iskoristite ih do kraja. Ovi sjajni bonusi omogućiće vam da ostvarite dodatni profit i samim tim poboljšate svoj ugođaj klađenja. Ako smo vas zaintrigirali, pročitajte ovaj članak do kraja i saznajte kako doći do ovih velikodušnih bonusa.

    Postanite član Free bet cluba

    Svakog tjedna Betway vas je odlučio nagraditi sa dvije besplatne oklade u vrijednosti od $10. Kako biste stekli pravo na njegovo korištenje ispratite sljedeće upute:
    ● Kliknite na link koji će vas odvesti do stranice Betway kladionice
    ● Uđite na vaš račun i pridružite se klubu ( samo jednom morate označiti ovu promociju i ona će vam se generički dodati svakog tjedna)
    ● Kladite se sa minimum $20 svakog tjedna na listić koji sadrži najmanje 3 utakmice sa minimalnom kvotom 3 ili više kako biste se kvalificirali za osvajanje ovog bonusa
    ● Oklade morate odigrati do petka u 23:59 sati
    ● Promocija će ponovo biti aktivirana u subotu u 00:01 sati

    Uvjeti korištenja

    Ukupan iznos od $10 u free betu se dodjeljuje korisnicima koji su ispunili sljedeće uvijete:
    ● Free bet u iznosu od $5 biće odobren u 06:00 sati u subotu i vrijedi do 06:00 sati u ponedjeljak
    ● Free bet u iznosu od $5 biće vam odobren u 08:00 sati u ponedjeljak i vrijedi do 08:00 sati u petak
    ● Ako je neka utakmica sa vašeg listića odložena ili prekinuta, ukupna kvota bez ovih utakmica mora biti 3 da biste bili u mogućnosti da i dalje koristite ovaj bonus
    ● Možete se kvalificirati samo za dvije besplatne oklade u jednom tjednu
    ● Bonus vam neće biti dodijeljen ako iskoristite opciju „cashed in“
    ● Sistemske oklade neće biti uključene u osvajanje ovog bonusa
    ● Promocija vrijedi do daljnjeg

    Kako doći do ove iznimno sjajne ponude?

    Do ove izuzetno sjajne ponude možete doći samo ako ste registrirani član Betway-a. Ako to niste, razmislite o pogodnostima koje vam ovaj bookmaker nudi i registrirajte se. Sljedeće što je jako važno kako biste mogli da koristite ovaj bonus je postati član Free bet cluba. Dovoljno je samo jednom označiti da postajete Free bet korisnik; dalje su stvari vrlo jednostavne. Svakog tjedna odigrajte listić u minimalnom iznosu od $20 koji sadrži minimum 3 utakmice sa najmanjom kvotom 3 ili više. U prilici ste osvojiti do $10 Free Beta svakog tjedna za pisanje dva besplatna listića.

    Ova ponuda vrijedi svakog tjedna. Kako bi se vaš listić kvalificirao za nju, ne smete koristiti „cashed in“, kao ni sistemske listiće. Također, ako bude došlo do prekida neke od utakmica sa vašeg listića ili ako neka od utakmica ne bude održana a imate je na listiću, vaš ukupna kvota će biti umanjena. Ako nakon umanjenja ne ostane 3, koliko je i minimum za korištenje ovog bonusa, nećete biti u prilici da ostvarite pravo na ovaj bonus. Sudjelujte u korištenju ove sjajne ponude jer je ona dostupna do daljnjeg.

    Sjajan bonus dobrodošlice

    Ako nemate račun na Betway kladionici, pravo je vrijeme da ga napravite. Pored mnogih bonusa koji čekaju već postojeće korisnike, Betway je pripremio i sjajni bonus dobrodošice za nove korisnike. Sve što trebate uraditi kako biste bili u prilici da osvojite i do $60 je da ispoštujete zadane uvjete.

    Prije svega, ovaj bonus se sastoji iz tri djela. Tako vaša uplata na prvom listiću mora biti u minimalnom iznosu od $10, pri čemu ćete otključati bonus u iznosu od $10. Sljedeća uplata, odnosno uplata na drugi listić, također mora biti u iznosu od $10, pri čemu ćete otključati bonus u iznosu od $20. Posljednja uplata, odnosno uplata na treći listić, mora biti u iznosu od $20 i tom prilikom ćete otključati bonus u iznosu od $30 Free beta. Na ovaj način ste nagrađeni Free betom u iznosu od $60.

    Uvjeti koje morate ispoštovati:

    ● Jedna utakmica na vašem listiću mora imati kvotu od 1.5 ili više
    ● Sistemski istići moraju sadržavati minimum jedan tip sa minimalnom kvotom 1.5
    ● Kombinirane oklade moraju sadržavati minimum jedan tip sa minimalnom kvotom 1.5
    Promociju možete iskoristiti u razdoblju od dva tjedna od dana registriranja i morate ga iskoristiti u razdoblju od 7 dana nakon dodjeljivanja.