Betway – Kako podići novac s vašeg računa?

    Sa Betway kladionicom, vaš novac je u sigurnim rukama, i ukoliko želite podići svoje dobitke, to možete uraditi lako, brzo i učinkovito, uz zajamčenu sigurnost. Naime, ovaj operater je umrežen sa nekim od najpoznatijih platnih metoda dostupnih na kladiteljskom tržištu, s tim što se ne može svaki od njih iskoristiti za podizanje novca. U one metode pomoću kojih možete podići novac sa vašeg računa spadaju:

    Betway ne dozvoljava podizanje novca preko vaučera, tako da nećete biti u mogućnosti da podignete vaš novac sa Betway računa preko Ukash-a i PaySafeCard-a.

    Procedura za podizanje novca

    Kada dođete u situaciju u kojoj ste zaradili novac igrajući u Betway kladionici, preostaje lakši dio – podizanje novca. Ispratite sljedeće korake i moćićete podići novac bez ikakve muke.

    Što trebate znati prije nego što pošaljete zahtjev za isplatu

    Ono zbog čega je ovaj operater sjajan je to što ne naplaćuje nikakve novčane naknade/provizije prilikom podizanja novca. Međutim, to ne isključuje mogućnost da vam provizije budu naplaćene od strane financijskih institucija, izravno sa vaše kreditne/debitne kartice.

    Podizanje novca traje znatno dulje nego uplaćivanje depozita iz razloga što Betway prakticira rigorozne sigurnonosne mjere kojima kontrolira svaku transakciju. Možete očekivati isplatu novca u istoj valuti kojom ste izvršili depozit. Ukoliko ste podizali novac sa Betway računa više od pet puta, bit ćete u mogućnosti da podignete maksimalno €4000 tjedno, a ako vaš dobitak prekoračuje taj iznos, onda će ostatak biti zadržan na vašem računu dok Betway ne odobri narednu transakciju.

    Što se tiče novih članova, njihov limit za podizanje novca je 6x veći od inicijalnog depozita, dok ostatak ostaje na računu dok se ne odobri sljedeća transakcija, s tim što su dobitnici jackpotova izuzeti iz ovog pravila. Ako ste ostvarili neki novčani dobitak preko free bet kredita, promocija ili bonusa, Betway će također limitirati iznos koji možete odjednom podići sa vašeg računa. Ovaj iznos se otprilike kreće oko €100.

    Sve transakcije kod Betway kladionice mogu biti izvršene na bankovnoj stranici oficijalnog sajta. Veoma je preporučljivo da korisnici zabilježe broj svake transakcije (podizanja novca) u slučaju kvara ili bilo kakvih smetnji prilikom transakcije. Ako dođe do bilo kakvih poteškoća prilikom podizanja novca, možete kontaktirati korisničku službu koja će vam rado izaći u susret i probati da riješi problem u najkraćem mogućem roku.

    Betway generalno procesuira zahtjeve za podizanje novca za svoje korisnike u roku od 24 časa nakon slanja istog. Međutim, realizacija zahtjeva može nekada potrajati malo dulje zbog procedure koja uključuje stroge verifikacijske postupke. Nakon slanja zahtjeva za podizanje novca, Betway će tražiti od vas neki dokaz identiteta. To može biti vozačka dozvola, osobna iskaznic, ili kopija prednje i zadnje strane vaše debitne ili kreditne kartice. Na ovaj način Betway provjerava vaš identitet kao i vašu adresu. Ovaj proces vam možda djeluje previše komplicirano na prvi pogled, ali imajte na umu da je to sve s ciljem da se spriječi bilo kakva malverzacija. Ako niste u mogućnosti da osigurate ova dokumenta, zahtjev za isplatu će biti odbijen.