Betsson – Uzbudljivom klađenju nikada kraja

    Jeste li znali da se Vi kao igrač Betsson online sportske kladionice možete okladiti u svakom trenutku preko vaših iPhone, iPad ili Android uređaja? Da, tako je, i sve je to moguće zahvaljujući nevjerojatnoj mobilnoj aplikaciji dostupnoj svim igračima ove renomirane kladionice. I ne samo da ćete moći pisati listiće putem ove aplikacije, već ćete to moći uraditi preko svih popularnih browsera, uključujući Safari, Operu, Chrome i Mozilu. Trebamo napomenuti to da prilikom pristupa sajtu preko mobilnih uređaja morate obratiti pažnju na to da vam vaš internet provider dozvoljava pristup stranicama za klađenje.

    Ako ne postoje nikakve restrikcije vezane za vašu regiju/internet providera, bit ćete u mogućnosti da uživate u fenomenalnom kladioničarskom iskustvu koje Betsson kladionica nudi preko svoje mobilne aplikacije. Uz solidnu internet konekciju, moći ćete da pristupite ovoj kladioničarskoj platformi bez ikakvih problema.

    Naravno, što je bolji uređaj sa kojeg pristupate platformi, to će vaše iskustvo na sajtu biti realnije. Ali će i oni igrači koji ne posjeduju mobilne uređaje najnovije generacije moći da uživaju u svim povlasticama Betsson mobilne aplikacije, jer je ona sjajno optimizirana za sve uređaje. U nastavku našeg mini vodiča pročitajte sve o mogućnostima koje ova aplikacija pruža igračima.

    Važna svojstva Betsson mobilne aplikacije

    Betsson mobilna aplikacija je dostupna korisnicima iOS i Android uređaja i ona posjeduje neka zbilja fenomenalna svojstva. Tu spadaju brze transakcije, trenutačni depoziti, fenomenalan live betting odjeljak, live streaming opcija, kao i poker i kazino igre.

     

    Sportsko klađenje preko Betsson mobilne aplikacije

    Betsson mobilne aplikacijeSvi znamo koliko je sportsko klađenje popularno u Hrvatskoj, a uz Betsson mobilnu aplikaciju će naši igrači moći da uplaćuju listiće u svakom trenutku, bilo gdje. Svi sportovi i igre dostupni na desktop verziji Betsson platforme se nalaze i na mobilnoj aplikaciji. To znači da u svakom trenutku imate širok dijapazon igara za klađenje iz sportova kao što su nogomet, formula 1, golf, tenis, bejzbol, i mnogi drugi.

    Korisnici Betsson kladionice mogu pristupiti sajtu na dva načina preko mobilnih uređaja: preko mobilne aplikacije ili unosom naziva stranice operatera u svoje browsere.

    Ono što je sjajno u vezi ove aplikacije je to što radi iznimno brzo, po mnogima čak i brže nego desktop verzija. Upravo iz ovih razloga neki igrači preferiraju da koriste mobilnu verziju umesto standardne.

    Što se tiče Android verzije aplikacije, nju možete skinuti na oficijalnom sajtu kladionice jer Google Play zakoni još uvijek ne dozvoljavaju skidanje aplikacija koje imaju veze s klađenjem. Nakon što skinete .apk datoteku sa sajta, bit će vam potrebno još svega nekoliko minuta da završite instalaciju, i onda ste spremni za igru.

    S druge strane, iOS verzija je dostupna u App Store-u. Instalacija je također vrlo prosta, a sve što je potrebno je solidna konekcija i malo prostora na telefonu.

    Sistemski zahtjevi i kompatibilnost

    Unatoč tome što aplikacija može biti pokrenuta sa praktički bilo kog mobilnog uređaja (iz grupe novijih generacija naravno), i ne zahtjeva preuzimanje nekog posebnog softvera, mi ipak preporučamo da preuzmete Android 4.0.0 ili noviji operativni sustav ako ste korisnik Android uređaja i iOS 9.0 ili noviju verziju ako koristite iPhone. Što je noviji softver preko kojeg pristupate aplikaciji i što više RAM memorije posjeduje vaš uređaj, to će kvalitetnije vaše opće iskustvo biti prilikom klađenja putem Betsson mobilne aplikacije. Mobilni uređaji preko kojih možete očekivati najbolje performanse su: