Betsson – Metode za podizanje novca

    Betsson je jedna od najstarijih kladionica u industriji. Naime, ova švedska tvrtka je počela s poslovanjem davne 1963 godine, kada je na kladioničarskom tržištu postojalo svega nekoliko operatera. Tijekom godina su prerasli u jednog od najelitnijih priređivača online klađenja, a pored sjajnih koeficijenata i iznimno opširne ponude za klađenje, Betsson svojim igračima nudi i veliki izbor kazino igara, kao što su bingo i poker.

    Kao i drugi renomirani operateri, Betsson svojim korisnicima nudi više mogućnosti za isplatu novca, a ono što je sjajno je da svako podizanje novca traje kratko i Betsson ne naplaćuje proviziju za podizanje novca preko elektroničkih novčanika kao što su Skrill i Neteller.

    Podizanje novca preko Neteller-a

    Ako tražite brz i učinkovit način za podizanje sredstava sa vašeg Betsson računa, nećete naći mnogo boljih metoda za to od Netellera. Ne morate se brinuti za provizije prilikom isplate, jer ih Betsson ne naplaćuje. Štaviše, transakcija će biti realizirana za nekoliko sati, što je zbilja nevjerojatno s obzirom na to koliko dugo traje ovakva procedura kod nekih drugih operatera.

    Sve što trebate uraditi ne bi li podigli vaš novac sa Betsson računa je da se prijavite, pronađete opciju „Withdrawal“ i unesete neophodne podatke sa vašeg Neteller računa. Nakon toga ćete morati da unesete željeni iznos za isplatu i potvrdite transakciju. Potom ćete biti preusmjereni na Netellerov sajt gdje ćete morati da potvrdite vaš identitet tako što ćete unijeti nekoliko podataka vezanih za Neteller račun. Kada sve to obavite, možete konačno da verificirate transakciju i vaš novac će vam biti dostupan kroz nekoliko sati.

    Procedura je slična i za sve naredne metode za isplatu novca. Glavna (i vrlo često jedina) razlika je u odabiru željenih metoda na samom početku procedure. Naravno, vrijeme čekanja se razlikuje u odnosu na metodu, a postoji i mogućnost da će vam biti naplaćena provizija prilikom podizanja novca preko nekih drugih metoda, ali to ovisi od pružatelja platnih usluga.

    Podizanje novca preko Kreditnih i Debitnih kartica

    Betsson također omogućava svojim igračima mogućnost podizanja novca preko kreditnih i debitnih kartica, kao i svaki drugi renomirani bookmaker. Ova procedura traje od 1–3 radna dana, i minimalna suma koju možete podići je €20, dok je maksimalna €15.000. Ukoliko želite da podignete iznos koji prelazi maksimalni limit, morate se obratiti korisničkoj službi i sačekati neko vrijeme da vam Betsson ovlasti transakciju. Prilikom podizanja novca preko kreditnih i debitnih kartica, Betsson vam neće naplaćivati nikakvu proviziju.

    Podizanje novca preko bankovnog transfera

    Podizanje novca preko bankovnog transfera je također opcija koju Betsson kladionica nudi. Međutim, vrijeme čekanja je nešto duže u odnosu na ostale metode, i uglavnom traje oko 10-ak dana. Minimalna suma koju možete podići pomoću ove metode je €40, a limit transakcije €50.000.

    Ovo su najpopularnije metode za podizanje novca. Naravno, postoje i mnoge druge, ali su to uglavnom varijacije navedenih. Ono što morate znati je da, prije nego što budete mogli da podignete novac sa Betsson računa, morate prvo verificirati vaš račun

    Kako verificirati račun

    Da biste verificirali vaš Betsson račun, potrebno je da se prvo prijavite. Nakon toga kliknite na vaše ime i nađite opciju „Your Details“. Sada kliknite na „Upload Documents“ i ispratite upute koje su prikazane na sljedećem prozoru. Pažljivo iščitajte upute i pošaljite potrebna dokumenta za potvrdu.

    Nakon što pošaljete potrebna dokumenta, možete pratiti status računa ispod naziva dokumenta. Uglavnom je potrebno do 24 sata za verificiranje računa. Kada vaš Betsson račun bude verificiran, tada možete podizati novac sa računa.