Betsson – Kako uplatiti novac na vaš Betsson internet račun za klađenje

    U pogledu kvaliteta usluge, ne postoji puno priređivača online sportskog klađenja koji se mogu pohvaliti da su dostigli razinu ovog sjajnog skandinavskog bookmakera. Brojne promocije i bonusi na raspolaganju, sjajni koeficijenti, spektakularna ponuda – sve vas to čeka u švedskoj senzaciji zvanoj Betsson. Ali mi ćemo se u našem članku fokusirati na to koje platne metode podržava ovaj operater, konkretno one koje se tiču uplate depozita.

    Postoji ogroman broj načina pomoću kojih korisnici Betsson kladionice mogu uplatiti depozite na svoje online račune. Tu su naravno popularni elektronički novčanici Skrill, Neteller, i PayPal, kao i neke od standardnih metoda poput kreditne/debitne kartice i mnogi drugi. Mi ćemo spomenuti par metoda koje su trenutačno najpopularnije na tržištu.

    Depozit sredstava preko Neteller-a

    Neteller je prvi elektronički novčanik na našoj listi jer se pokazao kao najefikasnija platna metoda prema mnogim parametrima. Betsson kladionica prihvaća depozite koji su realizirani preko Netellera-a iz većine zemalja svijeta. Transakcije preko Netellera su iznimno brze, pouzdane i učinkovite. Štoviše, Betsson vam neće naplatiti nikakvu proviziju ako se odlučite za ovu platnu metodu prilikom uplaćivanja depozita.

    Procedura za uplaćivanje depozita na Betsson račun preko Netellera je sljedeća – prijavite se na vaš Betsson online račun i kliknite na opciju za depozit. Nakon toga će vam biti prikazana lista dostupnih platnih metoda gdje ćete odabrati Neteller kao željenu metodu za uplaćivanje depozita. Betsson će od vas tražiti da unesete podatke sa Betsson računa, poput broja kartice i identifikacijskog koda, kao i željeni iznos za depozit.

    Ovo vrijedi samo za prvi depozit, jer će vaši podaci biti zapamćeni nakon toga i nećete morati da svaki put iznova unosite iste. Nakon što sve ovo završite, potrebno je samo da potvrdite transakciju i sredstva će biti momentalno prebačena na vaš Betsson online račun.

    Betsson website

    Betsson website

    Depozit sredstava preko Skrill-a

    Skrill (ranije poznat kao Moneybookers) je rame uz rame sa Netellerom što se tiče kvalitete usluga, i ovo je još jedna metoda iz grupe elektroničkih novčanika koju kladioničari mogu koristiti za uplaćivanje sredstava na njihove online račune. Betsson kladionica ne naplaćuje proviziju za depozite preko Skrilla, i njihova uplata traje iznimno brzo. Procedura za uplaćivanje depozita preko Skrilla ista kao i kod Netellera, što znači da je sve gotovo u roku od nekoliko minuta.

    Korisnici Skrill-a imaju mogućnost uplate depozita na Betsson račun preko usluge koja se zove Skrill-1-Tap. Ova metoda vam omogućava da uplaćujete sredstva na vaš Betsson račun praktično preko bilo kog uređaja jednim pritiskom na gumb.

    Depozit sredstava preko kreditnih/debitnih kartica

    Kreditne kartice poput VISA, MasterCard i Electron su najčešće korištene platne metode za uplaćivanje depozita na račune Betsson kladionice. Uplata depozita preko kreditnih kartica je trenutačna i iznimno pouzdana. Također, ne plaćaju se provizije prilikom uplata, što je još jedna od većih prednosti.

    Depozit sredstava preko EcoPayz

    Ovo je jedan od najnovijih dodataka na listi platnih metoda Betsson kladionice. EcoPayz predstavlja vrlo pogodnu metodu za uplaćivanje depozita iz razloga što vaš EcoPayz račun nije povezan ni sa jednim bankovnim računom ili kreditnom karticom, što automatski pruža veću sigurnost prilikom transakcija. Sredstva uplaćena preko EcoPayz-a su dostupna trenutačno. Minimalna suma za uplatu depozita iznosi €10, a najviše što ćete moći da uplatite odjednom je  €50.000.

    Osim navedenih metoda, korisnicima Betsson kladionice su dostupne i sljedeće metode za uplaćivanje depozita: