Besplatnih 10 eura ako se kladite danas na Ligu prvaka

    Liga prvaka ulazi u svoju završinicu, a nakon današnje i sutrašnje utakmice saznat ćemo i definitivno tko su dva finalista koji će se natjecati za prestižni pokal prvog lipnja na Wanda Metropolitano stadionu u Madridu. U kladionici Betfair smislili su promociju u susret današnjoj utakmici između Liverpoola i Barcelone, no morate požuriti ukoliko želite ostvariti bonus.

    Ako danas uplatite singl listić na bilo koju okladu u vrijednosti od 20 ili više eura, dolara ili funti dobit ćete besplatnih 10 eura, dolara ili funti za klađenje. Svoja besplatna sredstva morate iskoristiti sutra za klađenje na nogomet u Sportsbook dijelu Betfaira. Jedini uvijet koji morate ispuniti, osim ova dva da se radi o pojedinačnoj okladi i da iznos uplate bude najmanje 20 eura, je da koeficijent na listiću bude 1,50 ili veći što i nije tako teško jer gotovo svaka oklada na današnju utakmicu nosi tečaj veći od toga. Čim postavite vašu okladu, promotivni kredit za sutrašnje klađenje bit će vidljiv na vašem kladiteljskom nalogu.

    Betfair

    Betfair

    Za vas smo zavirili i u Betfairove koeficijente za današnju utakmicu. Kao i na sve važne tekme, i za ovu je Betfair pripremio brojne opcije za klađenje i specijale od kojih će vas gotovo sve kvalificirati za ostvarivanje besplatnog kredita za klađenje. Ova kladionica u svojoj ponudi daje 2,50 na pobjedu Liverpoola, 2,70 na gostujuću pobjedu Barcelone, dok se oklada na neriješen rezultat plaća s tečajem 3,70. Ukoliko vjerujete u čuda, možete uplatiti listić i da će Liverpool igrati finale s koeficijentom od čak 15,00. Ukoliko želite pogađati strijelce, koeficijent da će Lionel Messi dati gol iznosi 1,90, a da će zabiti prvi gol na utakmici tečaj je 4,00.

    Da će, s druge strane, Sadio Mane zabiti prvi zgoditak na utakmici koeficijent je 6,00, a da će Senegalac zabiti bilo kada tijekom susreta kvota je 2,50. Zbog ozljeda danas u postavi Liverpoola neće biti Mohameda Salaha, a niti Roberta Fimina. Njihove zamjene bit će vjerojatno Divock Origi i Daniel Sturridge. Koeficijent na prvog da će zabiti gol je 3,50, a na drugog 3,00.

    Betfair kladionica jedna je od najvećih na internetu i pripada trendeseterima u industriji sportskih oklada. Osnovana je 2000. godine kao exchange kladionica, odnosno burza koeficijenata i u ovom domenu sportskog klađenja su vodeći u svijetu. Pored najveće burze kvota, ovdje možete igrati i na klasične sportske oklade na njihovom Sportbooku. Sjedište ove tvrke nalazi se u Dublinu i Londonu, a od 2011. Betfair prebacuje neke od svojih radnji na Gibraltar kako bi smanjio troškove poreza. Ova grupacija udružila se 2015. godine s kladionicom Paddy Power u veću kladiničku grupaciju nazvanu Paddy Power Betfair. Betfair je član svih relevantnih međunarodnih organizacija priređivača sportskog klađenja.