Besplatna oklada svaki puta kad tvoja nacija pobjedi

    Ovog su ljeta u kladionici Unibet spremili zanimljivo iznenađenje. Prilika je to koja se ne propušta, a riječ je o besplatnoj okladi svaki puta kad vaš tim pobjedi na Svjetskom prvenstvu. Sve što stari ili novi korisnici trebaju uraditi je uplatiti minimalno deset eura na svoj omiljeni tim i nakon toga inkasirati novce nakon svake pobjede omiljene reprezentacije. Sredstva za besplatne oklade stizat će na kladiteljske račune već sutradan nakon što vaša momčad upiše pobjedu.

    Da bi čitava stvar bila zanimljivija iz Unibeta su podjelili 32 selekcije u dva „šešira“ po 16 ekipa i u zavisnosti od toga koju reprezentaciju odaberete toliko će vam i novaca za klađenje kasnije stizati. Ukoliko odaberete jednu od selekcija iz prvog pota, dobijat ćete po dva eura nakon svake pobjede. U drugom „šeširu“ su nešto slabije selekcije i za svaku njihovu pobjedu Unibet plaća po pet eura za besplatno ulaganje u dalji profit. Reprezentacija Hrvatske je skupa s najjačima u prvom „šeširu“ što znači da ćete, ukoliko odaberete da će Vatreni osvojiti SP, osvojiti dodatna dva eura nakon svake upisane pobjede. I u drugom dijelu ovog Unibetovog ždrijeba ima dosta zanimljivih selekcija pomoću kojih možete vrebati potencijalnih pet eura kao što su Srbija, Švedska, Senegal ili Egipat.

    Unibet Klađenje

    Unibet Klađenje

    Minimalna oklada od 10 eura mora se postaviti prije početka SP-a, tako da požurite, jer oklade na pobjednika tijekom trajanja turnira neće ostvarivati besplatne kupone za klađenje. U obzir dolaze samo pojedinačne oklade. Unibet je pripremio i veće kvote na moguće prvake od mnogih drugih kladionica pa tako na pobjedu Brazila vaš ulog se množi s 4.75, Njemačke s 6.00, Španjolske s 6.75, Francuske s 8.00, a Belgije s čak 11.00. Pobjeda Vatrenih plaća se s kvotom 31.00, a od zanimljivih ekipa iz drugog „šešira“ Srbija i Švedska nose koeficijent 101.00, dok Senegal i Egipat imaju tečaj 151.00. Ok, možda ove ekipe neće osvojiti SP, ali uzmimo na primjer da ostvare samo dvije pobjede, vaš ulog od 10e bi se vratio, a za svaku iduću pobjedu samo bi dodatno profitirali.