b-Bets – BidBet poeni za sve vrste bonusa

b-Bets je jedna od najbrže rastućih online kladiteljskih kuća koja svojim igračima nudi čitav niz pogodnosti koje mogu ostvariti kladeći se u ovoj tvrtki. Ovoga puta, b-Bets svim korisnicima koji aktiviraju svoj bonus dobrodošlice pruža mogućnost apliciranja i za BidBet poene, kojim također ostvaruju brojne pogodnosti prilikom aktiviranja drugih vrsta bonusa.

b-bets_welcome_offer

Ova jedinstvena bonus ponuda namijenjena je isključivo korisnicima koji pokažu svoju lojalnost aktiviranjem svog bonusa dobrodošlice, i upravo to je jedini uvjet za apliciranje za Vaše BidBet poene.

b-Bets u svojoj kladiteljskoj ponudi ima veliki broj opcija kojim motiviraju svoje igrače, a promotivne aktivnosti i razne vrste bonusa sastavni su dio ove kladiteljske kuće. Ova mlada online kladionica u usponu posjebice je interesantna igračima iz Centralne Europe, a dobra vijest je ta što i igrači iz Hrvatske mogu sudjelovati u svim bonusima b-Betsa.

BidBet poeni za razne vrste bonusa

Da biste aktivirali ovaj jedinstveni bonus u b-Betsu, sve što je potrebno jeste da se prethodno registirate na sajt ove kladiteljske kuće, a potom i aktivirate svoj bonus dobrodošlice koji Vam omogućuje sudjelovanje u BidBet promociji.

Svoje BidBet poene možete koristiti kako biste aplicirali za bonus ponude koje uključuju:

  • Bonus ponude za uplaćeni depozit
  • Novčane bonuse
  • Besplatne oklade
  • Cashback opcije, i sl.

Ova kladiteljska kuća svojim igračima takožer često nudi razne druge vrste promocija na koje korisnici mogu licitirati, te tako ostvariti razne pogodnosti, poput BidBet poena, a ove ponude uvijek možete naći u odjeljku Trending Auctionsna sajtu same kladionice.

Kako funkcionira BidBet ponuda?

Sportska ponuda za korištenje BidBet poena funkcionira vrlo jednostavno, a također treba naglasiti da Vaše BidBet poene možete koristiti za sve sportove za klađenje koje možete naći na b-Betsu.

Kada je riječ o koeficijentima i visini depozita koji Vam omogućuju osvajanje BidBet poena, kladiteljski uvjeti izgledaju ovako:

  • Za koeficijente od 1.80 i niže dobiva se 1 BidBet poen na uplaćenih €60
  • Koeficijenti između 1.80 i 2.0 donose 1 BidBet poen na uplaćenih €40
  • Koeficijenti između 2.0 i 4.0 donose 1 BidBet poen na uplaćenih €20
  • Koeficijenti veći od 4.0 donose 1 BidBet poen na uplaćenih €15

Drugim riječima, ako Vaša uplata za kladiteljski listić iznosi €20 na kvotu 2.0, Vi ćete zaraditi 1 BidBet poen. Ova ponuda analogna je i za sve ostale visine depozita.

Bonus dobrodošlice u visini od 100%

Ova kladiteljska kuća također nudi sjajan bonus dobrodošlice za sve nove igrače. Ako kreirate nalog u b-Betsu, za svaki uplaćeni depozit u ovoj kladionici dobit ćete bonus u visini od 100% od Vašeg depozita.

Maksimalni iznos kojim možete duplati svoj depozit prilikom aktiviranja bonusa dobrodošlice jeste €100, a ovaj bonus možete ostvariti jednostavnim registriranjem na sajt ove kladiteljske kuće.

b-Bets od svojih novih igrača prilikom registracije potražuje podatke kao što su: ime, prezime, email adresa, datum rođenja i mjesto stanovanja, a svi ovi podaci također su zaštićeni od bilo kakve zlouporabe trećeg lica.

Minimalni depozit koji igrač mora uplatiti za aktivaciju bonusa dobrodošlice iznosi €20, a da biste podigli svoja sredstva morate duplati svoj depozit i bonus minimum osam puta. Ako ste, primjerice, za svoj depozit uplatili €20, te i za toliko povećali svoja sredstva, to znači da ćete svoj novac podići kad na računu budete imali €320.