22Bet – Registrirajte se i ostvarite bonus dobrodošlice i do €122!

    22Bet predstavlja jednu od najbrže rastućih operatera diljem svijeta. Ova kladiteljska kuća iz Rusije postoji samo dve godine, ali okuplja veliki broj igrača čiji se broj stalno uvjećava. Iznimno velika kladiteljska ponuda, visoki koeficijenti, web stranica na oko 50 svjetskih jezika, razne promocije i vrhunski bonus dobrodošlice samo su neki od razloga koji privlače kladioničare da se priklone 22Bet obitelji.

    Bonus dobrodošlice koji je 22Bet kladionica spremila za svoje nove igrače jedan je od najboljih medju konkurencijom online operatera. Mjesec lipanj pun je sportskih dogadjaja na koje možete da položite oklade i iskoristite ovaj fenomenalni bonus koji može da dosegne iznos od nevjerojatnih €122. Copa America u nogometu, French Open u tenisu i NBA veliko finale u košarci samo su neka od natjecanja na koja možete tipovati uz pomoć 22Bet bonusa dobrodošlice.

    22bet website

    22bet website

    22Bet 100% bonus dobrodošlice na prvi depozit

    Welcome bonus 22Bet kladionice je promocija koju ne smijete propustiti. Igrači koji se prvi put registriraju na sajt 22Bet kladiteljske kuće dobivaju 100% bonusa dobrodošlice na prvi depozit koji može maksimalno da iznosi fenomenalnih €122 + 22 bodova koje možete iskoristiti za sportsko kladjenje iz ponude ovog operatera. Ovu promociju je iznimno lako aktivirati jer je web stranica 22Bet kladionice dostupna i na hrvatskom jeziku.

    Ako ipak imate nekih poteškoća da aktivirate 22Bet welcome bonus, tu smo mi da Vam pružimo detaljan tutorijal kako da to učinite. Sve što trebate da uradite je sljedeće:

    ● Registrirajte se i otvorite kladiteljski račun na sajtu 22Bet kladionice (kliknite na ovaj link koji će Vas odvesti tamo);
    ● Uplatite na svoj kladiteljski račun prvi depozit u minimalnom iznosu od €1/$1;
    ● Sastavite listić sa najmanje 3 dogadjaja sa minimalnim koeficijentom od 1.40 i napravite rollover 5 puta;
    ● 100% bonusa i 22 boda za sportsko kladjenje dodjeljeni su na kladiteljski račun, osim ako igrač ne čekira polje „Odričem se svih bonusa“.

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

    Da biste ostvarili pravo na 22Bet bonus dobrodošlice, potrebno je ispuniti sljedeće uvjete:

    ● minimalan iznos prvog depozita mora biti €1/$1;
    ● maksimalan iznos bonusa je €122 za sportsko kladjenje;
    ● bonus dobrodošlice se ne može prenijeti na neki drugi bonus račun;
    ● sredstva od bonusa dobrodošlice možete podići sa računa tek kada je izvršen rollover u roku od 7 dana;
    ● ako rollover nije izvršen u roku od jednog tjedna od aktiviranja bonusa, svi bonusi i dobici će biti uklonjeni sa računa nakon isteka tog roka;
    ● bonus je dostupan za igrače sa samo jednim kladiteljskim računom;
    ● ako 22Bet posumnja na bilo kakvu zlouporabu ili prijevaru, tvrtka zadržava pravo da otkaže bonus i zatvori kladiteljski nalog.

    Kako ovaj bonus praktički funkcionira

    Ako Vam i pored ovog detaljnog tutorijala Kako ostvariti 22Bet bonus dobrodošlice stvari nisu najjasnije, ništa ne brinite. Evo jednog mogućeg scenarija za aktiviranje ove promocije. Na primjer:
    ● Registrirate se i otvorite račun u 22Betu;
    ● Uplatite prvi depozit u iznosu od €10;
    ● Kladionica Vam odmah dodjeljuje bonus u iznosu 100% (još €10);
    ● Bonus treba okrenuti 5 puta (što iznosi €50) na zbirne oklade od minimum tri dogadjaja sa koeficijentom od 1.40 u roku od 7 dana. Nakon što se završe svi dogadjaji sa odigranih listića, bonus će biti prebačen na glavni kladiteljski račun.

    Kao što vidite, uvjeti za ostvarivanje ovog sjajnog welcome bonusa koji 22Bet tvrtka nudi svojim novim igračima nisu ni malo komplicirani. Zato ne čekajte već se odmah registrirajte na njihov sajt i uplovite u more kvota na koje se može kladiti.

    Petak je idealan dan za sportsko kladjenje

    Pored brojnih promocija koje 22Bet kladiteljska kuća nudi svojim igračima, tu je i promocija „Reload petkom“ bonus za sportsko kladjenje koji može da iznosi i do €100. Uvjeti za dobivanje ovog bonusa su iznimno laki. Potrebno je da igrač u petak uplati listić sa minimum €1 i dobiće bonus od 100%. Da bi se bonus mogao podići sa računa, igrač mora položiti tri zbirne oklade u visini bonusa sa minimum tri dogadjaja na listićima (kvota svakog dogadjaja mora biti veća od 1.40) u roku od 24 časa.

    Novac se može podići sa računa kada se svi dogadjaji sa listića završe. Ako bonus nije reinvestiran u roku od 24 časa, bonus postaje nevažeći. Ovaj bonus se ne može kombinirati sa drugim bonusima i dozvoljen je samo za sportsko kladjenje.