22bet – Uplata depozita na više od 200 načina

    22bet je jedna od najnovijih kladiteljskih kuća na tržištu, nastala 2017. godine. Unatoč tome što su tek kročili u kladiteljske vode, ova ruska tvrtka zacijelo se već izdvaja od većine konkurenata, prije svega zahvaljujući svojoj bogatoj kladiteljskoj ponudi, kao i ostalim sjajnim kladiteljskim uslugama.
    Ipak, ako postoji nešto u čemu je ova kladiteljska kuća i više nego superiorna u odnosu na svoje rivale, onda je to bezgranični broj mogućnosti uplate depozita na kladiteljski nalog. Točnije, postoji određeni broj načina na koje možete uplatiti svoja sredstva na kladiteljski račun, a njih je ukupno 218. Upravo ova kvaliteta 22betu donijela je veliku prednost na kladiteljskom tržištu, a veliki broj igrača u svijetu to i prepoznaje, te je tako popularnost ove online kladionice danas u vrtoglavom usponu.

     

    Uplata depozita na 218 načina

    Ako ste hteli kladiteljsku kuću koja će Vam omogućiti uplatu novca na kladiteljski nalog u gotovo svakom obliku, onda je 22bet savršeno mjesto gdje možete provjeriti svoje opcije za uplatu.

    22bet Payment Methods

    Uplata depozita

    Ova kladiteljska kuća svojim igračima omogućuje uplatu novca putem gotovo svih postojećih mogućnosti plaćanja u online svijetu, a sve ove metode za uplatu možemo svrstati u sljedeće:

     

     

     

     

     

     

     

    Koju god metodu za uplatu depozita da izaberete, Vaša uplata za gotovo svaki vid plaćanja će Vas stajati minimalnih 50 rublja, odnosno $1 i €1. Ovo je minimalna visina za uplatu depozita u najvećem broju slučajeva, sa izuzetkom tek nekoliko metoda za plaćanje, gdje minimalni iznos varira, ali ne prelazi više od $20 (Minimalna uplata putem e-vouchera je 20 kanadskih dolara, odnosno €10).

    Uplata putem platnih kartica

    Jedna od najpopularnijih metoda za uplatu depozita u 22betu zacijelo jeste putem platnih kartica. Ova vrsta plaćanja sasvim sigurno spada u najdominantnije i na internetu i općenito, a ova kladiteljska kuća u svom asortimanu ima čitav niz platnih kartica pomoću kojih možete uplatiti Vaš depozit.

    Neke od najpopularnijih kartica za uplatu sredstava u ovoj kladiteljskoj kući su:

     

     

     

     

    Minimalni iznos za uplatu depozita za sve platne kartice iznosi $1.

    Uplata putem e-Walleta

    Jedna od najbogatijih ponuda za uplatu depozita u 22betu jeste uplata putem elektroničkih novčanika. Ova kladiteljska kuća omogućava uplatu sredstava putem više od 30 e-Walleta, a ovo je jedinstveni kvalitet u svjetu online klađenja.

    Najpopularniji e-Walleti za uplatu depozita u 22betu su:

     

    Pored ovih, postoji i veliki broj drugih elektroničkih novčanika o kojima možete saznati više na sajtu same kladionice, a treba istaći i da je ovdje minimalna uplata depozita u najvećem broju slučajeva $1 ili €1.

    Uplata kriptovalutama – novitet u svijetu klađenja

    Osim tradicionalnih metoda za uplatu novca koje uključuju i uplatu putem bankovnog računa, 22bet u svojoj ponudi ima i uplatu depozita kriptovalutama, što ovu kladiteljsku kuću čini jednom od prvih u svijetu kada je u pitanju ova vrsta plaćanja.

    Vašu razmjenu sredstava ovim putem možete izvršiti uz pomoć više od 20 kriptovaluta koje ova kladiteljska kuća podržava, a neke od najpopularnijih kriptovaluta koje ćete naći na sajtu ove kladionice jesu Bitcoin, Litecoin, Bytecoin, DigiByte, Dash, Monero, kao i mnoge druge.

    Minimalna uplata za najveći broj ovih kriptovaluta također iznosi $1 ili €1.