100 eura bonusa za sportsko klađenje samo u kladionici Bet at home

    Bet at home kladionica jedna je od naših najomiljenijih stranih kladionica. Za to imamo nekoliko dobrih razloga, a jedan od njih je i što ova kladionica ima za korisnike iz Hrvatske stranicu na našem jeziku. Pored toga ova austrijska kladionica ima na hrvatskom jeziku i tehničku podršku što je sjajno za sve igrače iz naše zemlje. Drugi razlog svakako su uvijek zanimljive akcije i promocije koje ova kladionica nudi, uz uvijek nove bonuse koje možete uzimati te ih uz malo znanja pretvarati u novac.

    Ovoga puta nećemo preporučivati nove bonuse, koje možete pogledati na njihovoj stranici, nego ćemo se pozabaviti jednim stalnim bonusom koji Bet at home nudi već dugi niz godina. Taj bonus predstavlja jedan od najboljih koje ćete pronaći na cijelom kladioničarskom internet nebu, a vezan je za nove korisnike. Sve što je potrebno je registrirati se u ovu kladionicu i izvršiti uplatu sredstava na svoj račun, a napominjemo kako su članstvo i registracija potpuno besplatni za sve. Kada izvršite uplatu dobit ćete na svoj račun čak 50 posto od uplaćenog iznosa.

    bet-at-home

    bet-at-home

    Maksimalni dobiveni iznos može biti 100 eura ako na svoj račun uplatite 200 eura. Možete naravno uplatiti i 50, no u tom slučaju dobit ćete 25 eura za klađenje. Kako se ovaj bonus može uzeti samo jednom, preporučamo da ga maksimalno iskoristite, jer rijetko će vam koja kladionica dati 100 eura za klađenje na sportske događaje.

    Ovaj bonus preuzima se veoma lagano i jednostavno. Kada ste izvršili uplatu na svoj račun, trebate na vašem nalogu u meniju otići na „Moj račun“ i kliknuti na „Uzmi bonus“. Nakon toga potrebno je uneti kod „FIRST“ i to je otprilike to – bonus sredstva već će biti na vašem kladiteljskom računu. Samo pazite, ovaj bonus morate aktivirati samo deset dana nakon što ste izvršili prvu uplatu na svoj račun kod ove kladionice.

    Kada ste dobili svoja bonus sredstva, u roku od 90 dana morate bonus sredstva i uplaćeni iznos obrnuti najmanje četiri puta na koeficijent na listiću od minimlano 1,70. Dobrim kladioničarima ovo neće predstavljati nikakav problem, a pogotovo kada se uzme u obzir da se možete kladiti na sportske događaje, klađenje uživo, virtualne i eSport igre. Kada ispunite sve uvjete, dobit ćete obavijest o podizanju bonusa.

    Na svoj bet-at-home račun sredstva možete uplatiti na najrazličitije načine, od Diners kartice, Vise i Mastercarda do popularnih servisa Skrill, Neteller ili Paysafe bonovima. Isplate se vrše onom metodom kojom ste novac i uplatili, ali bilo koju isplatu uvijek možete dobiti i na vaš bankovni račun. Važno je napomenuti da korisnici iz Srbije ne mogu kod ove kladionice ostvariti bonuse, ali korisnici iz Hrvatske kao i svih drugih zemalja u regiji mogu realizirati i ovu, ali i sve druge brojne promocije koje nudi Bet at home.