Bitcoin kladionice

Bitcoin CoinKontinuirani rast i popularnost kriptovaluta, posebno Bitcoina, počinje mijenjati financijski krajolik kakav poznajemo danas. Bez obzira trgujete li kriptovalutama ili ne, činjenica je da su kriptovalute sada ovdje i neće uskoro nikamo otići. Da, neke kriptovalute ne uspijevaju ostati na tržištu, ali sve je ih više a stručnjaci predviđaju da će jednoga dana zamijeniti pravi novac.

Najbolje Bitcoin Sportske Kladionice

Ocjena stručnjaka
Pramenovi
više
1000
100% do 1.000kn Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Vrlo visoki koeficijenti
 • Vrlo opširna ponuda
 • Live streaming u HD
1000
100% do 1.000kn Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Vrlo visoki koeficijenti
 • Vrlo opširna ponuda
 • Live streaming u HD
22Bet Recenzija
100€
50% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Vrlo dobra sportska aplikacija
 • Dovoljno velika ponuda klađenja
 • Stranica je na hrvatskom jeziku
100€
50% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Vrlo dobra sportska aplikacija
 • Dovoljno velika ponuda klađenja
 • Stranica je na hrvatskom jeziku
bet-at-home Recenzija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Više od 1.000 događaja uživo dnevno
 • 150+ tržišta u nogometu
 • 40 000+ događaja mjesečno
 • Dostupno više od 30 sportova
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Više od 1.000 događaja uživo dnevno
 • 150+ tržišta u nogometu
 • 40 000+ događaja mjesečno
 • Dostupno više od 30 sportova
20Bet Recenzija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Odlični koeficijenti
 • Opširna sportska ponuda
 • Uplate i isplate bez provizija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Odlični koeficijenti
 • Opširna sportska ponuda
 • Uplate i isplate bez provizija
betwinner Recenzija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Velik izbor mogućnosti za klađenje
 • Izvrsne opcije za klađenje uživo
 • 26 metoda uplate i isplate novca
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Velik izbor mogućnosti za klađenje
 • Izvrsne opcije za klađenje uživo
 • 26 metoda uplate i isplate novca
1XBET Recenzija

Zbog sve veće popularnosti kako kriptovaluta tako i online klađenja logičan slijed je i klađenje s kriptovalutama. Kao što je teško pronaći podrijetlo kripto transakcija, tako je i s počecima sportskog klađenja. Međutim, znamo da ova aktivnost postoji barem nekoliko tisuća godina. Ono što je također jasno vidjeti, jest da se ova stara zabava razvila i prilagodila novom tehnološkom napretku.

Kripto sportsko klađenje novi je trend i za one koji o tome malo znaju, ovo je zaista vrlo uzbudljiva opcija. Zbog toga smo istražili neke od najboljih online kladionica na kripto sport i bonuse koje možete otkriti. Također smo pojasnili koje su to sve kriptovalute s kojima se možete kladiti.

Crypto Currency

Crypto Currency

Ova stranica pomoći će vam da razumijete klađenje s kriptovalutama kakvo je danas. Iako raste popularnost, to je i dalje nepoznat aspekt među mnogima u kladioničarskoj industriji, a mi vam želimo pomoći da razumijete detalje i nedostatke kako biste bolje razumjeli pojmove koji su vam na raspolaganju. Nekoliko odjeljaka ove stranice pomoći će vam da razumijete klađenje s kriptovalutama, a preporučuje se da ih pogledate što više kako biste dobili cjelovitu sliku.

O kriptovalutama

Što se tiče klađenja s kriptovalutama, daleko je najveći lider na tržištu Bitcoin. Međutim, kao što je gore spomenuto, ovih dana na tržištu postoji obilje kriptovaluta, od kojih su neke sada prihvaćene od strane nekih web mjesta za klađenje kao sredstvo za polog.

Crypto Currency 2

Ako želite upotrijebiti drugu kriptovalutu za sportsko klađenje, osim Bitcoina, tada je malo manje mogućnosti u online sportskim kladionicama za igrače u Hrvatskoj. Ipak, postoji nekoliko drugih kriptovaluta s kojima se možete kladiti u obliku Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash i Dash. Neki imaju slične karakteristike jedni s drugima i s uvijek popularnim Bitcoinom, ali neki se također mogu razlikovati u određenim aspektima.

Bitcoin

Kao što je spomenuto, Bitcoin je trenutno vodeća kriptovaluta i po općoj popularnosti i kod klađenja s kriptovalutama. Revolucija je započela s Bitcoinom i bit će teško neko vrijeme izbaciti lidera s prvog mjesta. Trenutno ima najviše vrijednosti (u trenutku pisanja ovog članka oko 36 tisuća dolara) i lako najvišu stopu prihvaćanja među stranicama za klađenje. Jednostavno je najpopularniji među kladionicama i stranicama za klađenje.

Litecoin

Litecoin također dobiva na popularnosti i ima vrlo slične karakteristike kao i Bitcoin. Usprkos tome, Litecoin je jeftiniji za upotrebu i njegova učinkovitost u brzinama transakcija je superiornija. Iako trenutno nije toliko popularan kao Bitcoin, Litecoin stječe veliku popularnost među stopama prihvaćanja i široj populaciji, tako da je sigurno pomicanje naprijed kada je ova kriptovaluta u pitanju.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash razlikuje se od Bitcoina u smislu da ima veće veličine blokova i omogućuje učinkovitije dovršavanje većih transakcija. Također ima manje naknada od Bitcoina, i to pomaže njegovom porastu popularnosti. Kao i druge kriptovalute, i Bitcoin Cash može široko kupiti gotovo bilo gdje u svijetu bilo tko u svijetu.

Ethereum

Ethereum također djeluje na lancu blokova otvorenog koda poput Bitcoina, također ima svoje vlasničke osobine. Postoji tek od 2015. godine, ali Ethereum se već razgranao od Ethereum Classic-a ili ETC-a do puno popularnijeg ETH-a, koji stječe popularnost u smislu prihvaćanja s internetskih stranica za klađenje.

Dash

Nekada Darkcoin ili Xcoin, Dash stječe popularnost većom brzinom od mnogih drugih kripto-računala, posebno unutar Sjedinjenih Država. Njegove su karakteristike slične onima Bitcoina u smislu upotrebe otvorenog koda, peer-to-peer sustava, kao i mnoge druge kriptovalute koji postoje.

Ostale prihvaćene kriptovalute

Iako su gore spomenute kriptovalute najpopularnije među stranicama za klađenje, postoji više od 30 kriptovaluta s kojima se možete kladiti, iako mogućnosti u pogledu web mjesta za klađenje nisu toliko bogate.

Kako se kladiti s kriptovalutom?

Ako želite započeti klađenje s kriptovalutom, tada morate učiniti dvije stvari. Prvo je pronaći kladionicu koja prihvaća vašu kriptovalutu i s njima postaviti račun. Druga je otvaranje e-novčanika u kojem ćete zadržati svoju valutu i prijenos sredstava u kladionicu ili natrag vama ako pobijedite.

Da biste financirali svoj e-novčanik, morat ćete kupiti neki oblik kriptovalute po tečaju na dan kupovine pomoću debitne ili kreditne kartice ili nekog drugog oblika plaćanja ako ga prihvate. Nakon što kriptovalutu imate u novčaniku, možete slobodno povezati novčanik s računom kladionice koji ste stvorili i započeti slanje putem svih sredstava. Ovaj se prijenos vrši kao i svaki drugi prijenos novca koji obavljate putem interneta, ali budući da ste Bitcoin ne plaća se naknada za promjenu valute, bez obzira na to gdje se kladionica nalazi i izvršava se trenutno, što vam daje trenutna sredstva na računu kladionice, tako da možete staviti oklade koje su vam potrebne.

Nakon što financirate račun i imate novac koji možete trošiti sa svojom kladionicom, možete se kladiti kao i obično u normalnoj valuti. Kladionice rade na potpuno isti način kao i redovne kladionice, pa pripazite na stvari poput redovnih promocija, besplatnih oklada, poboljšanih tečajeva i svega ostalog što biste željeli iskoristiti sa svojom kladionicom.

Ključne prednosti klađenja s kriptovalutama

Ako ste upoznati s postupkom prijave na online sportsku kladionicu i općenito klađenjem na sport, pokretanje Bitcoin novčanika bit će vam lak posao. Kao i internetsko bankarstvo, za kupnju i prodaju trebaju vam račun, sigurna lozinka i novac. Ne razlikuje se puno od korištenja Amazona ili eBaya.

Međutim, ono što kupujete i prodajete je valuta umjesto robe. Nakon što nabavite digitalni novčanik, koji možete priložiti na bankovni račun ili kreditnu karticu, spremni ste za klađenje pomoću Bitcoina. Imajte na umu da, budući da se Bitcoin može prenijeti vrlo brzo i u velikim koracima, sportske kladionice često potiču kriptovalute.

Izbjegavajte naknade s Bitcoin-om

Jedan od najvećih nedostataka tradicionalnog bankarstva na internetskim sportskim kladionicama su naknade povezane s povlačenjem i ponekad depozitima. To online sportska kladionica ne naplaćuje nužno, ali može doći od banke koja izdaje kreditne kartice, treće strane koja šalje gotovinu (provizija, naknada za otpremu itd.) Ili biti zabilježena kao trošak obrade.

U vrlo velikom stupnju ne postoji naknada za upotrebu Bitcoina. Njihovo slanje može koštati samo centi (to je doslovno trošak upotrebe blockchaina). Bez obzira na to što šaljete ili primate Bitcoin, ne dobivate ni kune ali ne bivate ni pokradeni.

Instant depoziti i isplate

Jedan od najvažnijih čimbenika koji igrači uzimaju u obzir prilikom odabira novih internetskih sportskih kladionica je brzina i učinkovitost uplate i isplate. U nekim slučajevima postoje visoka ograničenja u vezi s minimalnim podizanjem novca, a iznošenje novca može se pokazati dugotrajnim postupkom.

Budući da je Bitcoin u potpunosti elektronička valuta, nema potrebe čekati da se obradbe podižu. Ne postoji banka ili upravno tijelo koje treba odobriti povlačenje. Umjesto toga, igrači mogu odmah unovčiti novac. Dobitak se može brzo podići u Bitcoin novčanik, spreman za potrošnju u nekoliko minuta ili čak sekundi. Igrači koji imaju pristup Bitcoin bankomatu mogli su čak odlučiti podići dobitak na mreži i primiti ih kao fizički novac istog dana.

Bonusi

Bonusne ponude su obično prvo što vidite kada posjetite internetsku stranicu sportskog klađenja i u većini slučajeva to je bonus dobrodošlice / pologa ili besplatne oklade. Bonusi su “besplatni bitcoini” koje web stranica daje novim kladiteljima kao toplu dobrodošlicu ili redovnim kladiteljima na njihovoj vjernosti.

Međutim, nije sve besplatno kako se čini. Bonusi dolaze s uvjetima i odredbama koje kladitelji moraju ispuniti kako bi zatražili bonus i unovčili ga. Stoga, prije polaganja bilo koje vrste bonusa, pažljivo pročitajte ova ograničenja. Najčešće vrste sportskih bonusa koje se mogu zatražiti na mnogim bitcoin web lokacijama za sportsko klađenje:

 • Besplatne oklade
 • Bonus dobrodošlice
 • Ponovno učitaj bonus – Reload
 • Bonus za preporuku prijatelja

Najveća prednost Bitcoin sportskih bonusa je u tome što oni pojačavaju vašu bankrotu s dodatnim Bitcoinima. Ovisno o vrsti bonusa, oni pojačavaju vaš početni iznos ili se daju tijekom određenog vremenskog razdoblja za vaše redovno klađenje. Mogu se dati i samo za registraciju novog računa, a depozit nije potreban. Stoga, ako želite započeti klađenje na sport s bitcoinima, trebali biste razmisliti o potraživanju bonusa.

Pohrana Bitcoina i isplata

Na isti način na koji možete imati račun na kojem možete kupovati i prodavati dionice ili se baviti internetskim bankarstvom, dostupno je mnoštvo uglednih digitalnih novčanika. Registrirate se za besplatni račun i njime kupujete, prodajete ili držite bilo koju valutu koja vam se sviđa. Ovo je mjesto na kojem možete pretvoriti Bitcoin u dolare ili obrnuto te premjestiti novac iz jedne institucije (banke, kreditne kartice, valute) u drugu.

Ako šaljete uplatu, idete u novčanik, naznačite kamo ide vaš novac i koliki je iznos te pritisnite tipku za slanje. Ako tražite gotovinu, ona slijeće u novčanik nakon što date jednostavne upute. Odatle ga možete prenijeti u svoju banku ili ga jednostavno koristiti kao mjesto za zadržavanje.

Vrhunski proizvod

Ako vas privlači učinkovitost, Bitcoin je savršen za vas. Blockchain je nevjerojatno siguran jer više ljudi provjerava svaku transakciju, vrlo je brza, a sportske knjige vole bitcoin kladitelje.

Ako u posljednji trenutak dobijete napojnicu o igri i želite na nju uložiti ozbiljan novac, kretanje novca pomoću kreditnih kartica ili žica zahtijeva vrijeme i može se ograničiti. Prijenosi bitcoina su brži i nisu ograničeni. Mogućnost djelovanja na pozive iz prilike vitalna je za uspješno sportsko klađenje.

Za i protiv Bitcoin-a (BTC)

Većina vrhunskih kladionica koje već dugo rade, još uvijek ne prihvaća kriptovalute. Mnogo je razloga za to, pa su mnogi kladionice koje prihvaćaju Bitcoin (BTC) znatno nove. Te su tvrtke stvorene upravo za ovaj poslovni model.

Dobro je koristiti kladionice koje prihvaćaju kripto valute jer:

 • Većina tih tvrtki postoji kratko vrijeme, stoga novim igračima daju dobre uvjete. Neke kladionice bitcoina daju promocije do 5 BTC (što je u ovom trenutku oko 30 tisuća eura).
 • Budući da BTC nije stabilan, limiti za klađenje za kladionice bitcoin su daleko veći. Možete se kladiti u dobar iznos novca.

Međutim, također moramo primijetiti negativne strane:

 • Budući da su kriptovalute nestabilne, ne morate biti samo kockar, već i špekulant valuta. Na tržištu postoje brojni usponi i padovi, pa ako želite dobiti pozitivan povrat, morate pratiti vijesti o kriptovalutama i razumjeti kada je pravo vrijeme za zamjenu e-kovanica u stvarnu valutu. Drugim riječima, vaš povratak ne ovisi samo o rezultatima klađenja, već i o tome kako se vrijedi promijeniti kriptovalute.
 • Pitanje pouzdanosti. Mnoge od tih tvrtki su znatno mlade, pa bi na te tvrtke mogle značajno utjecati promjene na kripto tržištu. Iako ove kladionice nisu previše poznate, teško je reći jesu li stvarno pouzdane ili ne. Morate pratiti vijesti i biti zainteresirani da biste saznali isplaćuju li tvrtke dobro i rade li svoj posao kako treba.

Na što treba obratiti pažnju pri odabiru Bitcoin sportske kladionice

Budući da na internetu postoji mnogo Bitcoin sportskih kladionica, ako se želite prijaviti za jednu od njih, imajte na umu sljedeće čimbenike:

Ugledni operatori

Pročitajte mrežne recenzije i posjetite forume kako biste saznali više o Bitcoin sportskoj kladionici na koju se želite registrirati. Uvjerite se da je sportska kladionica u vlasništvu licence i da je vode renomirani i iskusni operateri.

Što veće kvote to bolje za vas

Ne samo da bi trebao nuditi širok izbor sportova na koje se može kladiti, već bi i Bitcoin sportska kladionica trebala nuditi veće izglede. Također je poželjno usporediti kvote na klađenje s ostalim sportskim kladionicama.

Bonusi

Ne nude sve Bitcoin sportske kladionice bonuse, ali ako želite povećati svoj bankroll, otvorite račun sa sportskom kladionicom koji nudi bonus dobrodošlice ili program preporuka prijatelja, kao i bonuse za redovno klađenje.

Vrhunska sigurnost

Polaganje bitcoina anonimno je i sigurno, ali sportske knjige također bi trebale koristiti sigurnosne mjere kako bi zaštitile svoje igrače i njihov novac. Korištenje SSL šifriranja izvrsna je sigurnosna mjera. Neke web stranice za sportsko klađenje također pohranjuju bitcoin u hladnim novčanicima izvan mreže kako bi ih odmaknule od mogućih mrežnih prijetnji.

Zaključak

Klađenje na mreži s bitcoinima na razne sportove je jednostavno, lako, brzo i prilično učinkovito. Postavljanje internetskog računa sportske kladionice i prijenos novca anonimni su, što je također velika prednost. Međutim, pobrinite se da se registrirate s uglednim i pouzdanim online Bitcoin sportskim kladionicama kako biste mogli zabaviti s klađenjem na mreži.

Često postavljana pitanja

Kako mogu uplatiti sredstva u Bitcoin?

Prije nego što uplatite depozit na Bitcoin sportskoj kladionici, prvo ćete trebati kupiti Bitcoin putem burze kriptovaluta. Prije svega, morat ćete uplatiti fiat valutu – poput GBP, USD ili EUR – na internetsku web stranicu ili na burzu. Odavde možete prodati svoju fiat valutu u zamjenu za Bitcoin. Tada ćete ovaj Bitcoin morati prenijeti s burze u poseban novčanik, poput besplatnog internetskog novčanika. Taj novac zatim morate prenijeti u svoju odabranu Bitcoin sportsku kladionicu.

Je li sigurno postavljati sportske oklade s kriptovalutama?

Da. Polaganje oklada s kripto je isto kao i klađenje s fiat sredstvima. Većina znamenitosti sportskog klađenja čak pretvara vrijednost vaše kripto u fiat, tako da kada dajete oklade stavljate u trenutnu fiat vrijednost. Te će web stranice koristiti kripto uglavnom za pologe i isplate. Tu trebate biti oprezni i uvijek dvaput provjeriti adresu koju šaljete i primate – jer se kripto transakcije ne mogu poništiti.

Je li legalno stavljati sportske oklade s kriptovalutom?

Da. Sklapanje sportskih oklada s kripto računom ne razlikuje se od klađenja sportskih oklada s fiat sredstvima. Ako je legalno za vas da sportske oklade postavljate s fiat-om u svojoj zemlji, tada će biti legalno i sportske oklade stavljati s kripto. Kriptovalute su jednostavno drugi izvor financiranja

Hoću li dobiti bolje kvote prilikom klađenja s Bitcoinom?

U osnovi su kvote za sportske knjige koje koriste BTC i one koje koriste GBP, USD, EUR ili bilo koju drugu valutu obično jednake. U trenutnim koeficijentima mogu postojati male razlike, jer se online kladionice trude pratiti najnovije tečajeve, ali razlike će biti zanemarive.

Istina je da bi se vrijednost vašeg BTC-a mogla toliko povećati tijekom vremena vaše oklade da bi se moglo činiti da dobivate bolje kvote. Međutim, to ovisi o cijeni BTC-a u odnosu na tradicionalne fiat valute, a ne o vjerojatnosti same oklade. Primjerice, klađenje na favorite Premier lige da postanu prvenstva može imati koeficijent oko 3. Ne uloženih $ 10 vratilo bi $ 30 plus vaš ulog. Na Bitcoin web mjestu možete vidjeti povrat od £ / $ 300 za istu okladu ako BTC povisi za 10 puta u odnosu na funtu ili dolar. Ipak šanse ostaju iste.

Što ako kripto tržište pukne?

Mnogi financijski stručnjaci nagađaju da je eksplozivan rast Bitcoina i kriptovaluta neodrživ, posebno s obzirom na monumentalne dobitke ostvarene 2017. Ovo je stajalište koje žestoko negiraju oni koji vjeruju u tehnologiju, ali razborito je uzeti u obzir sve scenarije pri ulaganju u tako novoj valuti.

Vaše ulaganje u kripto sportsku kladionicu izvršit će se u BTC-u i stoga će se svaka fluktuacija cijene odraziti na vaše stanje. Da je došlo do drastičnih promjena u prostoru kripto tržišta i da je vrijednost BTC-a naglo pala, to bi se odražavalo na bilo kojem posjedu koji imate u BTC-u. Uglavnom, samo igrači koji vjeruju u dugovječnost Bitcoina i prostor kriptovaluta trebali bi se zabavljati pomoću njega za klađenje.