mrplay logo

UKUPNA OCJENA: 93/100

  • Čak 100€ bonusa dobrodošlice
  • Dodatak na zbirnu okladu do 77%
  • Sjajna ponuda sporstkih događaja

sada se kladiti

mr.play Kladionica | Pregled i Recenzija

Mr Play Sports potpuno je nova inovacija pouzdanog pružatelja usluga kockanja. Iako je Mr Play Casino pokrenut 2017. godine, Mr Play Sport pokrenut je nedavno krajem studenog 2019. I britanska uprava za igre na sreću i Malta Gaming reguliraju i licenciraju portal za kockanje. Mrplay.com je u vlasništvu Marketplay LTD, a upravlja ih Aspire Global.  Igre na ovoj web stranici pokreću softver koji pripada Aspire Global International LTD, kompaniji sa Malte koja je potpuno licencirani operator (MGA / CL1 / 408/2007) u okviru Malteške uprave za igre.

Samo u Velikoj Britaniji igrama na ovoj web stranici upravlja AG Communications Limited, tvrtka sa sjedištem na Malti s matičnim brojem C48328 i sjedištem na adresi 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, a licencira i uređuje Ujedinjeno Kraljevstvo. Komisija za kockanje (Broj licence za udaljeni igrački broj 000-039483-R-319409-001).

Regulacija
Sportovi +25
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija Android
Služba za korisnike e-mail, chat, telefon
Način Plaćanja

100€

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

Koje su pogodnosti Mr.play-a a koji nedostaci?

  • Mr.play omogućuje igračima da uživaju u nekoliko značajki tijekom klađenja. Neke od značajnijih karakteristika uključuju isplatu novca, prognoza za igrača, brza tržišta i klađenje uživo.
  • Dostupna sportska ponuda nevjerojatno je velika i naći ćete vrlo malo natjecateljskih recenzija s tako opsežnim tržištima, posebno ako razmislite koliko je ova sportska knjiga nova.
  • Osim besplatne oklade za dobrodošlicu, u sportskoj kladionici Mr.play dostupne su i brojne dodatne promocije, savršene za postojeće korisnike koji na tom putu traže pomoć, kao i za nove igrače.
  • Nema korisničke podrške na hrvatskom jeziku, kao ni web stranice. Iako pružaju odličnu uslugu, korisnička podrška nije dostupna 24/7.
  • Uživo prijenosi su izostali kod Mr.play-a. Iako pružaju dobru statisktiku tijekom događaja ne možete posmatrati događaj u izravnom prijenosu.

Kakve su kvote kod Mr.play-a?

Kvote za klađenje dostupne su na američkoj, frakcijskoj i decimalnoj razini. Na oklade prije početka prosječna ukupna isplata doseže 94% +, ali u engleskoj Premier ligi i NBA-i ta stopa doseže i do 96% +, dok su ostale najbolje lige nogometa i košarke na prosječnoj stopi isplate. Kvote su mnogo niže kada se kladite u sekundarnim ligama na obje momčadi zabijaju, dok se isto odnosi i na tenis.

mrplay kladionica

U MR.PLAJ NAĆI ĆETE MNOGE VELIKE PONUDE KLADENJA

Ako usporedite kvote za glavne događaje na Mr.play-u s kvotama na drugim vodećim web mjestima sportske knjige poput Bet365-a, otkrit ćete da su nevjerojatno slični u većini događaja. Doduše, postoje neka tržišta na kojima ćete pronaći bolje izglede na drugim web lokacijama, ali u tim situacijama ćete jednostavno morati iskoristiti promocije poput „poticaja“ kako biste osigurali veće potencijalne pobjede.

Kakavi su bonusi?

Bonus dobrodošlice do 100€ – Jedna od prvih stvari koju smo primijetili kod ove tvrtke prilikom prvotnog prijavljivanja bila je izvrsna ponuda dobrodošlice. Ona se može zatražiti bez obzira da li se odlučite pridružiti tradicionalnom računarskom rutom ili kroz njihovu praktičnu mobilnu aplikaciju. Da bi se kvalificirali, korisnici se moraju prijaviti u sportsku kladionicu Mr.play, prije nego što uplate uvodni depozit od 10€ ili  više. Klađenje u iznosu od minimum 10€ mora biti postavljeno na minimalnu kvotu 2 u pojedinačnoj okladi ili 1.4 u zbirnim okladama na sportskom događaju po vašem izboru, a besplatne oklade će se distribuirati u roku od samo 24 sata od podmirenja kvalificiranih oklada. Oni koji se kvalificiraju za svoju besplatnu okladu imat će 14 dana da iskoriste svoja sredstva.

Poboljšajte vaše oklade do 77% – Pojačajte kvotu na vašim zbirnim okladama sa minimalnom kvotom 1.2 na listiću. Dodatni dobici ‘se pripisuju kako slijedi: 4 puta – 4%, 5 puta – 7%, 6 puta – 10%,7 puta – 15%

mrplay sports bonusa kladionica

100% DOBRODOŠLI BONUS DO 100€ NA MR.PLAY

8-puta – 20%, 9 puta – 25%, 10 puta – 30%, 11 puta – 35%, 12 puta – 40%, 13 puta – 45%, 14 puta – 50% i 15 puta – 77%. Najveći extra dobitak koji možete ostvariti je 100€ tisuća kuna. „Dodatni dobici“ pripajaju se vašem računu Sports Cash-a nakon podmirenja uloga kao stvarni novac s potencijalnim kašnjenjem od 5 minuta.

mrplay bonusa kladionica

Postoji li opcija klađenje uživo?

Ništa nije tako slatko i živahno kao igrati na događaje u tijeku. Mr.play vam omogućuje aktualna ažuriranja onoga što se događa na terenu. Mr.play koristi internetski odjeljak u kojem korisnici mogu staviti oklade i pratiti kako se različiti timovi bore na terenu. Nakon otvaranja ovog odjeljka naići ćete na nekoliko sportova koji uključuju nogomet, odbojku, pikado, košarku, tenis, snooker i kriket. Klađenje uživo pruža igračima najbolje detalje koje moraju znati prije postavljanja dobro informiranih oklada. Takve statistike između ostalog uključuju kaznene udarce, posjedovanje lopte, šuteve u okvir vratnice.

Prijenosi uživo sjajna su karakteristika koju svaki igrač voli. Omogućuje igraču da položi okladu na određenu igru i gleda kako se dvije ekipe bore protiv toga. Međutim, Mr.play trenutno ne nudi ovu značajku.

Možemo li se kladiti u Mr.play kladionici putem mobilne aplikacije?

Danas se na polju online klađenja događa puno promjena. Usvajanje mobilnih aplikacija bio je prioritet svake tvrtke koja se bavi klađenjem. Mr.play nije zaostao s tim što ima što ponuditi korisnicima. Ljubitelji klađenja koji koriste Android mobilne uređaje imaju sreće jer imaju samostalnu mobilnu aplikaciju koju je razvio Mr.play.

Međutim, korisnici iOS-a još nemaju namjensku aplikaciju. Oni mogu i dalje postavljati oklade putem verzije mobilne web stranice ili stolnog računala. Ne postoji razlika između mobilne aplikacije i web stranice radnog računala. Kada se kladite na sport, samo idite na aplikaciju na Google Play Store, preuzmite je besplatno i prijavite se. Zatim nastavite postavljati sve svoje oklade kao što ste to radili na ralčunalu.

Ima li Mr.play dobar dizajn?

mr play live ios

Sportska ponuda na Mr.play-u nije izmislila kotač, niti njegova početna stranica ostavlja posjetitelje osjećaj domišljatosti ili nešto što nisu vidjeli prije. Međutim, ona se odmiče od uobičajene prakse svojih vršnjaka izbjegavajući velike promotivne transparente koji su u mnogim slučajevima osmišljeni kako bi privukli nove korisnike. Općenito usvojeni bočni izbornik i izgled brzo omogućuju posjetiteljima da pronađu zanimljive sportove, a kao što je pravilo, donji izbornik ističe razne pomoćne veze koje usmjeravaju posjetitelja u razne informativne teme.

Ako više želite, nećete imati problema sa stavljanjem oklada ili povlačenjem dobitka u pokretu. Igrači koji u Mr.play pristupaju putem mobitela mogu igrati svoje omiljene sportove putem mobilne verzije po kojoj je nevjerojatno lako kretati se. Dostupni sportovi vrlo su raznoliki, a tržišta na koja se možete kladiti nevjerojatno su dobro organizirana i opsežna. Najbolje mobilno klađenje uključuje floorball, boks, košarku, nogomet, hokej, tenis, hokej na ledu, trke konja, odbojku, bejzbol, badminton, kriket, boks, biciklizam, e-sport, pikado, futsal, američki nogomet, rukomet, golf, MMA, moto utrke, ragbi savez, ragbi liga, bazen, snooker, surfanje, speedway i stolni tenis.

Tržišta klađenja uključuju stotine varijacija koje uključuju pobjednika, konačni rezultat, rezultat na poluvremenu, kornere, sljedeći faul, sljedeći korner i još mnogo toga. Svemu što igrač može pristupiti u Mr.play Sportsbook-u putem radne površine može se pristupiti putem Android ili iPhone mobilnog uređaja.

Mobilna aplikacija Mr.play nevjerojatno je jednostavna za korištenje. Pristupite aplikaciji putem svog Android uređaja i prijavite se s podacima o svom računu ako ste se registrirali u Mr.play putem mobilnog uređaja ili radne površine. Nećete imati problema, a djeluje poput online kasina sa svim značajkama, igrama i promocijama koje su vam dostupne.

Kakva je navigacija Mr.play?

Koristite traku za pretraživanje da biste pronašli događaj ili ligu. Pregled istaknutih događaja u traci je na lijevoj strani ekrana. Pregled svih sportova je u jednostavnom izborniku. Navigaciju možete koristiti i za odabir događaja u reprodukciji, što vam omogućuje klađenje u stvarnom vremenu. Nakon što odaberete svoj događaj, možete vidjeti vrh tržišta ili sva tržišta i jednim klikom dodati svoj izbor listiću na klađenje.

Dok se krećete po web mjestu, kladionica će ostati s desne strane, tako da možete lako pregledati sve svoje oklade. Postoji nekoliko stvari koje možete personalizirati, na primjer, možete odabrati da gledate svoje izglede u decimalnom, frakcijskom ili američkom obliku. Stranica Mr.play dostupna je čak na nekoliko jezika – možete igrati na Engleskom, Njemačkom, Švedskom, Norveškom ili Finskom.

Da li postoji VIP program?

Mr.play osmislio je poseban Vip program za svoje vjerne igrače. Zaradit ćete nagradne bodove koji se mogu pretvoriti u besplatni bonus gotovine dok se penjete na VIP ljestvicu. Svaka oklada se računa. VIP korisnici podijeljeni su u nekoliko razina u odnosu na to koliko dugo i koju količinu novca ulažu. Postoji Novi član, Brončani član, Srebrni član, Zlatni, Platinum, Premium i Prestige član. Kako rastete na ljestvici tako rastu i vaši bonusi i besplatne oklade.

Većina igara u kasinu zarađuje 1 bod nagrade za svakih 100 kuna zarađenih u stvarnom novcu. Pojedinosti potražite na stranici Bonus Policy. Možete poboljšati svoju VIP razinu prikupljanjem nagradnih bodova. Automatski ćete se kretati VIP ljestvicama što više igrate, ali Premium i Prestige VIP razine su samo po pozivu. Svaka VIP razina ima jedinstvenu stopu otkupa, u kojoj se navodi koliko bodova morate sakupiti da biste ih mogli zamijeniti za bonus gotovine.

Primjer: Brončani VIP, zahtijeva 30 bodova da bi mogao iskoristiti 1 €, dok za Prestige VIP treba samo 15 bodova. Svoj status možete provjeriti prijavom, odabirom izbornika “Moj račun” i klikom na “Moje nagrade”.

Koju licencu posjeduje Mr.play?

Kad je u pitanju licenciranje, vidjet ćete da je Mr.play, koji je u vlasništvu Marketplay LTD, licenciran prema zakonima malteške uprave za kockanje. Kada Mr.play djeluje izvan Velike Britanije, oni također dobijaju licencu od Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva.

Koje sve značajke nudi Mr.play?

Mr.play sportska kladionica nudi sljedeće značajke za klađenje:

Cash out – Značajka opcije brze isplate omogućuje korisnicima da prodaju svoj ulog samoj kladionici. To se obično događa kada igrači shvate da postoji velika vjerojatnost gubitka. Ovdje će kladitelji prodati okladu gospodinu Play-u po trenutnim koeficijentima. Iako igrač neće zaraditi puni iznos, koji bi ga dobio nakon podmirenja oklade, barem je spasio nešto od iznosa.

mrplay croatia

NA MR.PLAY MOŽETE DANAS ŽIVJETI

Brza tržišta – Značajka brzog tržišta omogućuje vam da stavite oklade na neke događaje koji će se uskoro dogoditi u narednih nekoliko minuta. Oklade se mogu postaviti na razna tržišta unutar dostupnih sportova. Značajka najbolje služi onima koji imaju dobru intuiciju i koji znaju što će se dogoditi među dvije ekipe.

Pulse kladionice – Pulsno klađenje omogućuje vam da stavite okladu na cilj koji treba postići u sljedećih 30 sekundi, 1 minutu, 5 ili 10 minuta tijekom igre uživo. Najkraće trajanje, veći su izgledi za klađenje i obrnuto. Mr.play vam omogućuje da dobijete sva uzbuđenja koja bi proistekla iz tako kratkotrajnog predviđanja.

Prognoza na igrače – Klađenje na rekvizite za igrače znači postavljanje oklada na način na koji će igrači pojedinačno nastupiti u igri. Izvedba se može provjeriti s obzirom na to kako će igrači obavljati svoj posao na terenu. Gospodin Play omogućuje svim igračima da se klade i na rekvizite za igrače, što je rijetka prilika na uobičajene kladionice.

Koje su metode plaćanja i podizanja novca?

Mr.play kao načine plaćanja odabrao je nekoliko opcija. Odabrane metode su jednostavne za korištenje, sigurne i bezbjedne. Međutim, izostanak podrške za hrvatsku valutu je fakat nedostatak jer ćete sada morati proći razmjenu i promijeniti svoju valutu prije nego što počnete sa klađenjem ili kockanjem.

Uplata

Kada je u pitanju polaganje sredstava na Mr.play, sportska kladionica je uvela brojne različite metode, uključujući Visa, Mastercard, bankovne transfere, Trustly, Skrill, Neteller, PayPal i Paysafecard. Minimalan iznos koji morati uplatiti je 75 HRK a novac će se trenutočno naći na vašem računu.

Isplata

Za podizanje i povlačenje novca na Mr.play potrebno je između 3-8 radnih dana. Minimalni iznos je 75 HRK a maksimalni mjesečni izos povlačenja je 52 tisuće HRK. Novac možete podići putem Vise, bankovnih prijenosa, Netellera, Skrilla, Trustly, EcoPayz, MasterCard, PayPal, Skrill 1-Tap, Sofort, EPS, Instadebit i Eutellera.

Uplata mrplay

NAČINI PLAĆANJA KORISTITE NA MR.PLAY

Da li je Mr.play bezbjedno mjesto za klađenje?

Mr.play surađuje s vrhunskim tvrtkama za razvoj softvera kako bi se osiguralo da softver koji isporučuje članovima uslugu vrhunski i djeluje prema najvišim standardima. To se ne odnosi samo na sportsku kladionicu već i na casino i casino uživo koji članovima kolektivno nudi iskustvo klađenja s visokim ocjenama. U Mr.play-u rade brojne sigurnosne mjere, a 128-bitna SSL šifrirajuća tehnologija koristi se kako bi se osiguralo da su sve osobne i financijske informacije u svakom trenutku sigurne. Uz to, sva plaćanja kreditnim i debitnim karticama obrađuje Aspire Global International Ltd, organizacija koja je licencirana i regulirana u glavnom gradu iGaming na Malti.

Kao i svaki drugi odgovorni operater, ne dozvoljava maloljetnicima da započnu igru. Prvo morate potvrditi svoju dob prije nego što uopće možete otvoriti račun. Kad su u pitanju certifikati, Mr.play ih dobija iz dva neovisna izvora. ITech Labs i UKGC ocijenili su Mr.play sigurnom platformom. Gamcare ih je certificirao i za svoje odgovorno igranje.

Što očekivati od korisničke podrške?

Imati izvrsnu korisničku podršku važno je za bilo kojeg operatera online casina ili sportskih kladionica. Vidjet ćete da će sve popularne usluge kasina i sportskih knjiga imati i zvjezdani sustav podrške za korisnike, tako da se igrači ne susreću sa poteškoćama pri kockanju na mreži.

Prema našim istraživanjima, Mr.play nudi efikasnu korisničku podršku, međutim, ograničene su mogućnosti kontakta, što predstavlja nedostatak. Nepostojanje opcije telefonskog poziva može biti razočaravajuće za kladitelje koji bi željeli razjasniti svoje sumnje preko telefona. Mr.play trenutačno ima samo uslugu chat-a i kontakt e-poštu, osim detaljnih odjeljaka FAQ-a na svojoj web stranici.

Usluga chata uživo je korisna, a vrijeme odziva je u roku od 5 minuta. Imajte na umu da je chat uživo dostupan samo od 8:00 do 1:00 po srednjoeuropskom vremenu (CET). Mr.play možete kontaktirati i putem e-maila na [email protected] Vrijeme odgovora za e-poštu je otprilike 24 sata. Osoblje za korisnike zna dobro koristi engleski jezik, ali ne očekujte odgovore na hrvatskom ili bilo kojem drugom balkanskom jeziku.

Koji su to dodatni servisi koje nudi Mr.play?

Mr.play svojim korisnicima također pruža casino i casino uživo. Oba dijela sadrže razne slotove i igre djelitelja uživo koje bi neki igrači mogli iskušati nakon napornog razdoblja u sportskoj kladionici. Neke od ponuđenih kasino igara uključuju stolne igre, video poker i video utore. Kada posjetite kazino uživo, uživat ćete u igrama uživo sa trgovcima popularnim naslovima kao što su baccarat, rulet i live blackjack.

Mr.play casino odjel sadrži razne kartice za ogrebotine. Ove su igre uspostavljene na različitim temama kako bi se pomoglo svakom od igrača. Ove igre samo zahtijevaju da otkrijete skrivene simbole i pap! Pobjedio si. S obzirom da se većina kladionica koncentrira na sportsku ponudu, kockarnicu i casino uživo, Mr.play cijeni rijetke i najmanje očekivane. Zbog toga ćete u kino odjeljku kladionice imati priliku uživati u raznim igrama s karticama za grebanje.

Sportsko klađenje nevjerojatno je zabavan i uzbudljiv način da pokušate osvojiti nešto novca. Međutim, problem je što se sportski događaji ne odvijaju svakodnevno. Srećom, ovaj se problem lako izbjegne uz pomoć virtualnog sporta. Virtualni sportovi upravo su ono što zvuče; računalno generirani sportski događaji na koje se možete kladiti baš kao i događaj uživo. Tu su virtualni nogomet, utrke u grlu, utrke konja, speedway utrke, utrke motocikla i još mnogo toga. Događaji se odvijaju svakodnevno i pružaju vam beskrajne mogućnosti za pobjedu.

Kakvo je naše iskustvo sa operaterom?

Kao i sve naše recenzije, i ovaj je Mr.play pregled dizajniran tako da pruži iskren i uravnotežen pogled. Nijedna sportska kladionica nije lansirana kao potpuno besprijekorna platforma, odmah spremna za uklanjanje titana u industriji. One se moraju vremenom poboljšati.

U tom je kontekstu sportska kladionica Mr.play doista već vrlo impresivna. Nabili su većinu osnova, poput nogometnih značajki i ponude dobrodošlice, a služba za korisnike je fer i učinkovita.

U skladu s tim, sigurno postoje područja koja se moraju – i nadamo se – poboljšati. Primarni primjeri su nedostatak promocija koje su u tijeku i mobilnih aplikacija. I manje frustracije – poput potrebe da se ručno zahtijevaju povlačenja.

Sve u svemu, ovo je sigurno kladionica koja će vam privuću pažnju u  budućnosti. Ipak, ovdje je već dovoljno za učinkovito i pouzdano klađenje, pa ne oklijevamo preporučiti vam da iskoristite Sportsku ponudu dobrodošlice i već sada zatražite besplatnu opkladu.