CampoBet logo

UKUPNA OCJENA: /100

 • Velik izbor igara
 • Odlični bonusi i promocije
 • Sajt/app lak za korišćenje

sada se kladiti

CampoBet Kladionica 2021 | Pregled i Recenzija

Velika je šansa da nikada niste čuli za Campobet kladionicu ako ste kladilac iz Hrvatske. To je zato što je ovo relativno nova kladionica, koja je tek počela svoje putovanje. Ovo, naravno, ne znači da ne trebate to uraditi a naš Campobet review će vam kazati zašto. 

Campobet nudi svoje usluge kladiocima iz različitih kutaka planete, a to uključuje i Hrvatsku. Kompanija se nalazi na Cipru, u glavnom gradu ove mediteranske državice, Nikoziji. Međutim, licenca za online klađenje koju Campobet koristi je izdata od strane druge otočke drzave. Otok u pitanju je Curacao.

Sa ovom licencom, Campobet ima pravo da prihvata kladioce iz raznih krajeva svijeta. U isto vrijeme, Campobet ima dužnost da osigura njihovu sigurnost i privatnost. To su samo neke stvari zbog kojih je ovaj operater odličan za hrvatske kladioce. Drugi razlozi uključuju njegovu veliku ponudu igara, odlične bonuse, i mnoge druge stvari.

Regulacija Curacaošto
Sportovi +30
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike e-mail, chat, telefon
Način Plaćanja

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

Pozitivne i negativne strane Campobet

 • Ogromna kladioničarska ponuda
 • Bonusi koji su poprilično visoki
 • Sajt i mobilna aplikacija koji su lagani za korištenje
 • Campobet platforma nije dostupna na hrvatskom jeziku
 • Hrvatska Kuna nije jedna od valuta koju možete koristiti

Sportski Marketi

Jedan od glavnih razloga zašto Campobet izgleda privlačan hrvatskim kladionicama je činjenica da ova kladionica ima odličnu ponudu kada je nogomet u pitanju. Znajući da je ovaj sport omiljen među hrvatskim kladiocima, sigurni smo da će Campobet postati jedna od njihovih omiljenih kladionica.

Ljubitelji nogometa osjećat će se više nego sretni u Campobet kladionici zato što imaju mogućnost da se klade na odlične kvote na doista velik izbor nogomentih tržišta. Na svakom nogometnom događaju možete dobiti širok izbor do 700 tržišta, kao što su pobjednik meča, azijski hendikep, golovi, kao i puno posebnih oklada među kojima su strijelci, korneri, faulovi, i drugo.

campobet recenzija

Sportski Marketi na Campobet

Što se tiče nogometa, sve velike europske lige su pokrivene. To znači da možete biti sigurni da će Campobet uvijek imati u svojoj ponudi tekme iz liga kao što su Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, i druge. Također, ova kladionica pokriva i međunarodna nogometna natjecanja kao što su UEFA Euro, Olimpijske igre, i slicno.

Campobet ima i hrvatske fudbalske mečeve u svojoj ponudi. Osim međunarodnih tekmi u kojima učestvuje Hrvatska nogometna reprezentacija, kladioci će također naći i mečeve iz nacionalne lige Hrvatske, tj. lige koja se zbog sponzorskih razloga trenutno zove Hrvatski Telekom Prva Liga.

U slučaju da se ne želite kladiti na nogomet, i dalje možete biti zadovoljni sa ponudom Campobet-a, zahvaljujući izuzetno velikom rasponu od 33 različitih sportova.

Za sada je taj broj 33, ali najvjerovatnije da će porasti uskoro ako bude rastao zahtjev za nekim drugim sportovima. A znajući da Campobet planira da osvaja nova tržišta iz raznih krajeva sveta, normalno je očekivati da će se broj sportova povećati.

Trenutočno, neki od najpopularnijih sportova na koje se možete kladiti u Campobet-u su:

NogometAmerički nogomet
TenisBoks
KošarkaMMA
Hokej na leduI drugi…
Odbojka

Ne samo da je ponuda mečeva ogromna, nego vam Campobet dozvoljava da birate između doista velikog broja oklada. Najbolja stvar od svega je da bez obzira koju okladu izaberete, vi ćete za to dobiti poprilično visoke kvote.

Kakve su kvote u Campobet?

Sve kvote koje vidite na sajtu ove kladionice su u formi decimalnih kvota, kao na primer 1.50 i slično. Ovaj format preferiraju hrvatski kladioci, kao i kladioci iz drugih EU zemalja. Međutim, ako vi više volite da se kladite na kvote koje su u frakcionalnoj formi (11/10) ili Američkoj (+100,-100), to možete odabrati u podešavanjima.

Još jedna dobra stvar kada su kvote u pitanju je da Campobet ima marginu profita koja je veoma dobra za igrače. Šta ovo znači je da kladionica ne zarađuje pretjerano velik profit. To ne znači da Campobet nema dovoljno kladilaca. Naprotiv, to samo znači da ova kladionica nudi kvote koje omogućavaju igračima da zarade više novca.

Rezultat je da su kvote na favorite veoma visoke. Recimo da želite da igrate na Real Madrid protiv Alavesa, kvota na momčad iz glavnog grada Španjolske bi bila oko 1.20 u većini online kladionica. Međutim, kvota na Real Madrid u Campobet-u bi bila bar 1.25, ako ne i viša!

Ako se pitate zašto Campobet dozvoljava svojim kladiocima da naprave veće profite, odgovor je da ova kladionica želi da privuče što više igrača. Campobet je još relativno nova kladionica, kojoj su potrebni lojalni kladioci. Osim što im daje povoljne kvote, ova kladionica se trudi da privuče pažnju kladilaca tako što daje veoma privlačne bonuse.

Campobet Bonusi

Postoji nekoliko bonusa koje igrači mogu iskoristiti u Campobet-u. U narednom dijelu, govorićemo o tim bonusima i objasniti šta sve treba da se uradi ne bi li se aktivirao bonus.

Campobet Bonus Dobrodošlice

Novi igrači koji se registruju na Campobet imaju mogućnost da dobiju Bonus Dobrodošlice. Da bi se to desilo, nije dovoljno samo registrovani nalog. Igrači moraju i dodati nešto novca na njihov račun. Najmanja svota koju možete poslati na vas račun ne bi li ste se kvalifikovali za ovaj bonus je €20, što je negde oko 150 Kuna. Gornja granica što se tiče iznosa koji možete poslati na svoj kladilački račun ne postoji, ali najveći bonus koji možete dobiti je €150, tj. malo više od 1100 Kuna.

campobet bonusi

Campobet Bonus Dobrodošlice 100%

Kada to uradite, kladionica će poslati bonus na vaš račun. Taj bonus koji dobijete od Campobet-a nećete moći da koristite kao regularan novac. Prije nego što budete mogli da tu svotu skinete sa računa, moraćete prvo da se kladite sa njom.

Uslov ove kladionice je da morate da iskoristite bonus na klađenje na sportske događaje sa kvotom od 1.50 i tako 8 puta. Ako uspijete da pogodite 8 oklada u nizu, svaku sa minimalnom kvotom od 1.50, tada ćete moci da skinete vaš bonus sa računa.

Bitna stvar u vezi ovog bonusa je da bez obzira koliko dobijete kladeći se bonus sredstvima 8 puta, iznos koje ćete dobiti ako vaše oklade budu uspješne je jednak vašem prvom depozitu. Druga bitna stvar u vezi ovog bonusa je da on nije primjenjiv na depozite napravljene preko e-walleta kao što su Skrill i Neteller.

Neograničen Multibet

Ova promocija primjenjiva je na sve Campobet igrače koji se odluče za multi-oklade sa 3 ili više odabira, sa ukupnom kvotom većom od 1,8. Bonus koji ćete dobiti čineći ovo iznosi 10% od dobitne svote i pripisuje se u roku od 24 sata nakon što se multibet namiri.

Campobet Cash-Back Bonus

Igrači imaju pravo na 10% nadoknade iznosa koji su izgubili kladeći se tijekom tjedna. Minimalni iznos koji ispunjava uvjete za nadoknadu je €20, a najviši €500. Nadoknada dolazi u formi bonusa, koji ćete morati uložiti na nove oklade ne bi li ste ga pretvorili u novac koji je moguće skinuti sa računa. Cash-Back Bonus je moguć samo ako ste napravili gubitak tijekom tjedna.

Campobet Cash Back Bonus

Minimalni iznos koji ispunjava uvjete za nadoknadu je €20, a najviši €500.

Toto Super Vikend

Igrači imaju priliku dijeliti nagradni fond od €10,000 za uspješno nagađanje 10 europskih utakmica. Taj se bonus dijeli podjednako svim sudionicima koji su pogodili pobjednika na svih 10 utakmica.

Besplatna Oklada na Tenis

Ovaj se bonus primjenjuje na igrače koji se klade na deset različitih oklada na deset različitih teniskih utakmica s kvotom 2.00 ili višom. Vrijednost besplatne oklade jednaka je 10% vrijednosti uloga. Minimalna besplatna oklada koju možete dobiti je €10, dok je maksimalna €100.

Klađenje Uzivo

Registrovanjem na Campobet, kladioci dobijaju mogućnost da se klade uživo na više od 50.000 događaja mjesečno. Tu se ubraja nogomet, ali i tenis, kriket, košarka i mnogi drugi sportovi. Bez obzira da li radije stavljate oklade prije igre ili tokom meča, Campobet mora ispuniti vaša očekivanja.

Ne samo da ova online kladionica nudi ogroman broj mečeva za klađenje uživo, ona vam također daje i da birate između ogromnog broja različitih oklada. Većina oklada koje možete birati prije meča je također u ponudi i za oklade u sekciji za klađenje uživo.

Ali ni to nije sve! Campobet vam također pruža mnoge druge opcije sa ciljem da vam olakša posao tokom klađenja. Neke od najboljih opcija koje možete koristit za ovu svrhu uključuju sljedeće:

 • Vremenska linija – Uz ovu opciju nikada nećete propustite ritam igre. Događaj se dijeli na nekoliko minuta, a zabilježene su i najistaknutije pojave. Korištenjem ove opcije, možete vidjeti koji tim trenutno napada i koliko su njihovi napadi opasni.
 • Statistika – Vjerujte brojkama i pogledajte postotak opasnih napada, broj kaznenih udaraca i udaraca iz kuta do sad u igri.
 • 3D Animacija – Gledajte utakmicu uživo u najpovoljnijem formatu dobivajući istovremeno pristup svim bitnim podacima iz statistike.
 • Poredak – Pomoću ove sjajne značajke pratite trenutočnu situaciju na tabeli. Također, ova opcija vam omogućava da vidite kako se mijenja broj bodova, pobjeda, remija i poraza.
 • Međusobni Dueli – Usporedite dva tima ili igrače provjeravajući grafički prikaz vjerojatnosti njihove pobjede i rezultata prethodnih sastanaka.

live bet campobet

Dobijaju mogućnost da se klade uživo na više od 50.000 događaja mjesečno.

Postoji još jedna bitna stvar u vezi uživo klađenja na Campobet-u a to je da se ne čeka dugo da oklade budu prihvaćene. Cio proces od momenta kada ste potvrdili vašu okladu do momenta kada je ona prihvaćena ne traje više od nekoliko momenata. Razlog zašto je ovo bitno je da brzina znači mnogo u klađenju uživo, ona ponekad predstavlja razliku između pogođene i izgubljene oklade.

Klađenje Preko Mobitela

Campobet pruža igraču mogućnost klađenja kako sa računara tako i sa mobilnih uređaja. Možete igrati izravno sa internet preglednika na vašem mobitelu, a možete odabrati klađenje iz mobilne aplikacije. Korištenjem opcije preglednika za mobilne uređaje shvatit ćete da su ikone i ostale značajke slične desktop verziji iako su smanjene veličine. Kladilac može izvesti iste aktivnosti kao i na računarskoj verziji, kao što su unošenje depozita, podizanje novca, postavljanje oklada, i još mnogo toga.

Najbolji način da poboljšate vaše iskustvo i komfor dok se kladite preko mobilnog uređaja je da instalirate Campobet mobilnu aplikaciju. Postoje dvije verzije ove mobilne aplikacije, jedna za korisnike Android uređaja i jedna za one koji koriste iOS uređaje, tj. iPhone ili iPad. Aplikacija za iOS dostupna je u Apple App Store, dok se Android aplikacija mora preuzeti s web stranice Campobet-a.

Dizajn

Campobet ima jednostavnu platformu za klađenje s praktičnim alatima za pojednostavljenje klađenja. U lijevom dijelu web stranice nalazi se jedan meni s najpopularnijim ligama, dok je drugi tu da se koristi kao izbornik igara. Između dva menija nalazi se traka za pretraživanje pomoću koje možete pronaći ekipu ili ligu.

Ova kladionica je odlična kada se radi o brzini učitavanja, a na lijevoj strani web stranice nalazi se feed za igre uživo. U donjem dijelu web mjesta ispod popisa igara nalazi se meni za format kvota. Igrači mogu birati između američkog formata, decimalnog i frakcijskog formata.

Sve u vezi dizajna ove kladionice je napravljeno tako da igrači nemaju problema sa pretraživanjem ponude i postavljanjem oklada. Još jedna stvar koja svjedoči o prijateljskom stavu Campobet-a je činjenica da je ova kladionica dostupna u nekoliko različitih jezika. Nažalost, hrvatski jezik nije jedan od njih, bar ne momentalno. Jezici između kojih možete birati su sledeći:

EngleskiPoljski
NjemačkiNorveški
FrancuskiFinski
PortugalskiTurski
RuskiMađarski

Čak iako ne govorite ni jedan od ponuđenih jezika, ne biste trebali imati problema koristeći Campobet. Postavljanje oklada se radi po istom principu kao i u svim hrvatskim kladionicama. Još jedna razlika je da nećete moći koristiti Kune za klađenje. Umjesto Kuna, hrvatski igrači mogu koristiti Euro, kanadski dolar, ili neku drugu valutu od ponuđenih.

VIP Program

Campobet ima VIP program za svoje najlojalnije igrače. Ako ćete provoditi dosta vremena na ovom sajtu/aplikaciji, vjerovatno ćete biti u mogućnosti da postanete igrač sa statusom VIP. Ne bi li ste postali jedan takav igrač, potrebno je ili da provodite puno vremena kladeći se na Campobet-u ili da budete “high-roller” tj. kladilac koji ulaže velike svote novca.

vip campobet

Campobet ima VIP program za svoje najlojalnije igrače

Ako primjete da vi pripadate u jednu od ove dvije kategorije, ljudi iz Campobet-og korisničkog servisa će vas kontaktirati i obavijestiti da imate pravo da postanete VIP igrač. Očigledno pitanje je zašto biste to htjeli. Razloga ima mnogo…

Prvi razlog je da VIP igrači imaju pristup specijalnim bonusima i promocijama. Drugi razlog je da su limiti za klađenje, kao i limiti za podizanje novca mnogo viši kod VIP igrača nego kod onih koji to nisu. Na kraju, VIP igrači također imaju prioritet kada je u pitanju brzina transakcija. Njihovi zahtjevi za isplatu su procesuirani brže nego zahtjevi regularnih igrača.

Licenca

Ova kladionica ima licencu izdatu od strane male Latino-Američke države zvane Curacao. To nije ništa čudno, jer mnoge online kladionice imaju licencu ove državice. Razlog tome je da ova licenca omogućava tim kladionicama da nude svoje usluge igračima iz različitih krajeva sveta.

Rezultat je da je lista zemalja čije igrače Campobet prihvata veoma dugačka. Jedna od zemalja iz te liste je Hrvatska. Hrvatski kladioci su više nego dobrodošli da naprave nalog u ovoj kladionici, za šta će dobiti i bonus dobrodošlice.

Najbolje Opcije Campobet-a

Vjerovatno najbolja stvar u vezi ove kladionice je činjenica da Campobet ima doista veliku ponudu. Šta god da vam padne na pamet u vezi klađenja, šansa je velika da to možete naći u ponudi ove kladionice.

Druga stvar koja nam se sviđa u vezi Campobet-a je da je njegova ponuda igara uživo također veoma velika. Treća stvar koja čini ovu kladionicu boljom od mnogih drugih online kladionica je činjenica da igrači mogu zgrabiti svakakve bonuse.

Plaćanja

Campobet dozvoljava svojim igračima da koriste razne bankovne opcije za slanje novca. Hrvatski igrači mogu da koriste većinu tih opcija, kako za pravljenje depozita, tako i za skidanje para sa računa.

Pravljenje Depozita

Da biste mogli da se kladite na Campobet-u, prvo morate da pošaljete novac na vas kladiočki nalog. Opcije koje možete koristiti za to su sljedeće:

Pravljenje depozita je besplatno, tj. kladionica ne naplaćuje ništa da proslijedi pare na vaš Campobet račun. Također, svi depoziti se odrađuju momentalno, što znači da možete odmah da krenete da se kladite.

pravljenje depozita

Skidanje Para sa Računa

Skoro sve opcije koje se mogu koristiti za depozite se mogu koristiti i za skidanje para sa računa. Taj proces može da traje do 24 časa. U zavisnosti od bankovnog metoda, kladionica vam može naplatiti svoje usluge. Dobra vijest je da svota koju naplaćuju nije velika, ako je uopšte i naplate. Iznos je generalno govoreći negde u rangu od 1-2% od svote koju želite da skinete sa računa.

Online Sigurnost i Privatnost Podataka

Činjenica da je ova kladionica licencirana znači da je Campobet u obavezi da poštuje pravila postavljena od strane države koja je izdala licencu. U ovom slučaju to je Curacao, prema čijem zakonu kladionice su dužne da ispune listu uvjeta u vezi sa sigurnošću korisnika ne bi li zadržale svoju licencu.

Zbog toga Campobet koristi SSL tehnologiju kako bi osigurao sigurnost svojih igrača. Ova tehnologija štiti privatnost podataka korisnika Campobet-a kao i njihov novac. Campobet je također posvećen čuvanju privatnih podataka svojih igrača. Ova kladionica nema mogućnost dijeljenja vaših podataka s drugim tvrtkama bez vašeg pristanka.

Kad je riječ o vašim podacima, također je važno reći da ova kladionica ima prava koja od vas traži da pošaljete neki dokaz svog identiteta. To može biti fotokopija osobne iskaznice, putovnice ili neki drugi dokument. Na ovaj način Campobet može potvrditi da se baš vi kladite na njihovoj platformi i da se ne događa ništa sumnjivo ili ilegalno.

Korisnička Podrška

korisnicka podrskaCampobet ima odjeljak na web mjestu koji sadrži odgovore na često postavljana pitanja. Takozvani odjeljak s FAQ-om pun je informacija koje će vam pomoći u vezi sa svim vezama s on-line klađenjem na ovoj platformi. Ako iz nekog razloga ne možete pronaći odgovore na svoja pitanja na web stranici Campobet, druga je mogućnost kontaktirati korisničku podršku.

To je nešto što možete učiniti na više načina. Najjednostavniji način je da koristite Live Chat opciju na sajtu ili u mobilnoj aplikaciji. Sve što trebate učiniti jeste da kliknete na dugme na kojem piše “Live Chat” nakon čega će se otvoriti prozorčić u kojem treba da upišete vaše ime/korisničko ime, kao i vaše pitanje.

Drugi način da se obratite korisničkoj podršci kladionica Campobet je da ih nazovete. Dobra vijest je da postoji besplatan telefonski broj ako zovete iz bilo koje europske zemlje, uključujući Hrvatsku. Taj broj je 356-2778-0669.

Korisnički tim Campobeta radi vrlo brzo i čekanje njihovog odgovora mjeri se u minutima. Njihov tim govori više jezika, uključujući engleski, ruski, talijanski, njemački, mađarski i još mnogo toga. Nažalost, hrvatski trenutno nije jedan od tih jezika.

Dodatni Servisi Koje Nudi Campobet

Campobet kladionica je samo jedan dio ove platforme koja još ima i online kazino. Točnije, postoje dvije kazino sekcije, jedna za virtuelne igrice i jedna za takozvani Live Casino. Sekcija sa virtuelnim kazino igrama sadrži stotine različitih naslova, od kojih su svi kreirani od strane velikih softverskih firmi kao što su Microgaming, NetEnt, Evolution, i drugi.

Činjenica da Campobet koristi samo casino igre vrhunskih svjetskih programera znači da su igre nevjerojatno zanimljive. Također, to znači da su igre 100% fer i sigurne za igranje. Imaju i sjajan RTP (Return To Player), što znači da je vaša šansa za zaradu prilično dobra.

Osim virtualnih casino igara, ova platforma nudi i casino uživo. Kliknite gumb Casino Live u gornjem izborniku i otvorit će se odjeljak s igrama uživo gdje možete birati između više od 20 igara, uključujući rulet, monopol, poker i još mnogo toga.

Naše Iskustvo sa Campobet-om

Iskreno govoreći, bili smo jako impresionirani Campobet-om dok smo istraživali sve o ovoj online kladionici. Iako ovaj operator nije široko poznat, posebno ne među hrvatskim kladionicama, Campobet nudi mnogo više od ostalih, popularnijih kladionica.

Sve u vezi Campobet-a izgleda odlično, što je veoma iznenađujuce zbog toga što ovaj operater nije među najvećim i najuspješnijim kladionicama na svijetu. Naravno, Campobet je još mlada kladionica i dobra vremena su pred njom. Mi smo veoma sigurni u to.

Naravno, to je moguće samo ako Campobet nastavi raditi kao i prije, a ne vidimo zašto to ne bi učinio. Očekujemo da će impresivni spektar Campobeta ostati isti ili postati veći ukoliko je to uopće i moguće. Također, očekujemo da njegovi bonusi ostanu dobri kao i uvijek. Isto se odnosi i na mnoge druge stvari, iako postoji nekolicina segmenata u kojima bi se ova kladionica trebala poboljšati po našem mišljenju.

Budući da Campobet prihvaća kladionice iz Hrvatske, smatramo da bi ova kladionica trebala dodati hrvatsku kunu kao jednu od dozvoljenih valuta. Također, ne bi bilo loše da stranica bude dostupna i na hrvatskom jeziku, kao i da će Campobetova služba za korisnike započeti odgovarati na pitanja hrvatskih igrača na njihovom jeziku. Mi iskreno vjerujemo da će se ove promjene desiti u doglednom periodu.