betwinner logo

UKUPNA OCJENA: 98/100

 • Odlični koeficijenti
 • Opširna sportska ponuda
 • Uplate i isplate bez provizija

sada se kladiti

BetWinner Kladionica | Pregled i Recenzija

Betwinner je relativno novo ime na tržištu sportskog klađenja, no to nikako ne znači da ga treba zaobići u razmatranju izbora najbolje kladionice za vas jer je ova tvrtka za vrlo kratko vrijeme dosegnula razinu ozbiljnosti kakvu druga online mjesta za klađenje dosežu godinama. O ovome najbolje svjedoči činjenica da se ova tvrtka trenutačno može pohvaliti s 400.000 online korisnika iako je osnovana početkom 2018. godine što znači da su brojni igrači poklonili ovoj kladionici povjerenje u samo godinu i pol dana.

Riječ je o ruskoj multinacionalnoj kompaniji s adresom u ciparskom Limassolu, a s licencom za klađenje s otoka Curacaošto je praksa i brojnih drugih renomiranih svjetskih kladionica. Ovaj članak ima za cilj obraditi sve one dobre i loše strane ovog operatora sportskog klađenja. Potrudli smo pretresti sve najbitnije stavke i pružiti vam najpotrebnije informacije koje morate znati prije nego se odlučite otvoriti korisnički nalog u ovoj kladionici. Upravo tomu i služi naš portal. Uzmite u razmatranje sva web mjesta za klađenje pa na kraju sami prosudite kome ćete povjeriti svoje novce i listiće.

Regulacija Curacaošto
Sportovi +40
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike e-mail, chat uživo, telefonski broj
Način Plaćanja

100€

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

Argumenti za ili protiv kladionice BetWinner

Tijekom pripremanja ove recenzije primjetili smo neke dobre i neke loše stvari ove kladionice te vam ih želimo predočiti:

 • Visoki koeficijenti i široka ponuda za sportsko klađenje
 • Bonus dobrodošlice i brojni drugi bonusi
 • Stranica na hrvatskom jeziku
 • Relativno nova i nepoznata kladionica
 • Web stranica djeluje kao kopija poznatijih kladionica

Koje su opcije za klađenje

Kada je riječ o sportskom klađenju, ponuda kladionice Betwinner prilično je impresivna. Kako procjenjuju sami vlasnici ove tvrtke, u dnevnoj ponudi se nalazi više od tisuću sportskih događaja s nebrojeno puno opcija za igranje. Od popularnih sportova tu su nogomet, tenis, košarka, odbojka, rukomet, hokej, golf, boks, američki nogomet, stolni tenis, američki nogomet i brojni drugi.

Kada govorimo o nogometu, jasno je da su tu sva najpopularnija klupska i internacionalna svjetska natjecanja poput Lige prvaka, engleskog Premiershipa pa sve do ekvadorske ili kanadske lige. U sekciji dugoročne oklade ili long-term bets uvijek možete unaprijed ili u toku natjecanja pogađati pobjednike nacionalnih prvenstava, osvajače različitih kupova uz brojne specijale koji se odnose na određeni klub poput recimo igranja na to da će Borussia Dortmund osvojiti i domaće prvenstvo i domaći kup ili u kombinaciji s osvajanjem Lige prvaka.

Za igrače iz Hrvatske značajna je činjenica da se ovdje možete kladiti na prvu i drugu HNL ligu. Prva hrvatska liga uvijek je dobro pokrivena s koeficijentima pa, osim standardnog 1X2 klađenja, možete igrati i zbroj golova manji ili veći od 2,5, hendikep 1,5, broj golova domaćih i gostiju te tradicionalnu igru oba daju gol.

betwinner croatia

Koje su opcije za klađenje

Na startu smo pobrojali one najpopularnije sportove, no to naravno nije sve kada je u pitanju sportska ponuda BetWinnera. Tu su i neki manje popularni sportovi poput biciklizma, skijaških skokova, curlinga, vaterpola, kriketa i snookera. Ako tome pridodamo i mogućnost klađenja na sportove kojima brojni korisnici iz Hrvatske ne znaju ni pravila kao što su bendi ili floorball, jasno vam je da je riječ o doista širokoj ponudi koja može parirati svim velikim svjetskim kladionicama.

Ne treba zaboraviti ni konjske utrke ili natjecanja u eSportovima te brojne vrste posebnih oklada na događaje iz svijeta politike, televizije i svakodnevnog života. Ovdje se bukvalno možete kladiti na visinu snijega u Švedskoj za Božić ili na to koju će frazu u svom novogodišnjem govoru izreći danska kraljica. Mislim da smo ovime dovoljno rekli kada je u pitanju širina mogućnosti za klađenje.

Betwinner ima mogućnost uplata pojedinačnih, zbirnih i sistemskih oklada. U svakodnevnoj ponudi su i TOTO15 te TOTO za ljubitelje ovakve vrste igranja. Ova kladionica ima i opciju „Mečevi dana“ koja obuhvata ono najbolje iz ponude određenog dana s puno jače razrađenom ponudom i poboljšanim koeficijentima za igru na tu utakmicu.

Kakvi su tečajevi u kladionici BetWinner

Ako smo nahvalili ponudu kod BetWinnera što tek onda reći za koeficijente. Kratko i jasno, oni su visoki. Uostalom, nije ni čudo da su u ovoj kladionici uspjeli pored takve konkurencije skupiti 400 tisuća online igrača u manje od dvije godine. To su mogli postići jedino visokim profesionalizmom te posebno s visokim tečajevima. Riječ je o kladionici koja u brojnim slučajevima daje toliko visoke kvote da takve nećete moći naći nigdje drugdje na internetu.

Pored decimalnog oblika koeficijenata na koje smo najviše navikli, ovdje možete izabrati i američki oblik tečajeva, hongkoški, malajski, indonezijski i britanski odnosno frakcionalni oblik. Koji god oblik da odaberete, ishodi su na kraju isti jer ovdje pričamo o ponuditelju s ekstremno dobrim koeficijentima. Bolji koeficijenti automatski znače i više zarade, to vam ne moramo posebno objašnjavati.

Koje bonuse ima Betwinner

Da bi bila konkurentna, svaka kladionica mora nuditi atraktivne bonuse i promocije. Neke su u tome manje, a neke više uspješne. Betwinner je i po tom pitanju super, a o kojim se ponudama radi možete pročitati u redovima koji slijede. Ovdje vam dajemo samo kratki pregled, a sve detaljnije informacije možete pročitati na službenim stranicama ove kladionice.

100% bonusa na prvu uplatu – Najmanji depozit za aktiviranje bonusa na prvu uplatu je 1 euro. Iznos bonusa morate reinvestirati tako što ćete u zbirnim oklada odigrati peterostruki iznos samog bonusa. Na listiću morate imati najmanje tri događaja koje maju imati koeficijent 1,40 ili veći.

100 bonusa betwinner

100% Bonusa na prvu uplatu do 100 euro

100% bonusa za uplatu svakog četvrtka – Uplatite minimalno 10 eura četvrtkom i dobijate 100% bonusa do maksimalnih 100 eura. Svaki korisnik ima pravo na samo jedan ovakav bonus, a kako biste ispunili uvjete morate unutar 24 sata idigrati oklade u vrijednosti trostruko većoj od iznosa bonusa. Oklade moraju biti zbirne s najmanje tri događaja koje imaju koeficijent od 1,40 ili više.

Dućan promo kodova – Ovo je novi program koji nudi BetWinner, a odnosi se za najaktivnije korisnike. Tu skupljate bonus bodove te na ovaj način možete preuzimati brojne kodove, igre, kladiti se i dobijati.

TOTO–Na listiću imate 12 događaja za koje možete odabrati samo jedan ishod između 1,X i 2. Igranje je besplatno, a za osam ili više točno pogođenih ishoda dobijate bonus bodove. Ti bodovi bit će prebačeni na vaš račun u Dućanu promo kodova.

Bitka listića – Ovo je bonus samo za listiće s visokim koeficijentima. Iznos uloga mora vam biti najmanje 0,70 eura, a tečaj između 30 i 501. Vaš listić mora biti dobitan, a natječete se sa svim drugim korisnicima koji su ostvarili te iste uvjete u tekućem mjesecu. Dvadeset najboljih podijelit će 20 tisuća eura.

Vaš rođendan s Betwinnerom – Ukoliko ste aktivni korisnik, za svaki vaš rođendan dobit ćete besplatan promo kod s opcijom za besplatnu okladu.

Avansna oklada – Ako ste ostvarili pravo na ovakav tip klađenja, možete odigrati listić i s novcem koji ova kladionica predvidi da ćete dobiti od još uvijek nezavršenih listića. Dakle, možete uplatiti i sredstva koja tek trebate dobiti. Ukoliko promašite osnovne listiće i avansna oklada bit će smatrana kao nedobitna.

100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Odlični koeficijenti
 • Opširna sportska ponuda
 • Uplate i isplate bez provizija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Odlični koeficijenti
 • Opširna sportska ponuda
 • Uplate i isplate bez provizija
betwinner Recenzija

Fantasy nogomet na BetWinneru – Odaberite jedno od ponuđenih natjecanja i sastavite svoj tim snova. Navijajte za svoje igrače i pričekajte da se bodovi izračunaju. Ovdje se natječete s drugim korisnicima, a dnevni nagradni fond je 700 dolara.

100% osiguranje oklade – Betwinner nudi osiguranje vaših oklada potpuno ili djelomično. Ova usluga se plaća u zavisnosti od događaja do događaja, ali može poslužiti kao odlično branjenje utakmica koje čekate na listiću.

Zvjezdani Jackpot – Pratite dnevne zadatke i kladite se na sportove ili sportove uživo. Svoje zadatke pronaći ćete na semaforu ponude, a Jackpot se izvlači svakod dana. Što se više kladite, imate i veće šanse jer se izvlače brojevi odigranih listića.

Poboljšajte svoj rejting – Sve što radite u Betwinneru nagrađuje se određenim bodovima kojima se gradi vaš osobni rejtingna stranici. Sve svoje vještine koje stječete možete pretvarati u coine koje opet dalje možete pretvarati u oklade, a kasnije i u pravi novac.

Bonus za niz izgubljenih oklada – Ako vam sreća baš okrene leđa Betwinner vam daje bonus za niz od 20 izgubljenih oklada. Na oklade od 20 dolara bonus je 100, od 50 bonus je 250, a od 100 bonus je 500 dolara.

Kakvo je iskustvo klađenja uživo na Betwinneru

Nema ozbiljne kladionice bez dobro pokrivene mogućnosti za klađenje uživo na događaje koji su u tijeku. Na svu sreću to su shvatili u Betwinneru pa su live oklade ovdje dostupne i prilično lake za korištenje. Dovoljno je samo otići na sekciju „uživo“ i pred vama će se pojaviti svi oni događaji koji su u tom trenutku dostupni za igranje. Koeficijenti će varirati ovisno o stvarnim događajima u realnom vremenu, ali ono što je najbitnije, ponuda je uvijek dostupna i prilično bogata.

Za svaki događaj imate nebrojeno puno mogućnosti za uplatu live listića. Neki manje popularni događaji i sportovi poput odbojke imat će tridesetak koeficijenata dok će klađenje na najbolje nogometne lige imati ponudu od 350 do 400 različitih mogućnosti za klađenje uživo za samo jednu jedinu utakmicu. Sve ovo nam govori u prilog da je klađenje uživo u Betwinneru prilično zabavno i jednostavno.

Ovdje treba dodati da su dostupne i dodatne mogućnosti kao što je gledanje uživo većine događaja koji su u ponudi za klađenje. Možete gledati do maksimalno četiri live prijenosa u jednom prozoru, a za gledanja nije potrebno imati ni novac na računu što je prednost u odnosu na većinu drugih kladionica. Pored mogućnosti multiprijenosa, tu je i sekcija „zone“ za svaki događaj u okviru koje možete pratiti statističke pokazatelje u realnom vremenu, a tu su i statistike prije utakmice te tablice turnira.

Ima li Betwinner aplikaciju

betwinner online mobile betting croatiaBetwinner ima aplikaciju koja korisnicima olakšava cjelokupan proces korištenja platforme ove kladionice. Aplikacija ubrzava pristup sadržajima i mogućnostima lakih i sigurnih uplata kladiteljskih listića. Na službenoj stranici vrlo ćete lako pronaći mjesto na kojem se nalazi app, a možete ga skinuti i za uređaje sa IOS operativnim sustavom, jednako kao i verziju za Android uređaje.

Instalacija je jednostavna tako da su u Betwinneru osigurane sve pretpostavke da vrlo brzo pristupate svom korisničkom nalogu i uplaćujete listiće u pokretu, sa ulice, iz javnog prijevoza ili kafića. Putem aplikacije bit će vam dostupne gotovo sve one značajke koje imate i putem desktop ili mobilne verzije sajta, a osim toga, putem aplikacije možete i uplaćivati depozit te sudjelovati u brojnim promocijama koje ova kladionica nudi.

Kakav je dizajn stranice Betwinner

Čini se da su dizajneri Betwinnerove stranice gledali kako to rade brojne druge kladionice pa se njihova stranica doima kao kopija, no to ne mora nužno biti mana već može biti i prilično velika prednost. Pod broj jedan, uzete su samo one dobre značajke drugih mjesta za klađenje, a pod broj dva, okruženje u kojem se odvija proces klađenja djeluje sigurno i pouzdano jer igrači s dugogodišnjim iskustvom online klađenja imaju dojam da su na poznatom mjestu. Sve što vam nužno treba nalazi se u alatnim trakama na gornjem dijelu stranice, a u postavkama možete mijenjati sam izgled poput velične fonta, verzije sajta ili položaja neuplaćenog listića na zaslonu.

Ovo što smo napisali za desktop verziju, također vrijedi i za mobilnu verziju stranice Betwinner. Stranicom dominira zelena boja koja je svojevrtsni zaštitni znak ove kladionice i kao što to obično bude s mobilnim verzijama, neke stvari su pomalo sabijene i ne možete ih pronaći na prvu jer je jasno da ne stanu sve značajke koje stanu na desktop verziju, no to ne znači da nešto nedostaje. Sve je tu, ali ćete neke mogućnosti morati malo potražiti.

Sve ono što prati desktop i mobilnu verziju, prati i službenu aplikaciju koju nudi Betwinner. Naravno, ovdje ćete imati najmanje mogućnosti za pregledavanje, ali će vam znatno olakšati i ubrzati sam proces klađenja. Za aplikaciju je najbitnije da je pouzdana, da dobro radi i da je brza, a to je Betwinner odlično odradio.

Koliko se lako koristi stranica Betwinnera

Sama navigacija kroz stranicu odvija se prilično lako, a što je još bitnije, sve stranice i podstranice se brzo učitavaju. Stranica je također i multilingvalna te nudi mogućnost pregleda na više od 50 različitih svjetskih jezika. Među njima je i hrvatski jezik što je prilično pohvalno, a korisnicima iz hrvatske će se naš jezik automatski otvoriti prilikom prve posjete stranici.

Jezik možete promjeniti u postavkama stranice, no važno je naglasiti da će stranica funkcionalno raditi na svakom od ponuđenih jezika te ćete imati pristup svim sadržajima bilo koji jezik da odaberete. Osim hrvatskog, iz regije su tu i srpski, bosanski, makedonski i albanski jezik. Skloni smo povjerovati da je ovakva jezična fleksibilnost u većoj mjeri utjecala na brzi uspjeh ove kladionice, nego što su to napravili visoki koeficijenti.

Koje su najbolje značajke Betwinnera

 • opširna ponuda za klađenje uživo
 • mulitiprijenosi do četiri događaja u isto vrijeme
 • visoki koeficijenti
 • bogati i inovativni bonusi

betwinner opsirna ponuda za kladenje uzivo

opširna ponuda za klađenje uživo

Kako se vrši uplata i isplata novca u Betwinneru

Mogućnost različitih načina uplate i isplate novca na i sa vašeg korisničkog računa jedan je od najvažnijih pokazatelja ozbiljnosti neke kladionice i njene želje da udovolji potrebama što većeg broja ljudi. I taj aspekt u Betwinneru je prilično dobro pokriven.

Uplate

Ukupno je u Betwinneru moguće uplatiti novac iz Hrvatske na čak 114 načina. Besmisleno je nabrajati sve, ali pokušat ćemo samo one najvažnije i najrelevantnije, a oni se odnose na bankovne kartice, e-novčanike, gotovinu, internet bankarstvo, direktni transfer novca kao i kriptovalute.

Podržane kartice su naravno sve Visa, MasterCard te Maestro kartice. Tu je i 17 e-novčanika među kojima su Skrill, Qiwi i E-pay. Ukoliko koristite moderne sustave plaćanja Neteller, EcoPayz ili Payeer, također jednostavno lako i brzo možete uplatiti novac na vaš Betwinner korisnički račun. Internet bankarstvom obuhvaćene su 24 svjetske banke, među kojima nažalost nema niti jedne koja posluje u Hrvatskoj. Ukoliko posjedujete kriptovalute, ova kladionica podržava čak 17 najpopularnijih i najvećih do kojih je na broju jedan svakako Bitcoin.

Ono što je važno istaknuti je da se provizija ne naplaćuje niti za jedan od 114 mogućih načina uplate novca, a da je minimalni depozit koji možete uplatiti svega jedan euro, dolar ili u protuvrijednosti neke druge valute koju ste odabrali među kojima je i hrvatska kuna.

Isplate

Isplate se mogu izvršiti na 62 načina od kojih su podržani svi oni najbitniji koje smo naveli u prethodnom odlomku o uplatama. Dakle, tu su najpopularnije bankovne kartice, e-novčanici i sustavi plaćanja. Uplate i isplate su gotovo pa instantne i za većinu njih potrebno je petnaestak minuta da budu vidljivi na vašem računu ili u suprotnom kod uplata na vašem korisničkom računu kod Betwinnera. Razlika je samo u isplatama na vaše bankovne kartice gdje proces može potrajati od najkraće jedne minute do maksimalno sedam radnih dana.

Kao i kod uplata, isplate su također bez provizije, a minimalno si možete poslati svega 1,50 eura što je prilično pozitivan faktor u odnosu na brojne druge kladionice koje vam uvjetuju mnogo veći iznosi za isplatu. Nama ostaje da se nadamo da će ovakvi limiti bez provizija na uplate i isplate ostati praksa ove kladionice još dugo vremena. Ipak, budite oprezni kada su u pitanju provizije na isplate jer brojni od servisa za uplatu i isplatu novca uzimaju razne naknade, ali to već sigurno znate ako te servise koristite.

Kakva je sigurnost na stranici Betwinnera

Poput konkurencije, i u Betwinneru polažu puno pažnje na sigurnost svojih korisnika. To je upravo ono što i želimo kada su u pitanju online kladionice, odnosno mjesta kojima ćemo povjeriti svoj novac i najpovjerljivije podatke. Betwinner koristi 128-bitnu SSL enkripciju za komunikaciju i pohranu podataka. Sve informacije koje dajete ovoj kladionici ostaju striktno privatne i povjerljive uključujući vaše osobne podatke, uplate i isplate novca, oklade koje postavljate te sve ono drugo što radite na stranici Betwinnera.

Ovo je licencirani operator kome licencu daje Curacao, odnosno Vlada ovog otoka. To znači da sajt mora raditi legalno i nuditi usluge klađenja kladiteljima širom svijeta. Svaka kladionica kojoj licencu osigurava Curacao mora se držati striktnih pravila i zakonske regulative.

Kakvu korisničku podršku ima Betwinner

Već na samoj naslovnoj stranici desktop verzije stranice Betwinnera možete s jednim klikom postaviti bilo koje pitanje koje imate. Agenti su dostupni 24 sata na dan i odgovorit će vam najbrže moguće. Tu imate mogućnost unosa poruke i privitaka, a nakon usluge možete i ocjeniti vašeg agenta kako bi kladionica ubuduće poboljšala svoj odnos s klijentima. Ukoliko više volite telefonsku komunikaciju s vašom kladionicom, u dnu naslovne stranice nalazi se i broj službe za korisnike. Za sada je samo tu telefon s pozivnim brojem +44, odnosno Velike Britanije.

Betwinneru se u svako doba možete obratiti na čak pet adresa elektroničke pošte. Adrese su namijenjene za opće upite, upite u vezi sa sigurnosti, odnose s javnošću i oglašavanja, financijska pitanja te povratne informacije korisnika koje se odnose na pohvale ili primjedbe. Imate li netko pitanje ili prijedlog, na stranici je osigurana i online forma za upis vaše pošte. Sve u svemu, Betwinner svojim korisnicima daje dosta pozornosti što je za svaku pohvalu.

Naše iskustvo s Betwinnerom

Betwinneru se nema puno toga za zamjeriti. To što su mlada kladionica oni su očito iskoristili kao svoju prednost nudeći sve ono najbolje što online mjesta za klađenje nude. Sve one značajke koje tražimo kod kladionica, Betwinner nedvojbeno ispunjava. Koeficijenti su visoki, bonus programi bogati, a bonus na prvu uplatu iznosi sjajnih 100%. Izgled stranice je jednostavan za korištenje i navigaciju te će se svim korisnicima iz Hrvatske stranica učitati automatski na našem jeziku.

Sportska ponuda ima svoju dubinu i širinu i premda smo se s njom u ovoj recenziji najviše bavili, treba na kraju spomenuti da Betwinner osigurava i brojne slot i kasino igre za koje se također nude i brojni bonusi, a tu su i virtualni sportovi za sve ljubitelje klađenja na njih. U ovom trenutku, Betwinner možemo pohvaliti u gotovo svim aspektima potrebnim za odabir prave kladionice, a to potvrđuje i 400 tisuća korisnika diljem svijeta. Uz jednu veliku pohvalu za gotovo sve što rade, ostaje nam da se nadamo da se vremenom neće pokvariti u nekim segmentima svog rada, a na štetu korisnika koji su ih odabrali ili će ih odabrati u budućnosti.