Betsson iskustva | kladioničar pregled i recenzija

Betsson Kladionica | Pregled i Recenzija

Betsson je poznati kladionica, izvorno iz Švedske. U međuvremenu, tvrtka je na burzi. Kladionica je 2002. prvi put pokrenuo online oklade i sada je registrirano više od 1,5 milijuna korisnika. Kladionica je dovoljno velika sa 30 sportskih disciplina i pruža veliku raznolikost. Posebno je pozitivan live kladionički centar, na kojem su, na primjer, dostupni livestreamovi.

Betsson pozdravlja nove kupce s atraktivnim bonusom klađenja od 120€. Zbog niskih granica brzo postaje jasno da se kladionica usredotočuje na hobi igrača. Razina kvota je prosječno i ovdje nismo mogli pronaći najbolje ocjene. Druga prednost je služba za korisnike njemačkog govornog područja koja se može postići na sve moguće načine. Kako kladionica u našem betonskom izvješću o testiranju u deset različitih kategorija, opisat ćemo u nastavku.

Regulacija MGA
Sportski 22
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike eMail, Phone, Live Chat
Način Plaćanja

Bonus Dobrodošlice Sada dobiti bonus

Betsson u sažetku

  • kompetentna i njemački govorna služba za korisnike
  • visoka ozbiljnost
  • dostupni su najvažniji načini plaćanja
  • nema bonusa dobrodošlice

Ponuda za klađenje: 30 različitih sportova pružaju raznolikost

Prema našem iskustvu betssona, ponuda za sportsko klađenje ovdje je osobito velika, budući da kupci mogu birati između 30 različitih sportskih disciplina, uključujući klađenje na politiku. Iako, kao i obično, naglasak je na nogometu, postoje i brojne mogućnosti klađenja na sportaše i događaje koje nudi vrlo malo drugih kladioničara. Na primjer, Pesapallo je prisutan. No, naravno, tu su i popularni sportovi poput hokeja na ledu, košarke, motora ili tenisa. U nogometu ne samo da su njemačke top lige ili glavne lige u Ujedinjenom Kraljevstvu dostupne kvote, već se može upisati na amatersko područje. Odbojka ili rukomet također su opremljeni s vrlo dobrim rasponom oklada. Opet, različiti natječaji i lige su dostupni za odabir.

Klađenje uživo: 16 različitih sportova

Naravno, naš betsson test također je pažljiviji pogled na ponudu live klađenja. Pokazano je da se kladioničar ovdje puno poboljšao. Iako fudbal još uvijek dominira ponudom za klađenje u stvarnom vremenu, sada postoji čitav niz drugih sportova koji su ovdje ponuđeni izgledi. Sa 16 različitih sportova, Betsson zauzima mjesto u gornjoj trećini.

Osim toga, Live Betting Center impresionira svojim jasnim i modernim dizajnom. Ponuda je također dovoljna, no dostupni su samo najvažniji sportovi. Gotovo uvijek smo bili u mogućnosti pronaći oklade na tenis i hokej na ledu, a naravno, mogućnost da je moguće pratiti neke susrete uživo putem streama je posebno pozitivno.

Kvote za klađenje: prosječno slaba 92%

Kvote za klađenje imaju tendenciju da budu u prosjeku u skladu s našim iskustvom betssona, ali su vrlo stabilne i nismo mogli vidjeti ni velike prednosti niti nedostatke. Također, ne postoje preferencije favorita ili outsajdera. Količina kvota u prosjeku se smanjuje na 91 do 92%.

Kladioničar u našem betonskom testu naravno ne može kucati nikoga, ali pozitivno je da su izgledi vrlo stabilni, što nije uobičajeno u industriji. Kao i obično, oklade u stvarnom vremenu imaju niži udio. Općenito, nogometne oklade su opremljene s višim koeficijentima od klađenja na rubnim sportovima. Pravilo paljenja je: što je popularniji sport i što je važniji događaj, to je viša kvota ključ.

Sigurnost i ozbiljnost: sigurna EU licenca s Malte

Licenca za kockanje malteškog tijela za licenciranje ima dobar ugled među prijateljima sportsko klađenja. Uostalom, ne samo da dolazi iz EU, već je regulator s Malte poznat po tome što je osobito pažljiv u ispitivanju svojih kladioničara. Jer samo oni koji djeluju apsolutno ozbiljno, dobivaju i ovu prestižnu licencu. Stoga, kladionice moraju zadržati sredstva svojih kupaca odvojeno od vlastitih računa. Također određuje kako se nositi s plaćanjima kupaca.

Osim toga, skandinavski kladioničar je naveden na burzi, što je još jedan pokazatelj visoke sigurnosti. Prema našem iskustvu, betsson također posvećuje veliku količinu prostora za zaštitu svojih igrača, tako da igrači ugroženi kockanjem mogu dobrovoljno podnijeti zahtjev za sedmodnevnu fazu hlađenja ili se alternativno odjaviti za klađenje šest mjeseci. Podaci kupaca prenose se sa sigurnom SSL enkripcijom, a Betsson koristi najnovije i najmodernije tehnike.

Načini plaćanja: Nažalost, PayPal nedostaje

Betsson korisnici mogu gledati prema naprijed u brojnim varijantama za depozit: kreditne kartice, klasični bankovni transfer sa svojim izravnim sustava za rezervaciju ewallets kao Skrill i Neteller i paysafecard je za prijatelje prepaid depozita na raspolaganju. Nažalost, nedostaje siguran način plaćanja PayPal. Postoji negativna tvrdnja da se depozit s kreditnom karticom od Betssona naplaćuje uz naknadu od 2,5% pologa. To nestaje naš pozitivan dojam u kriteriju za testiranje sredstava plaćanja. Bez obzira na to, kupci imaju izbor i mogu besplatno platiti drugim opcijama plaćanja. Osim za bankovni prijenos se plaća iznosi odmah dostupni na kladiteljski račun i taj iznos se kreće na minimalnoj depozita iznos od deset eura u granicama normale.

Isplate se rade ručno kao i obično, no rade pouzdano i novac se nalazi na računu u roku od nekoliko dana. Općenito, uplate se vrše na način na koji je uplata izvršena. Trenutačno postoji pet različitih metoda za to, jer nisu sve opcije depozita tehnički upotrebljive za isplatu. Usput, Betsson ovdje ne naplaćuje nikakve naknade. Međutim, većina povlačenja zahtijeva minimalno 20 USD. Samo oni koji su pohranili s Visa karticom mogu također primiti uplatu kreditnom karticom.

Korisnička podrška: prijateljski, kompetentni zaposlenici njemačkog govornog područja

Prema našem iskustvu bettsona, korisnička podrška je likovni časopis davatelja kladionica. Osoblje je uvijek pristojno i dobro osposobljeno. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i nudi se sva tri glavna načina: live chat, besplatni hotline i kontakt putem e-pošte.

Najpopularnija opcija kontakta za kupca betssona je live chat, jer je u našem iskustvu odgovor gotovo neposredan. Čak i složena pitanja odgovaraju detaljno i brzo. Zbog besplatnog 0800 telefonskog broja često se traži i telefonski kontakt. Čak i ako e-pošta više nije toliko popularna, ona je i dalje dostupna onim korisnicima koji preferiraju pisano pisanje svog zahtjeva. Čak i ovdje, odgovor obično dolazi u roku od nekoliko sati, što nije uobičajeno, jer natjecatelji obično trebaju 24 sata za to.

Upotrebljivost web stranice: moderna i jednostavna za korištenje

Internetska prisutnost betssona nedavno je revidirana. Web stranica je vrlo dobro strukturirana i stoga korisnici imaju koristi od lakše navigacije. Čak i novorođenčad može lako dati svoj prvi savjet bez uputa. Također, dizajn je promijenjen, međutim, veći naglasak stavljen je na dobru upotrebljivost i zbog toga stranica nije preopterećena grafičkim prikazom. Kao rezultat toga, web stranica ponekad čak izgleda malo staromodno.

S druge strane, klađenje uživo nije se spasilo na grafičkoj ploči i zato se snažno izdvaja od ostatka web mjesta. Ovdje je dojam zaista moderan i još uvijek postoji dobra i jednostavna navigacija. Obje se strane oslanjaju na fold-out izbornike i prečace, što im olakšava njihov rad. Jedna stvar ipak nije bila fiksirana: vrijeme učitavanja je još uvijek vrlo sporo. Zašto je to tako, ne otvara se do naših iskusnih stručnjaka, jer uostalom, dostupne su jedva animirane grafike, kao što je slučaj s konkurencijom s vrlo dobrom izvedbom.

Aplikacija: tri različite inačice

Postoje izvorne aplikacije za iPhone i Android – one se mogu preuzeti izravno s web stranice. Alternativno, postoje i aplikacije u odgovarajućim trgovinama. Tu je i web-aplikacija koja se pokreće na svim operativnim sustavima i ne zahtijeva preuzimanje. Postoji nekoliko prednosti za to: Korisnici uvijek pristupaju istom sučelju s bilo kojeg mobilnog uređaja i ne moraju se prebacivati. Osim toga, nema prostora za pohranu i ažuriranja više nisu potrebna za preuzimanje i instalaciju, već korisnici automatski pristupaju najnovijoj verziji.

Betsson-2

Web-aplikacija idealna je za osobe koje prvo žele testirati svoju mobilnu ponudu bez potrebe za instalacijom izravno na uređaj. Iste oklade mogu se postaviti u desktop verziju putem aplikacije, a klađene uživo također su potpuno dostupne. Uz to, račun klijenta može se upravljati u pokretu, uključujući registraciju novih kupaca. Nakon našeg iskustva s betonom, aplikacija je vrlo jednostavna za upotrebu, a mogući su i depoziti.

Porez na klađenje: klađenje bez poreza za korisnike koji žive u Njemačkoj

Svatko tko traži kladioničara koji u potpunosti odriče prosljeđivanje poreznog tereta od 5% svojim klijentima, nalazi se na pravom mjestu s skandinavskom kladionicom Betsson. Ta činjenica odricanja od poreza ponovo procjenjuje slabost kvote. U konačnici, ono što je odlučujuće je uvijek ono što dolazi iz dna svoje oklade za kupca. Pod određenim okolnostima, loša kvota bez odbitka od poreza bolja je od gornje kvote s odbitkom od 5%.

Međutim, to se odnosi samo na njemačke kupce, jer korisnici iz Austrije ili Švicarske ionako ne moraju platiti ikakve poreze za klađenje. Ako se kladite na Betsson, dobit ćete svoju distribuciju profita bruto za neto. Uostalom, ovo je na ulog od 100 € i kvota od 3.0 15 €, što kupac ima više u torbici.

Zaključak o Betsson izvješću: idealno za lovce na bonus

Jedna od najvećih plus bodova u našem testu svakako je činjenica da se Betsson u potpunosti odriče prijenosa poreza od 5%. Također, bonus je s visinom od 120 €, a utrostručenje depozita do 40 € vrlo atraktivnim. Budući da je potreban promet pravedan i kupac prijateljski i trebao bi biti čak početnik za stvaranje. No, zauzvrat, korisnici možda ne očekuju najbolje izgledi. Raspon sportskih kladionica je velik i postoji obilje raznolikosti. Ovo se također odnosi i na klađenje uživo, jer čak i neke događaje može pratiti ponuda za streaming. Korisnička podrška zaslužuje najbolje ocjene. U našem betsson testu, kladioničar je stoga pozitivan i nismo pronašli nikakve velike slabosti.

Betsson Sada se Kladiti